به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1928

Threaded View

  1. #11
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    تاریخ عضویت
    1390-6-17
    نوشته ها
    1,916
    امتیاز
    39,710
    سطح
    100
    Points: 39,710, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

    تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

    Rep Power
    317
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    تاحالا باخدا لجبازی کردین؟؟؟؟؟؟

    سلام.

    تسلیت میگم. روح عموی بزرگوارتون شاد. امیدوارم خداوند بهتون صبر بده و روح ایشون هم در رحمت و ارامش باشه.


    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    تاحالا باخدا لجبازی کردین؟؟؟؟؟؟

    اره.

    ولی تهش چیز خوبی نیست.

    توصیه میکنم به لجبازی باهاش ادامه ندید. چون واقعا خدا نیازی به کسی نداره و ناز کسی رو هم نمیکشه. ولی بهش اعتماد کنید. نه از این نظر که بگید بالاخره اون چیزی که میخوام رو برام فراهم میکنه یا انجام میده یا حاجتم رو میده. چون به نظر من این تصور که خدا مامور برآوردن خواسته های ماست درست نیست.

    اصولا من به این نتیجه رسیدم که تنها چیزی قابل اعتماد و آرامش دهنده است که خود زندگی در مسیر آدم قرار بده. در زندگی خودم که نگاه میکنم میبینم چیزهایی که مطابق به اصطلاح خواسته های خودم ، زورکی خواستم پیداش کنم و توی زندگیم بچپونم، جز رنج و اعصاب خوردی و ضرر چیزی به همراه نداشته.

    به خدا اعتماد داشته باشید، به این صورت که اعتماد کنید که جهان به طور کلی جای امنی است و در نهایت تمام آنچه پیش میاد ( تکرار میکنم: پیش میاد) در فضایی امن در آغوش خداست.


    فکر میکنم اینکه بپذیریم که ما جزیی از یک کل هستیم و این کل متعلق به خداست و برایش هدف و برنامه ای دارد و مطمینا آزار نداره که بدخواه آنچه خودش خلق کرده باشه و حتما حواسش به خلقتش هست و امنیت کلی این کل رو حفظ میکنه، و این کل مسیر تعالی و کمال و امنیت را طی میکند، خیلی بتونه ذهنمون رو آروم کنه.



    از دست دادن عزیز خیلی سخته. ولی شاید اگه مثل بچگیا که قاصدک میذاشتیم کف دستمون و فوتش میکردیم و میگفتیم برو پیش خدا و توی خیالمون تصور میکردیم که وقتی قاصدکمون رفت حتما دست مهربون خدا میگیردش و بغلش میکنه و قاصدکمون میرسه به قشنگترین و امن ترین جای ممکن، بشه با این غم راحت تر کنار اومد.

  2. 9 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

    gholam1234 (چهارشنبه 17 اردیبهشت 99), Mvaz (پنجشنبه 18 اردیبهشت 99), paiize (سه شنبه 30 اردیبهشت 99), scarface (شنبه 20 اردیبهشت 99), فرشته مهربان (پنجشنبه 25 اردیبهشت 99), wisdom (چهارشنبه 17 اردیبهشت 99), zolal (جمعه 19 اردیبهشت 99), شمیم الزهرا (چهارشنبه 17 اردیبهشت 99)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 10:54 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.