به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    متشکرم

شما تا اینجا با گوشه ای از پیامدها و مشکلات پس از طلاق ( توسط دوستان ) آشنا شدین و همچنین راه حل هایی رو هم بهتون پیشنهاد دادیم.

پیامد های فردی، خانوادگی ،اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی
    و اینها به اینجا ختم نمیشه و شما وقتی در مرحله های مختلف ( حین طلاق و پس از اون قرار میگیرین ) خودتون و فرزندانتون ممکن هست درگیر مسائل متعددی بشین که من از بیان اونها صرف نظر میکنم.
    بنظرم ما وقتی پیامد ها و مسائل طلاق رو بررسی میکنیم در واقع پیام هایی به شخص میرسونیم؛

۱. ببین، بترس، عقب نشینی کن و باهاش زندگی کن.
    ۲. فلان مسائل رو بدون، خودت رو از این جهات قوی کن و جدا شو . ( مثلا از نظر اقتصادی )

هر دوی این موارد غلط هست، چون در هر صورت شما با فردی طرف هستین که یا میخوادجدا شه یا دوباره روز از نو و روزی از نو.
    باید حتی الامکان سعی کنیم معایب و مشکلات رو بررسی کنیم و اگر معایبی متوجه طرف هست به اونها بپردازیم، اصلاح کنیم و سپس نتایج رو بررسی کنیم.

آقا مصطفی بنظر من اشتباه اینترنتی همسرتون و یا دلیل برخی فحاشی ها و ... این هست که ایشون نیاز دارن از جانب شما فهمیده بشن، مورد توجه قرار بگیرن، نیازها رو بسنجین و با اطمینان دست در دست شما قدم در راه اصلاح بگذارن ( همانقدر که شما نیازمندین ). اینکه شما بصورت کلی میگین فلانی با من تفاوت هاش بسیار هست، در واقع هیچ کسی رو به اقناع نمیرسونین !
    شما از کودکیتون میگین و انتظار دارین همسرتون فلان عکس العمل رو نشان بده اما اون شما رو ترغیب به انتقام جویی میکنه. اینجا باید ببینیم شما به ایشان از کودکی چه پیام هایی رساندین و والدینتون رو چگونه برای ایشان تشبیه کردین.
    مثلا من بشما میگم آقا مصطفی دیروز تو محل کار اوضاع خیلی بدی بود و شما میتونین همین تکه از حرف من رو تفسیر کنین ( حتما درگیری پیش آمده _ کسی اوضاع جسمیش دچار مشکل شده _ کسی اخراج شده و ... )

شما نباید سعی کنین ( همینی که هست ) رو بپذیرین . باید سعی کنین هر کدام جداگانه روی خودتون کار کنین و در کنار تفاوت ها نقاط اشتراک رو پیدا کنین، معایب رو شناسایی و سپس اصلاح کنین.

اگر تلاشتون رو کردین و نتیجه ای ندیدین، ضرری نمیکنین چون خودتون رو در مسیر اصلاح قرار دادین و در اینصورت با مشورت تصمیم دیگری بگیرین. قبلا عرض کردم بهترین فرصت هست بخاطر اشتباه اینترنتی همسرتون
    شرط رو‌ مراجعه ایشان و اصلاحش بگذارین و خودتونم باهاش قدم بردارین تا فکر نکنه فقط خودش مشکل داره و همسرش کوچکترین عیبی در موردش مطرح نیست

ویرایش توسط سحر بهاری : شنبه 11 مرداد 99 در ساعت 09:10 دلیل: تصحیح اشتباهات متن

2. 2 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

mostafun (شنبه 11 مرداد 99), باغبان (شنبه 11 مرداد 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)