به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 آبان 01 [ 22:46]
    سطح
    68
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 241
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    241

تشکرشده 267 در 138 پست

Array
    با سلام و احترام خدمت دوستان عزیزم

بعد از دوهفته خونه موندن و اصرار برای پرینت و همچنان پرینت نگرفتن همسرم ِسعی کردم از یکی از بستگانشون (از سر ناچاری از ایشون تحقیق کردم و میدونم ایشون خیرخواه ما نیستن و حسادت دارن بهمون) تحقیق کنم ببینم همسرم قبلا کسی رو دوست داشته یا نه و اصلا هم اسمی از این خانم نبردم و ایشون بعد از دوبار مقاومت حرف زدن و گفتن بله زمان دانشجویی همسرت این خانم با یه بچه از همسر اولش جدا شده بود و چهار سال با همسرت دوست بود و همسرت اصرار میکرد که خانوادش رو راضی کنه برای ازدواج ولی مادرش راضی نمیشد و میگفت این خانم بجه داره.
    بعد همسرت ازدواج کرد و اون خانم هم ازدواج کرد و در یکی از قهر های تو که طولانی خونه مادرت بودی شنیدیم که دوباره اینها باهم در ارتباطن.

منم بسیار حالم بد شد و رفتم خونه مامانم و گفتم فقط یا با پرینت ثابت کن این حرفا دروغه یا طلاق چون منو سالها بازی دادی و از سادگیم سواستفاده کردی همسرم میگفت دروغه و من هرگز دوسش نداشتم

بعد از دو هفته راضی شد و پرینت گرفت از اول برج 8 داخل پرینت فقط شمارهایی که همسرم تماس گرفته بود و یا پیام داده بود موجود بودن

من بررسی کردم و چیز مشکوکی ندیدم جز اینکه دوروز بعد از اینکه من فهمیدم ماجرا رو دوتا پیام به اون خانم داده گفتم چرا پیام دادی گفت اول خودش بهم پیام داده که جلو زنت رو بگیر من کاری نکردم ابرومو برده و منم فوشش دادم گفتم من باور نمیکنم و باید متن پیام بگیری برام اصرار کرد که دردسر قضایی داره و قبول کن حرفمو منم گفتم باشه و قبول کردم و برگشتیم خونه.ولی من یه سری شمارهای مشکوک رو سیو کردم داخل گوشیم.
    این مدت که خونه برگشتم تلگرام و اینستاگرام رو پاک کرد و فقط واتساپ داشت تا من هر وقت بخوام تصویری چکش کنم و باهم خوب بودیم

حدودا نهم عید بود که دیدم یکی از اون شمارهای مشکوک وارد تلگرام شد و عکس اون خانم روی پروفایل بود.....
    من این جریان خیانت رو اواخر برج 10 فهنیدم و رفتم پرینت ها رو چک کردم دیدم اواخر برج 8 و چند بار در برج 9 و در برج ده به این خانم پیام داده همسرم شمارهای اطرافش رو چک کردم یک شماره دیگم پیدا کردم از اون خانم داخل پرینت
    یعنی شمارها یی بوده که من از اون خانم نداشتم که چک کنم و اون شمارهای موجود در پرینت نبود ولی شمارهایی نداشتم در پرینت بود

تماس گرفتم با شوهر اون خانم و فهمیدم اینکه اینها قبلا همو دوست داشتن راسته.و گفت من یک سالیه فهمیدم همسرت مزاحم زنم میشه و من غیر مستقیم براش پیغام فرستادم که دست برداره و همچنان ادامه داده به کارش و منم به خاطر فامیل بودن و اینکه همسرت کارهای زیادی برام کرده برخورد شدیدتری نکردم و اشتباه دو طرفه بوده و زن منم مقصر بوده.همون روز اون خانم به همسرم زنگ میزنه و شماره منو میخواد تا باهام حرف بزنه و همسرم شمارم نمیده بهش و اون خانم منو فوش میداد که زنت فلان خورده زنگ زده شوهرم واتساپ و همسرم فقط میگفت ول کن تموم شده کشش نده زنگ زده که زده.و اون خانم همش میگفت تو بودی اول بهم پیام دادی و همسرم می پیچوند و میگفت و نصف شب پیام دادی احمق اون اونو دیده....

همسرم اومد خونه و بهم گفت جون بهت قول دادم دوباره باهام تماس گرفت بهت بگم امروز بهم زنگ زده و گفته چرا به شوهرم زنگ زدین و منم فوش دادمش....

زنگ زدم به اون خانم و باهاش مودبانه حرف زدم حدود یک ساعت و گفت اره ما قبلا همو دوست داشتیم و نشده ازدواج کنیم و شما ده ساله ازدواج کردین و شوهرت 7 سال پیش بهم پیام داده و منم گفتم برو بچسب به زندگیت و ول کنم نبوده مقصر من نیستم...من گفتم جرا دنبالت بوده و شروع کرد چیزایی رو گفتن که بین من و همسرم بود و قشنگ معلوم بود که باهم دردو دل میکردن و حرف میزدن که این چیزا روز میدونست...
    برام اسکرین شات فرستاد که همسرم از بس زنگ میزده بهش گذاشته بوده روی لیست سیاه و همسرم پیام داده بود بهش خیلی نامردی...
    گفت بهت گفته بعد زنگم بهش پیام دادم؟گفتم نه گفت اسکرین شاتش می فرستم واست و توی پیامش نوشته بود که خیلی نامردی اصرار تو بود بیا ببینمت چرا توپ گناهکاریتو میندازی زمین من .من تا کی باید تاوان حماقتای تورو بدم.تومردی برات چیزی نیس ولی من زنم برام سرشکستگی داره و این کارت هیج وقت فراموش نمیکنم...

همسرم اومد و من بهش گفتم قضیه رو گفتم فهمیدم سابقش توی پرینت بوده و تحقیق کردم از خودش و همسرش اینها رو میگن و همسرم اصرار که اونها دروغ میگن و همش انکار میکرد...تا یک شب زنگ زد به اون خانم و فحشش داد حلو من که من کی تورو دوس داشتم چرا اینا رو به زنم گفتی من غلط کنم تورو دوست داشته باشم و خیلی باهاش بد حرف زد و اون خانم میگفت من نگفتم....
    پشت سر اون خانم بهم واتساپ پیام داد که قدر شوهرت بدون تورو خیلی دوس داره به خاطرت همه چیو نادیده گرفته وبه خاطرت هرکاری میکنه و ما فقط باهم دوست اجتماعی بودیم و علاقش به من عشق نبود و از سر ترحم بوده مشکلت منم من میرم تا سه ماه دیگه ترکیه و وقتی برم همه چیز برملا میشه...

از طرفی شک مینداخت به دلم از طرفی فرشته صلح شده بود!!!!

همسرم میگه اون دورغ میگه باهاش ارتباطی نداشتم

مشاوره رفتم چند جلسه و نظر مشاور اینه بهم خیانت کرده و گفت بهش فرصت دوباره بدم ولی بجه دار نشم به مشاور گفتم همسرم سالها پیش که من به خاطر مشکلاتی که در روابط جنسیمون داشتیم و همسرم سرد بود خیلی تلاش میکردم و مشاوره میرفتم ولی همسرم یک شب بهم گفت من اتفاقا خیلی هم رابطه رو دوس دارم ولی با تو نه....
    یک بار هم چند ماه پیش قبل از قضیه بهم گفت من فقط به خاطر بچه هست که پیگیر رابطه هستم....

وقتی مشاور اینو شنید گفت رهاش کن خانم فیزیک شما برای همسرت محرک جنسی نیس که این حرفو زده و نظر من هفتاد هشتاد درصد به جدایی هست...
    درصورتی که من از لحاظ ظاهر تعریف از خودم نباشه بسیار زیبا هستم و هیکل خوبی هم دارم...و اون خانم اصلا با من قابل مقایسه نیست!!
    به همسرم جریان رو گفتم و ازش خواستم توافقی جدا شیم بهم گفت مشاور غلط کرده این حرفو زده تو خیلی هم برای من جذابی و من اون حرفا رو از روی قصدی نزدم...و من به هیچ عنوان طلاقت نمیدم..
    همش اصرار داره میگه من کاری نکردم و بچسب به زندگیت اون مدارک همه جعلیه و دروغه و دارن از حسادت زندگیمون رو خراب میکنن گفتم پرینت تماسای خودت که جعلی نیست و سابقه شمارش هست گفت اون شماره همسرشه و من ازش قیمت اهن گرفتم توی اون پیاما گفتم باشه متن پیام رو بگیر تا باور کنم... میگه نه دردسر قضایی داره بریم دادگاه باید تا تهش بریم...
    منم گفتم بهم ثابت شده تو بهم خیانت کردی و حاضر نیستم ببخشمت
    اگه هم درصدی بخوام به زندگیمون فرصت بدم باید حق طلاق و کل خونع رو بنامم بزنی تا بهت فرصت بدم و توهم جرعت نکنی بری طرفش چون رابطه عمیق 7 ساله چه تضمینی هست تکرار نشه!!!!
    قبول نمیکنه میگه من کاری نکردم بخوام تضمین بدم

دوستان لطفا نظرتون رو در مورد این حرف همسرم که به من گفته بود رابطه رو دوس دارم ولی با تو نه برام بنویسین خیلی روی تصمیمم تاثیر داره من خودم فک میکنم این حرفش رو به خاطر مشکلاتی که با اخلاقم داشت گفته. چون یه مدت من بدون توقع بهش خوبی میکردم خوب شده بود از لحاظ جنسی ولی باز با کوچکترین اشتباه از طرفم سرد میشد و تلافیشو در روابط جنسی میکرد...
    ویرایش توسط *مونا* : سه شنبه 24 فروردین 00 در ساعت 11:54

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)