به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 20 از 29 نخستنخست ... 1011121314151617181920212223242526272829 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 286
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 آبان 04 [ 14:51]
    سطح
    95
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,702

تشکرشده 2,261 در 917 پست

Array
    Pooh بزرگوار، بعنوان اولین سوال، اگه بخاین یه توصیه به من داشته باشین، لطفا بفرمایین ...

- - - Updated - - -

بزرگترین خصیصه اخلاقی که تونستین با کمک همدردی کسب کنین، چی بوده؟

چه نقطه ضعف اخلاقی بزرگی دارین؟

آیا این جمله درسته که هر آدمی یه سری نقاط ضعف داره، هیچ کس کامل نیست. این جمله رو در مورد انتخاب در مقوله ازدواج میتونین توضیح بدین؟ اصلا واقعیت داره؟

یه خواننده مورد علاقه و ترک مورد نظر رو لینکش رو لطفا بذارین...
    بعضی وقتا آدما حال و حوصله هیچ کاری رو ندارن، آیا این طبیعی هست و این مواقع چیکار باید کرد؟ آیا تفاوت داره بین مرد و زن؟

- - - Updated - - -

سوال معروف سون خانم رو هم از شما میپرسم، اتفاقا سوال قشنگی هست بنظرم. شما در برخورد اول با یک آدم چجوری میفهمین طرف مقابلتون چیکارست؟ اخلاقیاتش چطوریه؟ بدجنسه؟ خوش اخلاقه؟ ارزش رفاقت داره؟ (مرد و زن اگه متفاوته لطفا جدا بفرمائید). تاثیر تک تک عوامل رو بگین، مثلا چهره، لحن صدا، حرکات و ... چقدر میشه با صحبت کردن فهمید و این حرف زدن چقدر باید طول بکشه؟

2. 3 کاربر از پست مفید gholam1234 تشکرکرده اند .

miss seven (شنبه 14 تیر 99), Pooh (شنبه 14 تیر 99), زونیام (یکشنبه 15 تیر 99)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام پوه عزیزم ؛

امیدوارم حالت خوب و عالی باشه ..

یه سری سؤالات میپرسیم از شما ، هنگامیکه کار درسیت تموم شد بیا و پاسخ بده عزیزم .

1_ تا حالا شده پدر و یا مادرت با صحبت هاشون بدجوری دلتو بشکنن ؟ ( اگر آره عکس العملت چی بوده و چطور خودتو اروم کردی ؟)

2_ چه عواملی سعادت و عاقبت بخیری انسان توی این دنیا و اون دنیا را تضمین میکنه ؟

3_ چن سالته پوه و تا اینجایی که از خدا عمر گرفتی از زندگیت رضایت داشتی ؟

4_ پوه رمز محبوبیت یه انسان رو چی میدونه ؟

5 _ چقدر خدارو توی زندگیت حس کردی و باور داری ؟ ( تا حالا شده توی زندگیت کار به مو برسه ولی پاره نشه )

فعلا همینا عزیزم .
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

4. 3 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

gholam1234 (شنبه 14 تیر 99), Pooh (شنبه 14 تیر 99), زونیام (یکشنبه 15 تیر 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    سلام به همگی دوستان و همراهان صندلی داغ.

آقای زونیام خسته نباشید.

خب نوبت من شد. خدا رحم کنه.

عر میخوام بابت تاخیرم در پاسخ.

خب بریم سراغ اولین پرسشگر صندلی داغ بنده.، آقا غلام گرامی.

نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
    Pooh بزرگوار، بعنوان اولین سوال، اگه بخاین یه توصیه به من داشته باشین، لطفا بفرمایین ...

- - - Updated - - -

بزرگترین خصیصه اخلاقی که تونستین با کمک همدردی کسب کنین، چی بوده؟

چه نقطه ضعف اخلاقی بزرگی دارین؟

آیا این جمله درسته که هر آدمی یه سری نقاط ضعف داره، هیچ کس کامل نیست. این جمله رو در مورد انتخاب در مقوله ازدواج میتونین توضیح بدین؟ اصلا واقعیت داره؟

یه خواننده مورد علاقه و ترک مورد نظر رو لینکش رو لطفا بذارین...
    بعضی وقتا آدما حال و حوصله هیچ کاری رو ندارن، آیا این طبیعی هست و این مواقع چیکار باید کرد؟ آیا تفاوت داره بین مرد و زن؟

- - - Updated - - -

سوال معروف سون خانم رو هم از شما میپرسم، اتفاقا سوال قشنگی هست بنظرم. شما در برخورد اول با یک آدم چجوری میفهمین طرف مقابلتون چیکارست؟ اخلاقیاتش چطوریه؟ بدجنسه؟ خوش اخلاقه؟ ارزش رفاقت داره؟ (مرد و زن اگه متفاوته لطفا جدا بفرمائید). تاثیر تک تک عوامل رو بگین، مثلا چهره، لحن صدا، حرکات و ... چقدر میشه با صحبت کردن فهمید و این حرف زدن چقدر باید طول بکشه؟

سلام.

1 – والا کوچکتر از اونم بخوام توصیه ای به شما کنم. هر توصیه ای ، در واقع اول توصیه ایه که به خودم دارم: از هر فرصت سالمی برای لذت بردن از زندگی استفاده کنید.

2- منطقی تر نگاه کردن به احساساتم

3 – به نظرم بزرگترین ضعف من، ضعف در صمیمیت نشون دادن باشه. توی دلم برام دوستان و اطرافیانم مهم هستن و واقعا اگر مشکلی براشون پیش بیاد ناراحت میشم و دغدغشون رو دارم. ولی مرز حریم دورم گسترده است و احساس میکنم باعث میشه نوع برخورد اطرافیانم با من، بیشتر جنبه ی احترام پیدا میکنه نه راحت بودن و صمیمیت. خودم دارم سعی میکنم تعادلی ایجاد کنم. چون واقعا کمبود صمیمت رو احساس میکنم.

4 – به نظر من به طور کلی جمله ی درستیه. ولی به طور جزیی اینکه کسی بگه من همینم که هستم و سعی در رفع ضعفهاش نداشته باشه ، درست نیست. به خصوص اگر اون ضعف هاش باعث آزار دیگران باشه.

در مورد ازدواج، خب هر کسی در انتخاب کردن، یک سری معیارها و همچنین خط قرمز هایی داره. مثلا برای من اینکه شخص مقابل اهل دود باشه، اصلا قابل قبول نیست. ولی خب در مورد بعضی نقاط ضعف، در صورتی که نقاط مثبت طرف مقابل غالب باشه، میشه انعطاف نشون داد. مثلا اگر کسی اخلاق خوبی داشته باشه، میشه در مسایل مالی ، سلامت جسمی و ...انعطاف نشون داد.

در مورد تفاوت های شخصیتی و اخلاق هم اگر دو طرف بنا را بر درک هم و ادامه دادن و تلاش برای ساختن پیوسته ی یک ارتباط رو به رشد داشته باشند، میشه امیدوار بود. اما اگر یکی از طرفین در این زمینه همکاری نکنه،ادامه دادن ارزشش رو نداره به نظر من.

5 – خوانندگان مورد علاقه ام زیادن. از سبک های مختلف. ولی درونا با موسیقی سنتی خودمون ارتباط عمیق تری میتونم بگیرم. استاد شجریان که ارادت خاصی بهشون دارم.
    انتخب بین کارهای ایشون سخته. یکی از تصتیف های شاد ایشون با شعر زیبایی از حضرت مولانا و آهنگ سازی استاد مجید درخشانی رو براتون میارم.
    https://musico.ir/download/%D9%85%D8...C%D8%A7%D9%84/

6 – بعضی وقتها طبیعیه. در واقع به نظر من آدمی که همیشه پر انرژی بوده و هیچوقت توی زندگیش بی حوصله و به هم ریخته نبوده و ....، یا دروغ میگه یا مشکل داره. چون کلا سیستم زندگی اینه : درد و بعد از اون درس... تا رسیدن به جایی که خودمونو بفهمیم، نحوه برقراری ارتباط با دنیا رو بر اساس جنس خودمون بفهمیم .

اما اگر این بعضی وقتها، بشه بیشتر وقتها، خب طبیعی نیست.

حتی یک جسم جامد بی جان هم سرشار از شعوره. در هر شرایطی، عکس العمل خاصی نشون خواهد داد و این عکس العمل های خاص اونه که به عنوان خواص او و در واقع شناسنامه ای برای شناسایی او تعریف میشه. برای هر خصوصیتش میتونه یک حد آستانه داشته باشه، یک حد بحرانی داشته باشه، یک حد اشباع داشته باشه، در جاهایی خواص منعطفی داشته باشه و ....

حالا اگر این جسم جامد، در شرایط مختلف مورد سنجش و آزمون قرار نگیره، شناسنامه ای ناقص خواهد داشت. شناخته نخواهد شد. جاهایی که میتونه کاربرد داشته باشه، کشف نخواهد شد. ممکنه در جایی اشتباه ازش استفاده بشه و......

حالا ما آمها هم تو همین مایه هاییم. تا در شرایط مختلف قرار نگیریم، خصوصیاتمون مشخص نمیشه، جایگاه موثر و ناموثرمون شناخته نمیشه برامون. اون مسیر و هدفی که احتمالا به خاطرش خلق شده ایم، مشخص نمیشه.

بنابراین به هم ریختن های گاهگاه، حتما لازمه ی رشد هستند و حتما پشتش یه حرفی برای گفتن دارند و در واقع یک چراغ هستن . به نظر من ما اصلا ته راه و هدف نهایی خلقتمون رو نمیدونیم. همین دردها هستند که حداقل یه قدمی جلو راهمون رو برامون مشخص میکنند که کدوم طرفی بریم. تا خورد خورد راهی که باید بریم رو طی کنیم.

اما اینکه در مواقع بی حوصلگی باید چیکار کرد؟... خب گاهی بهترینش سکوت و رفتن به عمق اون بی حوصلگیه.... گاهی هم اینکه بلند شیم خودمونو به چیزی سرگرم کنیم .

من معمولا راه اول رو میرم. شاید هم نتیجه مشخص تعریف شده ای ازش نگیرم. ولی از سرکوب و ندیده گرفتنش و نشناختنش، برام بهتره. ترجیح میدم بفهمم دقیقا چمه .

نحوه برخورد با بی حوصلگی بین زن و مرد هم احتمالا بسته به ویژگی های شخصیتیشون متفاوته. مردها به نظرم کمتر دچار بی حوصلگی میشن و راحت تر کنار میان با بی حوصلگی. یا شاید هم کمتر بروز میدن و سعی میکنن خودشون توی خودشون حلش کنن و دیگران متوجه نشن.

7 – در مورد سوال آخر که سوال خانم سون هست، جواب دادنش برای من سخته. چون شخصا آدمی نیستم سریع ارتباط بگیرم. منظورم این نیست که مثلا با یه خانم بغل دستم توی تاکسی نتونم حرف بزنم. منظورم اینه که رابطه صمیمانه تر رو به راحتی ایجاد نمیکنم. اول دورادور رفتارش رو در شرایط مختلف بررسی میکنم.

اما معمولا حس اولیه ای که نسبت به اون شخص داشته ام، بعد از شناخت بیشتر تایید میشه. اون حس اولیه رو واقعا نمیدونم از کجا میاد. ولی کلا جس شمی قوی ای دارم ... میتونم بگم از حس توی عمق چشم و نگاه آدمها میتونم متوجه بشم آدم خوش ذاتیه یا نه. البته صرفا به همین اکتفا نمیکنم و همینطور که گفتم بررسی نسبتا طولانی مدتی رو دورادور انجام میدم . حالا اگر حس اولیه منفی ای از طرف گرفته باشم، با حساسیت و دقت بیشتری بررسی میکنم.

در مورد عوامل، چهره به معنای مدل چشم و ابرو و ... مهم نیست برام. مهم برام همون جنس عمق نگاهشونه. یک حس دریافتی درونیه برام و چندان برام قابل توصیف و توضیح نیست که براتون بگم.

لحن صدا و ... هم نمیتونه تعیین کننده میزان ارزشمندی طرف مقابل برای رفاقت باشه. شناخت باید حاصل بشه. وقتی شناخت قوی تر بشه حرکات، لحن صدا و .. هم معنی پیدا میکنن. مثلا میفهمی طرف وقتی با فلان لحن حرف میزنه از چیزی نگرانه، یا لحن سرد و نگاه فراریش میتونه بیانگر بی علاقگیش باشه، و.... به طور کلی تعامل مثبت و نسبتا رضایت بخشه که میتونه نشون بده میشه با کسی رفاقت داشت یا نه.

البته کسانی هم هستند که میتونن با هر جور اخلاقی بسازن و آدمها رو همونجوری که هستن بپذیرن و باهاشون رفیق باشن. ولی همونها هم رفاقت هاشون درجه بندی داره به نظرم.

برای زن و مرد هم میتونه متفاوت باشه. مردها عوامل ظاهری طرف مقابل براشون اهمیت خاصی داره. ولی همون مردها هم وقتی یکم عاقل تر بشن، به درصد اهمیت عوامل غیر ظاهری اضافه خوهند کرد.

ببخشید جوابها طولانی شد.

نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام پوه عزیزم ؛

امیدوارم حالت خوب و عالی باشه ..

یه سری سؤالات میپرسیم از شما ، هنگامیکه کار درسیت تموم شد بیا و پاسخ بده عزیزم .

1_ تا حالا شده پدر و یا مادرت با صحبت هاشون بدجوری دلتو بشکنن ؟ ( اگر آره عکس العملت چی بوده و چطور خودتو اروم کردی ؟)

2_ چه عواملی سعادت و عاقبت بخیری انسان توی این دنیا و اون دنیا را تضمین میکنه ؟

3_ چن سالته پوه و تا اینجایی که از خدا عمر گرفتی از زندگیت رضایت داشتی ؟

4_ پوه رمز محبوبیت یه انسان رو چی میدونه ؟

5 _ چقدر خدارو توی زندگیت حس کردی و باور داری ؟ ( تا حالا شده توی زندگیت کار به مو برسه ولی پاره نشه )

فعلا همینا عزیزم .

سلام عزیزم.
    امیدوارم حلت بهتر باشه.

1 – اووووووه.... تا دلت بخواد 

البته حساس بودن خودم هم باعث میشد دلم زیادتر از حد متناسب با اون رفتارها بشکنه.
    ولی خب به نظرم بعضی جاها حق داشتم و هنوزم وقتی یادم میاد خیلی دلم برای خودم میسوزه.

تا چند سال پیش، وقتی دلم میشکست میرفتم روی پشت بوم گریه میکردم و با خدا حرف میزدم. یا شبا یواشکی موقع خواب گریه میکردم. یا بعد نماز گریه میکردم. یا درددل هامو برای خودم مینوشتم. ولی بیان نمیکردم که ناراحت شده ام.

اما حالا هم اون مدل صحبتهای اونها کمتر شده هم من حساسیتم نسبت به حرفهاشون کمتر شده، هم تا حدودی دستم اومده چطور با دل شکستنه کنار بیام.

خب گریه چیز خوبیه. منم گاهی هنوز گریه میکنم. ولی سعی میکنم خودمو هم در شرایط ونها قرار بدم و از دید اونها هم به قضیه نگاه کنم. این باعث میشه خشم و ناراحتیم از اونا کمتر بشه و حتی گاهی بهشون حق بدم و در صدد جبران بربیام.

2 دقیق نمیدونم. ولی به نظرم لقمه حلال و رعایت حق الناس و خیر رساندن به دیگران

3 – کم کم 33 ساله میشم. از مدل زندگی کردن خودم رضایت ندارم چندان. البته دارم روش کار میکنم.
    زندگی عملا کاستی نداره. درسته که یه سری چیزا رو ندارم و بعضی هاشون اساسی هم هستند. ولی احتمالا تقصیر خودم بوده نه زندگی.

4 – رمز محبوبیت... به نظرم درجه اول خوش نیتی،و در درجه بعدی اینکه ظلمی به کسی نکنیم و خیر رساندن به دیگران.

البته تلاش برای محبوبیت نباید حالت مهرطلبی پیدا کنه.

5 – خدا توی زندگی من تا به حال تعریف های متفاوتی پیدا کرده. نمیتونم بگم تعاریف متضادی هستند. شاید مکمل هم هستند. در حال حاضر خدا رو به عنوان یک خالق باحال خیلی قبول دارم. ولی به عنوان خالقی که کمکی فراتر از لاش خودم بهم بکنه نه.

البته به اینکه خیلی وقتها که کاری از دست خودم بر نمیومده، بهم رحم کرده باور دارم. ولی فکر کنم وقتایی که میبینه خودم پتانسیل فلان کار رو دارم، فقط نگاه میکنه ببینه خودم چیکار میکنم.

مدتهاست نتونسته ام دعا کنم. شاید خیلی بده و خیلی دارم همه بار رو روی دوش خودم میذارم. یه حدیثی یادمه از یکی از معصومین. فکر کنم از امام صادق بود. میگفت: ضعیف ترین بندگان کسی است که نتواند دعا کند.... شاید واقعا منم خیلی ضعیف باشم که نمیونم دعا کنم. ولی جدی جدی از دعا کردن میترسم. از خدا وقتی چیزی ازش بخوام، بیشتر از اینکه حس امنیت کنم ، میترسم.

منظورت از کارد به مو رسیدن، در ارتباطم با خداست؟ یا در اینکه حاجتی خواسته ای چیزی داشته باشم و تا مرز از دست دادنش بره و یه مجزه ای بشه و از دست ندم؟

اگر منظورت اولیه، آره. کار به مو رسیده ولی پاره نشد.
    در مورد دوم توی خیلی خواسته هام توی زندگی و خیلی چیزهایی که برام مهم بوده، زیاد پیش اومده که کار به مو رسیده و اتفاقا پاره هم شده.
    ویرایش توسط Pooh : یکشنبه 15 تیر 99 در ساعت 20:08

6. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

gholam1234 (یکشنبه 15 تیر 99), miss seven (دوشنبه 16 تیر 99), زونیام (دوشنبه 16 تیر 99)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 17 دی 01 [ 01:20]
    سطح
    48
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 153
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    413

تشکرشده 311 در 123 پست

Array
    سلام سرکار پوه

1 اول از همه چرا اینقدر بدجنسی ؟
    2این عکسی که گذاشتم رو میشناسی؟ به اخر توجه بقرمایید
    3. پایتخت طبیعت ایران کجاست ؟
    5. قشنگ ترین شهری که تا حالا رفتی کجاست؟
    6. دوست داشتی یکی دیگه بودی ؟ یا اصلا دوست داشتی که بودی که الان نیستی؟
    7. دوست داشتی چی داشتی که الان نداری ؟
    8. شكست عاطفي موجب جنون و ديوانگي ميشه؟ چرا ؟
    9. کدوم فصل رو خیلی دوس داری؟
    10. پاییز شما رو یاد چی میاره؟
    11.تا حالا تو خیابون خوردی زمین؟
    12 نظرت در مورد افراد زیر
    1.کرای
    2.ام واز
    3.سحربهاری
    4.غلام1234
    5. سون
    6.اسکارفیس
    7.الهه زیبایی
    8.پوه
    9.خادم رضا
    10.ادمین
    11.مدیر همدردی

winnie-the-pooh-93cms-lifesize-cardboard-cutout-product-image.jpg

8. 2 کاربر از پست مفید زونیام تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 16 تیر 99), Pooh (دوشنبه 16 تیر 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط زونیام نمایش پست ها
    سلام سرکار پوه

1 اول از همه چرا اینقدر بدجنسی ؟
    2این عکسی که گذاشتم رو میشناسی؟ به اخر توجه بقرمایید
    3. پایتخت طبیعت ایران کجاست ؟
    5. قشنگ ترین شهری که تا حالا رفتی کجاست؟
    6. دوست داشتی یکی دیگه بودی ؟ یا اصلا دوست داشتی که بودی که الان نیستی؟
    7. دوست داشتی چی داشتی که الان نداری ؟
    8. شكست عاطفي موجب جنون و ديوانگي ميشه؟ چرا ؟
    9. کدوم فصل رو خیلی دوس داری؟
    10. پاییز شما رو یاد چی میاره؟
    11.تا حالا تو خیابون خوردی زمین؟
    12 نظرت در مورد افراد زیر
    1.کرای
    2.ام واز
    3.سحربهاری
    4.غلام1234
    5. سون
    6.اسکارفیس
    7.الهه زیبایی
    8.پوه
    9.خادم رضا
    10.ادمین
    11.مدیر همدردی

winnie-the-pooh-93cms-lifesize-cardboard-cutout-product-image.jpg

سلام جناب زونیام.

۱- اتفاقا ادم بدجنسی نیستم. ولی با ادمهای سواستفاده گر، باید یکم بدجنس بود.

۲- اِ.... این که منم. :) عکس منو از کجا پیدا کردین؟

۳-فکر کنم لرستان

۴- سوال ۴ نبودش

۵-قشنگترین شهر، از نظر شهریتش، اصفهان.... از نظر بافت کهن تاریخی یزد.... از نظر طبیعت همه شهرها طبیعت خاص خودشون رو دارن و قابل قیاس نیستن. ولی خودم دریای جنوب رو خیلی دوست دارم، به خصوص ساحل دلوار‌.

۶-یکی دیگه بودن، به این معنی که در قالب جسمی دیکری یا فرزند کسانی دیگر بودن نه.
    اما دوست داشتم خودم از بعضی لحاظ جور دیگری بودم.
    دوست داشتم باایمان تر، با اخلاق تر، مهربانتر، صمیمی تر و گرم تر، شجاع تر، قوی تر بودم.

۷- استقلال، فرزند، یه هنر در حد حرفه ای

۸- به نظر صرفا شکست عاطفی، جنون ایجاد نمیکنه. به نظر من انچه بعد از یک جدایی به سر طرفین میاد، بستگی به عوامل زیادی داره... توی قران یه ایه ای بود که میگفت موقع طلاق، همدیکه رو به نیکی رها کنید که این به تقوا نزدیکتره....(یه همچین چیزی)

حالا اگه مثلا توی یه جدایی، دو طرف بیان تا میتونن همدیگه رو تخریب کنن، خب تبعاتش زیاد میشه و در مواقع شدید میتونه جنون هم ایجاد کنه!

۹-همه فصل ها رو دوست دارم. ولی برای اومدن بهار بیشتر ذوق دارم.

۱۰-یاد تولد خواهرزاده هام

۱۱-بله. همچین خوردم زمین که نشد بلند شم. پام شکسته بود

۱۲- نظرم در مورد عزیزان:
    اقای کرای : معنای زندگی خودشونو یافتن. علاقمند به هدایت و نصیحت. صبور و مثبت

اقای mvaz : مذهبی، با ایمان، شخصیتی نسبتا جدی، فکر کنم قدرت خوبی در درک دیگران دارن.

سحر بهاری: اعتماد به نفس خوبی دارن. نکته سنج

اقا غلام : مهربان، فکر کنم از اون ادمهایی هستن که در رفاقت با مرام هستن.

سون: مذهبی، مهربان، چون خودش مراعات دیگران رو‌میکنه از رفتارهای منفی دیگران هم زود دلش میشکنه. حس میکنم تک دختر باشه.

اسکارفیس: رک، بی تعارف در مسایل مادی، حواس جمع

الهه زیبایی: بلده در عین تمام سختی ها شوخ طبعی داشته باشه، من خیلی دوسش دارم. بعضی جاها تودار. پرتلاش

پوه: فعلا گم و گیج ولی در تلاش. سخت از خودش راضی میشه.

خادم الرضا: رک و رو راست. صفر و صدی فکر میکنه. دوست نداره ضعف داشته باشه.

ادمین : اتفاقا گاهی فکر میکنم ادمین از دست ماها خسته میشه.... خدا صبرش بده

مدیر همدردی: نیت خوب و پدرانه

10. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

gholam1234 (دوشنبه 16 تیر 99), miss seven (دوشنبه 16 تیر 99), زونیام (دوشنبه 16 تیر 99)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 12 خرداد 02 [ 21:06]
    سطح
    46
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    336

تشکرشده 193 در 63 پست

Array
    سلام پوه!
    اگه یه آدم بی خدا ببینی چطوری قانعش میکنی که خدایی هست؟
    مهمترین معیارها برای بک ازدواج موفق از نظر شما چیه؟
    من از بچه دار شدن خیلی میترسم،توجواب سوالاتت دیدم بچه دوست داری میشه دلایلت رو با ماهم شیر کنی شاید من نظرم عوض شد؟
    شده دله یکی رو بشکنی؟اگه اره چجوری بعدش دلجویی کردی؟
    وقتی واژه مرگ میاد توو ذهنت چه کلمه ای باهاش همجوار میشه توی ذهنت؟
    به تعبیر خواب و‌رویا اعتقاد داری؟
    دورغ مصلحتی از نظر شما یعنی چی؟
    تاحالا برای کسی تولد گرفتی؟
    بهترین کتابی که خوندی چی بوده؟
    مراقبت کردن از دیگرانی که دوسشون داری یعنی چی از نظر شما؟

12. 3 کاربر از پست مفید wisdom تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 16 تیر 99), Pooh (دوشنبه 16 تیر 99), زونیام (دوشنبه 16 تیر 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط wisdom نمایش پست ها
    سلام پوه!
    اگه یه آدم بی خدا ببینی چطوری قانعش میکنی که خدایی هست؟
    مهمترین معیارها برای بک ازدواج موفق از نظر شما چیه؟
    من از بچه دار شدن خیلی میترسم،توجواب سوالاتت دیدم بچه دوست داری میشه دلایلت رو با ماهم شیر کنی شاید من نظرم عوض شد؟
    شده دله یکی رو بشکنی؟اگه اره چجوری بعدش دلجویی کردی؟
    وقتی واژه مرگ میاد توو ذهنت چه کلمه ای باهاش همجوار میشه توی ذهنت؟
    به تعبیر خواب و‌رویا اعتقاد داری؟
    دورغ مصلحتی از نظر شما یعنی چی؟
    تاحالا برای کسی تولد گرفتی؟
    بهترین کتابی که خوندی چی بوده؟
    مراقبت کردن از دیگرانی که دوسشون داری یعنی چی از نظر شما؟
    سلام جناب wisdom
    ممنون افتخار دادید توی صندلی داغ من شرکت کردین.

۱- اگر بی خدا، ولی اخلاق مدار باشه، تلاشی برای اثبات خدا بهش نمیکنم.
    اگر بی خدای بی اخلاق باشه هم باز تلاشی برای اثبات وجود خدا بهش نمیکنم. ولی برای رفع بی اخلاقی هاش، اگر در توانم باشه تلاش میکنم.
    من خودم تعریف و ارتباط درست حسابی با خدا ندارم. به خاطر همین اثباتش کار من نیست.

۲-مهمترین معیار به نظر من مشابهت فرهنگ خانوادگیه. اگر در این مورد تفاوت فاحش وجود داشته باشه، کلا ارزش فکر کردن و بررسی بیشتر وجود نداره. چون فرهنگ خانوادگی مثل ریشه ی انسانهاست و واقعا توی زندگی خواهر و برادرام دیدم که ازدواج پیوند دو تا خانوادست، نه فقط دو نفر.

۳- بچه دار شدن توی این شرایط اقتصادی واقعا هم ترس داره. فکر تربیتش هم واقعا ترسناکه و توی این جهان کنونی, تربیت بچه واقعا کار سختیه.
    اما اینکه من بچه دوست دارم، به خاطر شاید خودخواهی خودمه.. چون با بچه ها حس خیلی خوبی دارم و اینکه مواظبشون باشم، بهشون برسم و ... حس ارزشمندی و مفید بودن و معنی دار بودن بهم میده. و البته برای بچه ها دلم ضعف میره و معمولا هم ارتباط خوبی باهاشون دارم‌. خوب میتونم باهاشون بچه بشم. دنیای پاکشون هم خیلی بهم ارامش میده.

وای خدااا، یعنی بچه نی نی ها که دیگه هیچی، همین ادم یه بوشون کنه،به دنیا و عمر ادم می ارزه به نظرم.

۴-اره. فکر کنم زیاد شده کسی دلش ازم بشکنه. زیاد توی از دل دراوردن مهارت ندارم متاسفانه.

۵-واژه مرگ.... گاهی رهایی از سختی ها... گاهی ترس از بی ثمر مردن.

۶-به اینکه خوابی ببینیم و طبق اون اتفاقی در اینده بیفته، نه چندان.
    ولی به نظرم جنس خوابهای هر کس، بستگی زیادی به جنس روح و روحیاتش داره و قابل تفسیر از لحاظ بررسی روحیات و دغدغه های شخص هست.

۷- دروغی که بتونه یک اختلاف رو به صلح تبدیل کنه.
    توی وقتایی که مامان باباها با هم قهرن، خیلی به کار میاد.

۸-تنهایی نه. ولی با همکاری دیکران، بله.

۹- کتاب زیاد خوندم. ولی اخیرا حس میکنم از همشون بدم میاد! به خاطر همین برام سخته جواب این سوالتون. قبلا کتاب وضعیت اخر، مائده های زمینی، کیمیاگر و ... رو دوست داشتم.
    الان از خوندن شعر شاعران قدیم، بیشتر لذت میبرم‌. مثلا اشعار سعدی، پروین اعتصامی، حافظ و ...

۱۰-مراقبت کردن.... الان میفهمم یعنی شاد کردنشون و نشون دادن اینکه بودنشون خوشحالم میکنه و مشتاق وقت و انرژی گذاشتن براشون هستم.
    کمک کردن و مواظب سلامتیشون بودن و کارهاشون رو انجام دادن و .‌... ، هم مهمه. ولی اصلا تاثیر اون نکته ای که گفتم رو نمیذاره‌.

14. 4 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

gholam1234 (دوشنبه 16 تیر 99), miss seven (دوشنبه 16 تیر 99), wisdom (دوشنبه 16 تیر 99), زونیام (دوشنبه 16 تیر 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,702

تشکرشده 2,261 در 917 پست

Array
    Pooh بزرگوار، من تاپیکهات رو قبلا خونده بودم، همیشه توی ذهنم کسی بودی که خیلی بالا پایین داشتی، خیلی. این همه فراز و نشیب از کجا میاد؟ تونستی به شرایط نسبتا پایداری برسی؟ دوست داری برگردی دوباره به مثلا پنج سال قبل؟

یه تعداد سوال زرد میخام بپرسم...
    ۱. از چه تیمی خوشتان میاد؟
    ۲. تفریح مورد علاقه؟
    ۳. نفرت تون رو از یه نفر چجوری ابراز میکنین؟
    ۴. برای اینکه یه ادم بی اعصاب، بر اعصابش مسلط باشه، چه پیشنهادی دارین؟
    ۵. پوشش تون چیه؟ چرا این نوع پوشش رو انتخاب کردین؟
    ۶. موجودی حساب بانکی؟
    ۷. مزدوج شدین؟
    ۸. رشته تحصیلی؟
    ۹. جمله به نام خداوند بخشنده و مهربان رو بنویسین و عکسشو بذارین، ببینیم چه نمره ای کسب میکنین...
    ۱۰. چی باعث‌برتری انسانها بر همدیگه میشه؟ چه فاکتورهایی؟

16. 4 کاربر از پست مفید gholam1234 تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 16 تیر 99), Pooh (دوشنبه 16 تیر 99), wisdom (دوشنبه 16 تیر 99), زونیام (دوشنبه 16 تیر 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
    Pooh بزرگوار، من تاپیکهات رو قبلا خونده بودم، همیشه توی ذهنم کسی بودی که خیلی بالا پایین داشتی، خیلی. این همه فراز و نشیب از کجا میاد؟ تونستی به شرایط نسبتا پایداری برسی؟ دوست داری برگردی دوباره به مثلا پنج سال قبل؟

یه تعداد سوال زرد میخام بپرسم...
    ۱. از چه تیمی خوشتان میاد؟
    ۲. تفریح مورد علاقه؟
    ۳. نفرت تون رو از یه نفر چجوری ابراز میکنین؟
    ۴. برای اینکه یه ادم بی اعصاب، بر اعصابش مسلط باشه، چه پیشنهادی دارین؟
    ۵. پوشش تون چیه؟ چرا این نوع پوشش رو انتخاب کردین؟
    ۶. موجودی حساب بانکی؟
    ۷. مزدوج شدین؟
    ۸. رشته تحصیلی؟
    ۹. جمله به نام خداوند بخشنده و مهربان رو بنویسین و عکسشو بذارین، ببینیم چه نمره ای کسب میکنین...
    ۱۰. چی باعث‌برتری انسانها بر همدیگه میشه؟ چه فاکتورهایی؟
    سلام.
    اقا غلام، ممنونم از اینکه به من احترام میذارید. ولی وقتی بهم میگید بزرگوار حس میکنم ترسناکم. همون پوه یا خانم پو بسه.ظ

۱-اقا جدی حدی همه تاپیکا منو خوندین؟ من رکورد دارم تو تعداد تاپیک ایجلد شده. میگم هر وقت میام همدردی اقا غلام کانکته ها... داشته تاپیکای منو میخونده :) اقا این همه موضوع و تاپیک خوب تو ی همدردی... تاپیکای من به درد کسی نمیخوره :)

ولی ازشوخی گذشته، بله، بالا پایین زیاد داشته روحیات و زندگیم. عوامل موثرش زیاد بوده. مهمترینش به نظر خودم اینکه در جایی مجبور شدم خودم رو کاملا بکشم و ویران کنم و جور دیگر بنا کنم. ۱۸۰ درجه تغییر دادن خودم، سختی زیادی داشت.
    دارم سعی میکنم در حد توان و شرایطم ثبات ایجاد کنم. ولی هنوز کامل موفق نشدم.

برگشتن به پنج سال قبل، از لحاظهایی اره، از لحاظهایی نه.
    .
    .
    آخیش، سوال زرد.... اتفاقا خوبن این سوالها هم... پکیدیم از خشکی :)

۱- تیم فوتبال، اصلا از داخلیا خبر هم ندارم. ولی لیگ انگلیس و اسپانیا رو کیف میکنم‌. منچستر، لیورپول و رئال مادرید از تیم های مورد علاقم هستن.

۲- رسیدگی به باغچه، بازی با نوه های خانواده، تفریحات خانوادگی توی طبیعت، مهمونداری (البته نه مهمون رو دربایستی دار و نه مهمون سرزده)

۳- گاهی بهش میگم که فلان رفتارش بدم میاد. ولی اغلب دیگه ارتباطم رو باهاش به حداقل ممکن میرسونم.
    البته در لحظه ای که نسبت به کسی احساس خشم و نقرت شدیدی کنم، دلم میخواد بمب اتم بخوره تو سرش!!!

۴- گوش دادن به حرفا و داد و بیدادش بدون قضاوت و بدون سعی در تصحیح.

۵- مانتویی... از اول همینجوری بودم و تغییر خاصی نکرده پوششم. البته شاید اگر فشارهای خانواده ام نبود، حجاب بیشتر رو ترجیح میدادم. توی محیط اداری و اموزشی و کاری مانتو و مقنعه رسمی. توی محیط خانوادگی مانتو و روسری یا مانتو و شال
    هم خوذم راحتم، هم مشکلی برای کسی ایجاد نمیکنم.

۶- فکر کنم فعلا حدود یک و نیم

۷-دست رو دلم نذارید... :(

۸- از اونجایی که ظرفیت پذیرش رشتم در کل کشور به تعداد انگشتان دست هست، اگه اجازه بدید نگم. همین حد که فنیه.

۹- اقا من هیچ ادعایی ندارم. خطم معمولیه... خوشنویسی بلد نیستم.

۱۰- شعورشون، وجدانشون، رعایت حق و حقوق، حیا، تواضع، نیتشون.

18. 4 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

gholam1234 (دوشنبه 16 تیر 99), miss seven (دوشنبه 16 تیر 99), wisdom (دوشنبه 16 تیر 99), زونیام (دوشنبه 16 تیر 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,702

تشکرشده 2,261 در 917 پست

Array
    پوووه به چه معناست؟
    اسم واقعی تون چیه؟
    از چه اسم هایی خوشتون میاد بیشتر؟
    خدا خیرتون بده اون یک‌و نیم رو اگه لازم ندارین،کارت به کارت کنین، هر شب واستون دعا میکنم انصافی...

20. 3 کاربر از پست مفید gholam1234 تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 16 تیر 99), Pooh (دوشنبه 16 تیر 99), زونیام (دوشنبه 16 تیر 99)

صفحه 20 از 29 نخستنخست ... 1011121314151617181920212223242526272829 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)