نوشته اصلی توسط
فرشته مهربان
برادر من در آزمایشگاه پاتولوژی کار میکنه و.... برای انجام کاری منزل ما اومد و لحظاتی در تماس نزدیک قرار گرفتیم ... من همون لحظه حس کردم ممکنه کرونایی باشه و به منم سرایت بشه.... گویا حسم درست بود و سه روز بعد بروز کرد ....بعد در خودش بروز کرد و تستش مثبت شد ... من تست ندادم اما از علائم مطمئن بودم.... در خانمش بعد از ۲۸ روز بروز بروز یافت و خیلی شدید بود....
چون هم من هم برادرم از تقویت کننده های گیاهی و سنتی ایمنی بدن استفاده میکنیم در کل و سالهاست و برنامه تغذیه هم سالهاست در مسیر سالم سازی قرار گرفته و..... فکر کنم به این دلیل شدت نداشت و حتی طول زمانش هم زیاد نبود ....
دقت کنید همین یکی دوروز پیش در برنامه تلویزیونی اعلام کردند از سطوح یک درصد امکان انتقال هست و اونم با شستشوی دست منتفیه و بیشتر از طریق تنفس با تماس نزدیک و در فضای محدود بدون تهویه انتقال صورت میگیرد برای همین پیک سوم معروف شد به ابتلای خوشه ای بخاطر دور همیها و مسافرتها.... دور اول خوب کنترل شد چون مردم رفت و آمد نداشتند و مسافرت ایام نوروز قطع شد و.... که اگر همراه با تعطیلیها تا پایان اردیبهشت ادامه میافت، چرخه انتقال تا حد بالایی قطع میشد و....
در خصوص نمک دریا تبلیغات سوء زیاد میشه.... من به شخصه تحت نظر یک پزشک تنظیم برنامه غذایی دارم یک پزشک حاذق که بر طب سنتی و ایرانی و اسلامی هم مسلط است و اساسا محقق است و در این مدت بسیار هم گفتگو داشتیم ضمن اینکه هرنوع اطلاعات و توصیه ها به اسم طب سنتی که منتشر در رسانه ها میشود را با ایشان در میان گذاشته و جویای نظر میشوم....
ایشان نظر بر استفاده از ماسک نمک سنگ دارد که علاوه بر محافظت آرسنیک آن ضد عفونت ریه را از بین می برد اگر خواستید طرز تهیه آنرا خواهم گفت....
در یکی از کشورهایی که معذرم نام ببرم ... اتاقکهای سنگ نمک دارند که بیماران با عفونت شدید ریه را در آن بستری میکنند که استنشاق هوای آن ریه را بهبود می دهد....
برای استریل هوای اتاق وقتی من بیمار بودم تجویز ایشان این بود... دوقاشق عرق آویشن با یک قاشق گلاب و هفت قطره منتول داخل سینی استیل کوچک ریخته شود و روی رادیاتور قرار داده شود که هوای اتاق را استریل کند.... ررای کسانی که بخاری دارند یک قابلمه آب جوش روی بخاری قرار داده و سینی را درب آن بگذارید .... من نهایتا از عصاره ای که ته سینی در آخر جمع شده بود یک عطر خوشبو تهیه کردم....
ایشون هیچ داروی شیمیایی غیر از استامینوفن برای وقت درد و ویتامینهایی که گفتم تجویز نکرد.... البته قطره نازوفرین را برای استفاده در بینی هم تجویز کرد که همون دوروز اول استفاده شد... همچنین یک شب که سردردم با استامینوفن هم قطع نمیشد تجویز بوییدن پماد ویکس داشتند و گفتند اگر تا سه روز قطع نشد قرص خاصی را خواهند گفت که تهیه کنم که الحمدلله قطع شد و نیاز نشد.
پس اطلاعاتی که می دهم سرخود نیست.
ایشان در شستشوی بینی تاکید بر استفاده از آب تصفیه شده یا سرم نمکی نه دهم درصد(سرم شستشو ) دارند آنهم به این صورت که ست سرم هم تهیه و سرم آویزان باشد و به حالت راست قامت ایستاده و سر ست را داخل یک بینی قرار داده و بینی دیگر را بگیرید و استنشاق کرده و سرم را از داخل دهان بیرون بریزید.... کلا اینکار برای شستشوی سینوسها هر از گاهی و وقت سرما خوردگی یا کرونا تا بهبودی توصیه میشه.... آب شیر را بدلیل وجود کلر در آن برای اینکار مضر می دانند .... چه برای قرقره در گلو چه شستشوی بینی....برای حذف کلر هم میشود از قاشق نقره استفاده کرد به این صورت که لیوان آب را سه دقیقه با قاشق نقره هم بزنید و ۷ دقیقه هم بماند بعد استفاده کنید .
و دستورات غذایی که دادند.
برای تقویت ایمنی سعی کنید هر روز صبح یک قاشق چایی خوری زردچوبه داخل یک لیوان آب ولرم با یک قاشق مربا خوری عسل مخلوط کرده و بخورید....
علاقه مندی ها (Bookmarks)