پو من دردم تو دلم نمیتونم حتی به کسی بگم
صحبت سر تجاوز اینجور مسایل
سر اینکه پدر مادر و خانوادم اصلا منو دوست ندارن
و هرکی از راه رسید میخوان دست منو بزارن تو دستشون
در صورتی که من مطلقم و هیچگونه حقی ندارن ولی انجام میدن
دارم از غصه خون میخورم
ولی اون آقا هم حرفاش خیلی خوبه اینکه خیلی مقید به اخلاق هستند البته ایشون استاد دانشگاه هستند و من ویسای ایشون شنیدم و خیلی برام قابل توجه بود
از صحبت اخلاقی که میکردن و همه صحبتاشون
ولی دیروز که اینو ازشون شنیدم که ممکن آدما خیلی حرف بزنن ولی دلیلی نداره عمل کنن دلم خالی شد
مشکل اینجاست که من تا دلتون بخواد خواستگار دارم از تیلیارد گرفته تا کم وسع از 85 سال تا 25 ساله
از مجرد تا متاهل عوضی
از متعهد تا خیانت کار کثافت
مشکل اینجاست که من نمیتونم حتی به متعهدا اعتماد کنم چون چند نفر از خواستگارام خیلی ادعای تعهد میکردن به من که رسیدن ورق برگشت اتفاقا بعدا هم رفتم عروسی کردن و به بقیه متعهد بودن
نمیدونم به من که میرسن از من متنفر میشن و فقط میخوان یه کاری کنند تا منو اذیت کنند
ولی این آقا اینجوری نبود
به بقیه وقتی میگفتم متعهدی میگفتن اصلا و اتفاقا بیشتر لجبازی میکردن
ولی این آقا همیشه در حل فصل بودن هیچ وقت نگفتن غلط کردی حقمه 4 تا میگیرم اتفاقا همش بر سو تفاهم شدن تاکید داشتن و منظورشون این نبوده که گفتن تو ویس
هیچ وقت با من مثل حیون برخورد نکرد هیچ وقت نگاه کلایی به من نداشت
حداقل میگم 10 سال مثل آدم زندگی میکنم 10 سال کسی بهم توهین نمیکنه 10 سال بهم نمیگن حیوون 10 سال احساس ارزشمندی میکنم
دلم شکسته
خیییییلی
بازم میگم به من که میرسیدن فقطم به من قید تعهد میزدن با بقیه اینجور نبودن
منم دستم زیر تبر خانواده اصرار که شوهر کن
همش میخوان بچه منو ببینن میگم بابا اگر قرار بود نابغه کسی بشه این بچم اینجور شده بود تازه ما ژن عقب ماندگی ذهنی اسکیزو و دوقطبی و وسواس هم داریم
میگم مثلا چه تاج گلی سر این پسرم گذاشتید
حتی پول ندارم بفرستم کلاس خصوصی هیچ کسی هم کمکی بهم در تحصیلات پسرم نمیکنه
میگم پس چتونه بچه دیگه چیه میخوان
همینکه گند زدید به زندگی پسرم بستون نیست؟؟؟؟!!!!!
خانوادم فکر میکنند من نابغم درصورتی که من هوشم از سطح متوسط کمتر ولی هر کی از 12 سالگی روزی 16 ساعت مطالعه کنه حتمی یه حرفایی مزنه که بقیه نمیتونن من فقط در مبحث نجوم صدها مطلب خوندم اونا میگن تو یه کارایی میکنی که بقیه نمیتونن و من در تعجبم واقعا که چرا فکر میکنید دیگران نمیتونن مگر من چی کار کردم
اون هندو که میخ میکنه تو کلش پس چیه؟؟؟؟
حتی تهدید به تخمک برداشتن من شدم
نمیدونم چی کار کنم
دستم زیر تبر

علاقه مندی ها (Bookmarks)