تشکرشده 1,128 در 455 پست
Mvaz (سه شنبه 01 تیر 00), سحر بهاری (سه شنبه 01 تیر 00), شمیم الزهرا (پنجشنبه 03 تیر 00)
تشکرشده 3,096 در 1,314 پست
سلام خانم wisdom
حالتون چطوره؟ من همیشه تو فکرتون هستم. الان اومدم دیدم آنلاین شده بوده اید. گفتم یه احوال بپرسم.
خوب هستید؟ خانواده خوبن؟
Mvaz (پنجشنبه 03 تیر 00), سرشار (جمعه 04 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 02 تیر 00)
تشکرشده 3,096 در 1,314 پست
خدا نکنه یکی رو جو مدیریت و ریاست بگیره!
gholam1234 (پنجشنبه 03 تیر 00), سرشار (جمعه 04 تیر 00)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
فرزانه ۱۲۳ هم البته روش خوبی رو پیشنهاد دادن، یکی در میان و اگه باز ادامه دادن کلا جواب ندین.
اینم رو خانم فرزانه ۱۲۳ خوب گفتن، اگه واقعا انسان کاملا اجتماعی و اهل صحیت نیستن و فقط با شما اینجورین، یعنی اینکه بله، شما رو بعنوان گزینه میدونن. کلا با توجه به صحبتهایی که کردین، این مورد احتمالش بالاس.
اگه واقعا تمایلی به ازدواج باهاشون ندارین، همین الان همین روش رو بکار ببرین. واقعا برای شمام سخت هست، قبول دارم. ولی چاره ای نیست.
Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), شمیم الزهرا (پنجشنبه 03 تیر 00)
تشکرشده 2,402 در 566 پست
سلام عزیزان همدردی
خواستم به خاطر پیام های دلگرمکننده و امیدبخشی که در روزای سختی بهم دادین، حال خوبمو باهاتون اشتراک بذارم.... یک هفتست دختر نازنینم به دنیای ما اومده... زیباترین حس دنیا لحظه ایه به دنیا اومد و در آغوش گرفتمش... انگار جزیی از وجودتو بهت میدن... اونم یک جز مقدس که مستقیم از طرف خالقت اومده....
اینقدر درین یک هفته عزیز شده که نمیدونم قبلش چطوری پس نبوده
ان شااالله عاقبت همه بچه هامون خیر باشه❤
gholam1234 (پنجشنبه 03 تیر 00), Mvaz (پنجشنبه 03 تیر 00), فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), اثر راشومون (جمعه 04 تیر 00), دلسا (پنجشنبه 03 تیر 00), سحر بهاری (پنجشنبه 03 تیر 00), سرشار (جمعه 04 تیر 00), طنین باران (جمعه 04 تیر 00)

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
قدم نو رسیده مبارک خانم شمیم، انشالله سالیان طولانی کنار هم خوش زندگی کنین![]()
Mvaz (جمعه 04 تیر 00), شمیم الزهرا (سه شنبه 08 تیر 00), طنین باران (جمعه 04 تیر 00)
تشکرشده 1,128 در 455 پست
سلام
از مدت هاست دنبال خونه برای اجاره هستیم اما خونه ای با توجه به بودجه ما پیدا نمیشه مدام تو شیپور و دیوار هستم فکر کنم املاکی های شهرمون همه میشناسن منودلم میخواست خونه دربست ویلایی نقلی داشته باشم اما خب خیلی گرونه و شرایط جور نمیشه به همون آپارتمان هم راضی هستم اما فقط مستقل باشم...
حالا یه مورد هست قراره امروز غروب ببینیم خیلی امید دارم البته من هر خونه ای که می خواستم ببینم با کلی امید می رفتم میدیدمدیگه بعد دیدن بدجوری تو ذوقم میخورد
یعنی میشه امروز بیام با ذوق بگم که بالاخره خونه گرفتیم
برام صلوات بفرستید هر چی به صلاحمه برام رقم بخوره و صبرم زیاد بشه![]()
Mvaz (شنبه 05 تیر 00), فرزانه 123 (یکشنبه 06 تیر 00), حیاط خلوت (یکشنبه 13 تیر 00), شمیم الزهرا (سه شنبه 08 تیر 00)
تشکرشده 383 در 100 پست
سلام به همه عزیزان
من با عذاب وجدانی زیاد اومدم به همدردی. احساس میکنم ادم بی معرفتیم و فقط کمک گرفتم و هیچ کمکی نکردم. به هرحال خوشحالم که همدردی هنوز داره کار میکنه. تاپیک صندلی داغ رو خوندم به خصوص صحبت های اقای سنگتراشان رو. برام خیلی جالب بود. چند نفر بودند که من همیشه نظراتشون رو دنبال میکردم. مهرااد، شیدا(خانمی که پزشک بود) ، سوده و ... فکر کنم اونها هم کمتر میان این سایت. من از همدردی چیزای زیادی یاد گرفتم و همیشه بهش فکر میکنم. از همه دوستان و به خصوص مدیران همدردی ممنونم.
در اخر امیدوارم حال همتون خوب باشه روزهای خوبی بگذرونید![]()
miss seven (پنجشنبه 17 تیر 00), Mvaz (سه شنبه 08 تیر 00), فرشته اردیبهشت (جمعه 18 تیر 00), طنین باران (سه شنبه 08 تیر 00)
تشکرشده 1,848 در 755 پست
سلام جناب نجار
شما رو بخوبی یادمونه، سخت کوشی و تلاش های شما درس های خوبی برای ما اعضای همدردی داشت.
خوشحالیم شمارو زیارت کردیم و چه خوب که ، خوبین
اقای نجار (سه شنبه 08 تیر 00), طنین باران (سه شنبه 08 تیر 00)
تشکرشده 383 در 100 پست
- - - Updated - - -
سلام مجدد
خیلی ممنونم که منو یادتون مونده. همیشه از فراموش شدن میترسم و این حرف شما برام خیلی با ارزشه
الان رفتم و مطالبی که قبلا نوشته بودم رو خوندم. مثل یک دفترچه خاطراته که افکار چند سال پیش منو در خودش داره. بیشتر از همه به خاطر غلط های املاییم خجالت کشیدم. خوشحالم که حداقل در این مدت کمی باسوادتر شدم![]()
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ------که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
gholam1234 (سه شنبه 08 تیر 00), Mvaz (سه شنبه 08 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)