به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Hybrid View

  1. #1
    مدیران انجمن

    آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    تاریخ عضویت
    1398-4-16
    نوشته ها
    1,559
    امتیاز
    27,432
    سطح
    98
    Points: 27,432, Level: 98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

    تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

    Rep Power
    294
    Array
    سلام

    این سؤالت از دریچه ی نگاه هر فردی یه پاسخ متفاوت داره. یعنی هر شخصی به اونصورتی که فکر میکنه درست تر هست جواب میده.

    در نگاه اول پاسخ ها به سؤالت درست و ارزشمنده و این رو میشه تایید کرد، اما بدلیل اینکه ممکن هست روی تو جواب نده یا اون (چه کنیم؟ فلان کار رو کنیم و ...) به نظر تو قانع کننده نیاد یا کارایی نداشته باشه یا ضعیف باشه یا ده ها مورد دیگه... نمیشه اون رو بعنوان پاسخ نهایی و دقیق در نظر گرفت.

    روش های هر فردی برای رسیدن به قرب و رضای الهی متفاوت هست و کسی هم نمیتونه دقیق برآورد کنه آیا نیت او ، عمل او خالص بوده و مورد قبول واقع شده یا نه، بهمین دلیل لازم هست مسئله برات باز بشه و با کمک کارشناس در نهایت خودت به جوابت برسی. ( نه جوابی که من و بقیه میدیم )

    قبل تر هم به دوستان دیگه در سایت توصیه کردم و اینو به تو هم میگم که هر سؤالی رو با توجه به پرسشی که براتون ایجاد شده از منبع و جای اصلی خودش جستجو کنین.
    نمیشه تو مغازه پارچه فروشی در مورد شیرآلات ساختمان بپرسی. نه اینکه پارچه فروش ندونه شیرآلات چیه و ... . بلکه نمیتونه تخصصی مسئله رو برات باز کنه و همین باعث میشه به حداقل جواب راضی بشی و خیلی چیزا هم روشن نشده خاموش بمونه. ( اگر واقعا تشنه ی پاسخی هستی که به اقناع برسی و آگاهیت بصورت دقیق و درست بالا بره )

    سؤالت همونطور که پیداست باید توسط کارشناس مسائل دینی پاسخ داده بشه و حتما از جای خودش مثل سایت های دینی پیگیر باش.

    نظرات های شخصی خوب و ارزشمند هستن، ولی کافی نیستن چون .

  2. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

    افسونگر (جمعه 31 اردیبهشت 00)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 17:22 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.