درود
با توجه به تاپیک های گذشته شما احساس افسردگیتون مربوط به فضای مجازی نیست، اگر چه فضای مجازی میتونه به احساسات ناخوشایند دامن بزنه. ( قبلا توصیه شده بود از حضور یک متخصص بهره ببرین )
........................
اما درباره سؤالتون، رنجوری را گفتند دلت چه میخواهد؟ گفت آنکه دلم چیزی نخواهد... ( سعدی )
اینستاگرام یا هر پلتفرم دیگری در کنار کاربردهای مفیدی که داره، میتونه زمین بازی افرادی باشه که از اختلالات روانی رنج میبرن و شما ممکن هست هرگز پشت نقاب های شیک و شرایط به ظاهر ایده آل اونها متوجه این موضوع نشین .
مثل اختلال شخصیت نمایشی که فکر میکنم از اسمش دوستان بتونن حدس هایی بزنن و دعوت میکنم درباره اون بخونید.
این باعث میشه شما در معرض بمباران بهترین و آپدیت ترین نسخه ها باشین. چیزی رو که من میخوام و اجازه میدم شما میبینین و بر اساس همون هم میتونین نتیجه بگیرین.
در اینصورت ممکن هست رفته رفته در گرداب مقایسه گرفتار بشین و این مقایسه باعث ظهور توقعات غیر منطقی و آسیب زا، نارضایتی و دلسردی از زندگی، استرس_ بی توجهی به داشته ها، حسادت_ کاهش اعتماد نفس_ خشم_آزردگی_ افسردگی و ... ، کمرنگ شدن شادی و فعالیت های روزانه _ کند شدن پیشرفت و افکار ناامید کننده _ تجربه شکست و ... بشه.
حالا باید چکار کرد؟
بعقیده من استفاده درست از فضای مجازی عاقلانه تر از حذف اون هست. ما خواه، ناخواه مجبوریم از این فضا استفاده کنیم و علاوه بر اون در دنیای بیرون هم فرصت هایی پیش میاد افراد موفق، ثروتمند، تجملاتی، شرایط های خوب، کشورهای زیبا و ... ببینیم. پس لازمه رویارویی صحیح رو یاد بگیریم.
_ خودتون رو دوست داشته باشین.
برای خودتون هویت احساسی پیدا کنین، یعنی فارغ از اینکه چه جایگاهی دارین، تحصیلاتتون چیه، چقدر پول دارین و ... این منِ الان رو همراه با ضعف هاش، قوت هاش، پتانسیل هاش، اشتباهاتش، نقص هاش، خوبی هاش ، دردهاش، شادی هاش ببینین و بپذیرین.
تمرین کنین خودتون رو ارزشمند بدونین، فارغ از هر چیزی وجودتون دوست داشتنی هست و خودتون رو بغل کنین، هر چی بدست آوردین ، تنها شما رو توانمند و بهتر کرده و هر چی از دست دادین نباید دزد ارزشمندی شما بشه و اونو به کل شخصیتتون تعمیم بدین. در واقع بخودتون متعهد باشین.
_ زمانی که برای زندگی بشما داده شده رو مصرف کنین، استعدادها_ پتانسیل ها توانایی ها اینا مصرف شن، تا از دلشون یک من موفق خارج بشه. اگر این نباشه زمان شما در راه های بی ارزشی صرف میشه که نتیجش زباله های ذهنی خواهد بود.
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)