به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    سلام.
    امیدوارم حالتون خوب باشه.

خب در پست اخرتون جواب سوالهام رو گرفتم. حتما ربطی به عنوان تاپ یکتون داشته که از هدفها و موانعتون حرف زده اید دیگه. :)

اقا امیر، اینکه علایق خودتون رو خوب میشناسید خیلی خوبه. اما باید توانایی دفاع از علاقمون رو هم داشته باشیم. متوجه هستم که اینکه دیگران به جای ما در امور اصلی زندگیمون تصمیم بگیرن، ازاردهنده است. اما خودمون هم باید بتونیم به روش درستی پای خواستمون بایستیم و تمام عواقب و مسوولیتهاش رو هم قبول کنیم.

من الان یه سر به سایت سازمان سنجش زدم.

در دفترچه راهنمای ازمون فنی و حرفه ای، فارغ التحصیلان شاخه نظری هم میتونن شرکت کنن و اتفاقا کامپیوتر جزو رشته های مجاز برای فارغ التحصیلان نظری هم هست.

همینطور ثبت نام این ازمون چند روز دیگه شروع میشه.

http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=4&id=6498

http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=4&id=6498

به نظرم اگر واقعا مطمینید که به رشته کامپیوتر علاقمندید و تمایل به خوندن دروس اضافه فیزیک و شیمی و هندسه و ... ندارید، میتونید در این ازمون شرکت کنید و چون ازمون اختصاصی تریست، وقتتون رو روی مباحث کامپیوتر که مورد علاقتون هست بذارید.

اگر واقعا تصمیمتون اینه، از مقاومت و مخالفت خانواده نترسید. در ازمون شرکت کنید و وقت بذارید و بخونید.

کتابهای درسی رشته مورد نظرتون رو هم میتونید سایت پایگاه کتابهای درسی دانلود کنید. یا از پایگاه های دیگه.

نظرتون چیه؟

2. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

amin COD (سه شنبه 30 اردیبهشت 99), gholam1234 (سه شنبه 30 اردیبهشت 99), سحر بهاری (سه شنبه 30 اردیبهشت 99)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 شهریور 04 [ 23:51]
    سطح
    43
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 16 پست

Array
    pooh عزیز
    ممنون بابت اطلاع رسانی در مورد آزمون سازمان سنجش
    ولی فکر نکنم از پس کتاب هاش بر بیام
    یجورایی دیگه از دزس خوندن بیزارم...خودمو خیلی از درس متنفر کردم
    درس های رشته کامپیوتر هم کم نیست...برنامه نویسی فقط سه سال طول کشیده براشون
    ولی نمی دونم...شاید هم همین کار رو کردم
    (راستی یه سوال حاشیه ای ریز من نمفهمیدم شما پسری یا دختر؟)

خانم سحر بهاری عزیز
    ممنون بابت نظرتون
    برای درس که باید بگم همونطور که به pooh گفتم زیاد دیگه نمی تونم طرف درس برم...بالاخره هر کسی سه سال هر روز به کتاب هاش فحش بده یجورایی از درس زده میشه
    ولی خب باید بگم من درسم تموم شده اگه بخوام رشتمو عوض کنم لازم نیست واحد ها رو از اول بخونم فقط باید رشتمو تغییر بدم
    که اینجوری بد تر یه سال دیگه هم باید توی خونه بمونم که دیگه قطعا دیوونه میشم
    برای هنر هم همون موقع میتونستم برم ولی جدا از حرف پدر و مادرم به این دلیل گذاشتمش کنار چون پول زیادی می خواد...یعنی برای شروع پول زیادی می خواد و خیلی هم طول می کشه تا ادم به درآمد برسه...و راحت بگم من پول زیادی ندارم...ولی به هر صورت حق با شماست کلاس های هنری نیاز به تحصیلات دانشگاهی نداره
    و این مورد سربازی هم چیزیه که من خیلی سرش حرص می خورم
    چون پارسال خودمو یک دل کردم که برم و سنم هم تازه 19 ساله بودم یعنی تا میومدم بیرون 21 سال داشتم و تازه امریه آتش نشانی جور کرده بودم که بیوفتم شهر خودمون از صبح تا ظهر ولی خب خونوادم نذاشتن و الان هم سنم رفته بالا هم دیگه غیبت خوردم و بهم امریه نمیدن
    این یکی از بزرگترین چیز هاییه که خیلی در موردش حرص میخورم ولی نمی تونم چیزی بگم
    چون دقت هم بکنید خیلی زندگیم رو تحت تاثیر قرار میده مثلا اینکه بیام بیرون 22 ساله ام و شانس استخدام در دستگاه های دولتی مثل اموزش و پرورش رو از دست میدم یا اینکه اگه رفته بودم از ظهر تا شب آزاد بودم و میتونستم کلی کار انجام بدم ولی الان اگه برم قشنگ دو سال وقت تلف کردنه
    واسه همینه که گیج شدم و دلم می خواد چند وقت از خونه دور باشم

gholam1234 عزیز
    حق با شماست سربازی خصوصا برای من که دیپلم دارم خیلی سخت میگذره
    و سر همین شونم به فکر معافی افتادم ولی پزشکم گفت که نمیشه
    ولی بعدش فهمیدم که معافی اصلا به درد نمی خوره چون چه شرگت های خصوصی و چه دولتی اصلا استخدامت نمی کنن

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    متشکرم

نقل قول نوشته اصلی توسط amin COD نمایش پست ها
    سنم هم تازه 19 ساله بودم یعنی تا میومدم بیرون 21 سال داشتم و تازه امریه آتش نشانی جور کرده بودم که بیوفتم شهر خودمون از صبح تا ظهر ولی خب خونوادم نذاشتن و الان هم سنم رفته بالا هم دیگه .
    و دو ساال دیگه میگین اون زمان ۲۰ سالم بود و ده سال دیگه میگین کاش وقتی ۲۰ سالم بود... . شما باید یه جایی به این افکار معیوب خاتمه بدین.
    اگر با مشاوره تحصیلی مجربی مشورت کنین و درس بخونین این فرصت رو فکر میکنم پیدا کنین که خانوادتون مایل بشن به اینکه در هنر استعدادهای خودتون رو محک بزنین. اما اگر درس خوندن رو متوقف کنین ، از اون طرف ماجرا خانوادتونم ممکنه مانع شکوفایی شما بشن.
    برای هنر هم با افرادی که در اون زمینه موفق هستن مشورت کنین تا بتونین با هزینه ی کم استارت کار رو بزنین.

اگر هم بی هدف سربازی برید و برگردید باز همچنان سردرگم خواهید ماند. پس باید جوری برنامه ریزی کنین که قبل و بعد سربازی هدف ها و رؤیاهای شما آسیب نبینن. از طرفی سربازی رو تجربه ای برای مسئولیت پذیری، تجربه ای برای منضبط بودن و قوی تر شدن بدانید.

نقل قول نوشته اصلی توسط amin COD نمایش پست ها
    دلم می خواد چند وقت از خونه دور باشم.
    بیرون از خانه اون آرامشی که نیازش دارین نیست، بلکه آسیب ها و مشکلات جدیدتری در قالب های پر زرق و برق منتظر شما هستن و بنظرم اگر فعلا به همین مشکلات داخلی و غلبه بر اونها بسنده کنین بهتر هست.

5. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

amin COD (چهارشنبه 31 اردیبهشت 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)