متشکرم
شما تا اینجا با گوشه ای از پیامدها و مشکلات پس از طلاق ( توسط دوستان ) آشنا شدین و همچنین راه حل هایی رو هم بهتون پیشنهاد دادیم.
پیامد های فردی، خانوادگی ،اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی
و اینها به اینجا ختم نمیشه و شما وقتی در مرحله های مختلف ( حین طلاق و پس از اون قرار میگیرین ) خودتون و فرزندانتون ممکن هست درگیر مسائل متعددی بشین که من از بیان اونها صرف نظر میکنم.
بنظرم ما وقتی پیامد ها و مسائل طلاق رو بررسی میکنیم در واقع پیام هایی به شخص میرسونیم؛
۱. ببین، بترس، عقب نشینی کن و باهاش زندگی کن.
۲. فلان مسائل رو بدون، خودت رو از این جهات قوی کن و جدا شو . ( مثلا از نظر اقتصادی )
هر دوی این موارد غلط هست، چون در هر صورت شما با فردی طرف هستین که یا میخوادجدا شه یا دوباره روز از نو و روزی از نو.
باید حتی الامکان سعی کنیم معایب و مشکلات رو بررسی کنیم و اگر معایبی متوجه طرف هست به اونها بپردازیم، اصلاح کنیم و سپس نتایج رو بررسی کنیم.
آقا مصطفی بنظر من اشتباه اینترنتی همسرتون و یا دلیل برخی فحاشی ها و ... این هست که ایشون نیاز دارن از جانب شما فهمیده بشن، مورد توجه قرار بگیرن، نیازها رو بسنجین و با اطمینان دست در دست شما قدم در راه اصلاح بگذارن ( همانقدر که شما نیازمندین ). اینکه شما بصورت کلی میگین فلانی با من تفاوت هاش بسیار هست، در واقع هیچ کسی رو به اقناع نمیرسونین !
شما از کودکیتون میگین و انتظار دارین همسرتون فلان عکس العمل رو نشان بده اما اون شما رو ترغیب به انتقام جویی میکنه. اینجا باید ببینیم شما به ایشان از کودکی چه پیام هایی رساندین و والدینتون رو چگونه برای ایشان تشبیه کردین.
مثلا من بشما میگم آقا مصطفی دیروز تو محل کار اوضاع خیلی بدی بود و شما میتونین همین تکه از حرف من رو تفسیر کنین ( حتما درگیری پیش آمده _ کسی اوضاع جسمیش دچار مشکل شده _ کسی اخراج شده و ... )
شما نباید سعی کنین ( همینی که هست ) رو بپذیرین . باید سعی کنین هر کدام جداگانه روی خودتون کار کنین و در کنار تفاوت ها نقاط اشتراک رو پیدا کنین، معایب رو شناسایی و سپس اصلاح کنین.
اگر تلاشتون رو کردین و نتیجه ای ندیدین، ضرری نمیکنین چون خودتون رو در مسیر اصلاح قرار دادین و در اینصورت با مشورت تصمیم دیگری بگیرین. قبلا عرض کردم بهترین فرصت هست بخاطر اشتباه اینترنتی همسرتون
شرط رو مراجعه ایشان و اصلاحش بگذارین و خودتونم باهاش قدم بردارین تا فکر نکنه فقط خودش مشکل داره و همسرش کوچکترین عیبی در موردش مطرح نیست
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)