به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 02 [ 15:46]
    سطح
    68
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 399
    Overall activity: 37.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array
    خانم آرام دل، به شما و هر کسی که پیامم رو میخونه سلام میگم و آرزوی آرامش، شادی و هیجانات دلچسب رو دارم

خیلی وقت بود میخاستم براتون بنویسم ولی تنبلی کردم و نشد.

اول از همه در مورد تفریح تو گوگل سرچ کنید pleasurable activities pdf یه سری فعالیت های مفرح میاره که با توجه به شخصیتتون میتونید ازش الهام بگیرید
    یه نکته دیگه در مورد تفریح اینه که آدم هایی که عاشق یه فعالیت خاص هستن رو تو اینستاگرام یا یوتوب فالو کنید چون اینا عاشق کارشون هستن خود به خود یه کیفیت خاص و شیرینی کاراشون داره، مثلا من یکی از تفریحاتم غذا خوردن، همیشه یه سری تیستر رو دنبال می کنم یا آشپز خاص رو و ازشون ایده می گیرم، تجربیات شیرینشون رو من هم تکرار می کنم برای خودم و لذت می برم
    خانم آرام دل بعضی چیزها رو خودم می فهمم ولی گفتنش به دیگران برام سخت، اگه دقت کنید فعالبت های اساسی جسم ما با یه آگاهی عمیق تر، دقیق تر و وسیع تر از هوشیاری ذهنی ما رخ میده مثل زنده موندن ما در خوابیدن، کل هستی یه آگاهی عمیق داره، شما زاده هستی هستید. کُل هیچ وقت به جزعش آسیبی نمیزنه، ذهن ما محدود و جزءی ولی هستی نامحدود، عمیق تر، عالم تر و یه کُلِ، هیچ وقت نخواه اتفاقات براساس ذهن محدودت رخ بده خودت رو به خدا بسپار، هیجان طلب باش، عاشق ناشناخته باش، به قول مولانا
    این باید و آن باید از شرکی خفی زاید
    آزاده بود بنده چون وسوسه چون سوسن
    دوست عزیز شما با اراده خودت به این دنیا نیومدی و اگه قرار بود بیایی شاید سال ها نمی تونستی تصمیم بگیری که بیایی یا نیایی، حتی برای رفتنت هم اگه قرار بود خودت تصمیم بگیری شاید سال ها درگیر می شدی، خدا تو رو آورده و خودش هم میبره، غضه چی رو میخوری! خودت باش، شاد زندگی کن.....ما هیچ وقت نمی تونیم از نتایج تصمیماتمون مطمعن باشیم، بهترین تصمیمات رو در لحظه بگیر و نتیجه رو به خدا بسپار، من هیچ وقت برای خودم دعا نمی کنم، راضی ام از هر چی دارم، شکرگزارم، چون ایمان دارم به خالقم، به هوشم به هستی اعتماد دارم...یه نقاش معمولی یه خط الکی رو بوم نمیاره، مطمعن باش تو یه موجود باارزشی که خدا تو رو خلق کرده، بودنت برای هستی باارزش

فراآگاهی

دوست عزیز راه حل شما آگاهی نیست، چقدر دکتر هست که با وجود آگاهی از مصرق دخانیات بازم می کشن! شما باید دنبال فراآگاهی باشید. عذاب وجدان و...سایه شخصیت شماست، سایه میاد و میره خودش و تصمیماتش، مادری که عصبانی میشه حتی اگه برای بچه اش ارزوی مرگ کنه یه سایه اون لحظه رو شخصیتش افتاده و رفته...هیچ وقت عذاب وجدان و احساس گناه اعتنا نکن، آگاه شو از خودت و تو خودت ریشه داشته باش ولی چجوری
    این ویدیو رو ببین، خیلی کمکت می کنه و یه مقدمه ست
    https://www.youtube.com/watch?v=tTb3d5cjSFI

این 2 تا کتاب رو هم بخون، من فارسیشون رو نخوندم ولی می دونم اولی ترجمه شده، دومی رو نمی دونم
    power of now Eckhart Tolle
    mind illuminated

موفق باشی

2. کاربر روبرو از پست مفید باران13 تشکرکرده است .

دل آرام من (شنبه 07 تیر 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)