سلام الهه خوبم خداروشکر، شما خوبی ؟
من این چند روزه یک نگاه گذرا به نوشته هاتون اینجا داشتم ولی انقدر کار دارم که وقتی میام سایت سعی میکنم انرژیمو روی تاپیکای بچه ها و ... بذارم که اولویت بیشتری دارن.
پیشنهادات هر کدومتون خوب و متنوع هست ولی خب باید خیلی چیزا رو در نظر گرفت.
از طرفی موضوعات و مسیر تاپیکا خیلی مهمن.
ببینید مثلا من الان بیام درباره ی مسائلی که ریشه در باورهای یک انسان و ... داره تاپیک بزنم ( برای مقاله ) این تاپیک نیاز مبرمی به حضور یک کارشناس دینی هم داره. اگرچه ممکنه اطلاعات من و شما و بقیه خوب باشه ولی کارشناس یچز دیگست، مخصوصا وقتی قرار باشه بصورت یک مقاله جمع بندی بشه . مقاله ما باید یکار جدید باشه و یچیزایی خودمون اضافه کنیم.
مسئله ی بعدی اینه که باید بنظرم روی موضوعاتی کار کنیم که جامعه ی فعلی از هر قشری ازش استقبال کنن و براشون مفید باشه.
زمانی که من مقاله های تأثیرات اینترنت روی کودکان و خانواده ها رو مطالعه میکردم میدیدم چقدر این مباحث بدرد الان میخوره و چقدر مهم هست.
وقتی که مقاله تموم شد یکی از عزیزان تالار در انتها مطلبی گفت که فهمیدم بله واقعا مشکلیه که در حال حاظر خیلیها باهاش مواجه هستن.
نیاز رو باید بررسی کنیم نه مسائلی که میل به خواست شخصی ما دارن و شاید ازهر ده نفر، دو نفر کششی نداشته باشن.
و نکته ی پایانی این هست باید اینجا به توافق برسین و سپس مشکلات رو بررسی کنین بعد تاپیک بزنین.
.............
نمیدونم این روزا چرا انقدر گرمه... یاد روزهایی که میرفتیم پیاده روی و بستنی زعفرونی با خیال راحت میخوردیم بخیر. همیشه یخ میزدم !
امیدوارم قدر داشته هامونو بدونیم زودتر از وقتی که از دستشون بدیم، البته خداوند بخشنده و مهربان هست...روزای خوب در راهن

:

علاقه مندی ها (Bookmarks)