سلام آقا غلام ، خواهش میکنم
هستن اما نه زیاد! اواسط پست قبلم اشاره کردم؛
مثل اینکه شما وارد یه لباس فروشی میشین و بین کلی لباس با ظاهرهای خوب و نو چشم میگردونین که ببینین کدومش از نظر کیفیت پارچه، ثبات رنگ، دوخت خوب، قیمت و اندازه برای شما مناسب تر هست. میبینین از بین تموم لباسا یکیش فقط برای شما مناسب تر هست و توان خریدش رو دارین.
یه وقتایی بوده از اولین مغازه خرید کردین و برعکس یه زمان هایی هم بوده چند تا مغازه رفتین تا جنس مورد نظرتون رو پیدا کنین و این چند تا مغازه ساعت ها وقت شما رو گرفتن و کلی راه رفتین.
در همین زمان که طول میکشه تا جنس مورد نظرتون رو پیدا کنین ممکنه یکی زودتر از شما اون جنس رو بخره یا قیمتا رو بیشتر کنن و ... این چیزام به نوبه ی خودشون باعث میشن زمان بیشتری از دست بره.
ازدواجم همینه، گاهی از همون آشنایی اول یا خونه ی اول به فرد مورد نظرتون میرسین و همه ی کارا روی غلتک میافته، گاهیم چند سال دنبال همسر مناسب هستین و این زمان ها اتفاقاتی میافته و دیر تر به اون فرد ایده آلتون میرسین.
بنظرم این وسط باید کارشناسان و دولتمردان ورود پیدا کنن و خانواده و جوانان رو نسبت به ازدواج موفق آگاه تر کرده و همچنین بستر لازم برای ازدواج اونها رو فراهم کنن مثل ( شغل های خوب، مسئله ی مسکن و ... )
البته این نظر من هست و قطعا نظرات سایرین متفاوت، قاابل احترام و تأمله.

علاقه مندی ها (Bookmarks)