به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    سلام

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad29 نمایش پست ها
    متوجه نشدم این جواب چه ربطی به سوالات من داشت خب الان شما عقب نشینی کردید که مهریه هدیه است پس جای دیگه ازش به عنوان پشتوانه و عامل بازدارنده طلاق یاد نکنید این فقط برداشت شخصی شما هست نه در قران اومده نه در در روایات
    چند بار بخونید...

هدیه ای که در قرآن کریم روی اون تمرکز شده و خداوند بصراحت درباره اون سخن گفتن‌ بنظر میاد علل دیگری پشت این هدیه باشد. اگر صرفا یک هدیه ی معمولی بود هرگز تأکیدی روی اون آنهم در کتاب آسمانی نمیشد و از طرفی افکار عمومی این مسئله رو مورد توجه قرار نمیدادند .
    پس این یک هدیه ی خاص و مهم هست.

برای همین خدمتتون عرض کردم چند بار نوشته ی بنفش رنگ رو بخوانید چرا که تدبیر خداوند در بیان چنین مسئله ی نشان از اهمیت اون داره و اهمیت اون یعنی منفعت هایی که دربارش مطرح هست.

مرد چرا باید با تاوان بعد از طلاق بده مگه پسرها ضربه نمیخورن ! من برم خواستگاری کل زندگی طرف مقابل 500 میلیون نیست بعد از من مثلا 114 (بیش تر 600 میلیون ) تضمین بخان ! کلا زیاد میشه در این موارد بحث کرد
    ببینید مردان بدلیل شرایط بدنی و جنسیتشون، نیاز متفاوت جنسی نسبت به زن، قوانین ، حضور در مشاغل مختلف و نفوذ در آنها، آزادی عمل بیشتر، اختیار نسبت به ازدواج مجدد، نابرابری شرایط احساسی و عاطفی نسبت به زن، تغییرات بسیار کم نسبت به جایگاه در خانواده و جامعه و ... پس از طلاق در مقایسه با زنان آسیب های کمتری میبنن.

بازدارندگی در این قسمت بمعنای جلوگیری از تصمیمات نادرست و نابجای مرد در زندگی مشترک هست نه بمعنی که شما در زیر نوشتید ↓↓↓

مرد از ترس مهریه زیاد زندگی ادامه بده ؟. اصلا شاید خانم در طلاق بیشتر مقصر بوده... .
    زمانی هم هست که خانم ها مقصر بروز تنش در زندگی مشترک هستن که در اینصورت مرد هم حقوقی داره و هیچ اجباری به پذیرش شرایط سخت نخواهد داشت.

من برم خواستگاری کل زندگی طرف مقابل 500 میلیون نیست بعد از من مثلا 114 (بیش تر 600 میلیون ) تضمین بخان ! کلا زیاد میشه در این موارد بحث کرد.
    من هم تأکید کردم مهریه معقول، شما اگر با آرامش و تأمل بخوانید قطعا متوجه میشین.

کلا مهریه ای که در ایران گرفته میشه تحریف شده و غیر اسلامیه حتی عنوانش اونی که به نیت پشتوانه یا تضمین میگیره که دیگه مهریه نیست ! . حالا میخاد اسلام خوارجی باشه یا معاویه ای ولی این اسلام پیامبر و امام علی نیست و چه بسا اگر اون زمون بود خود امام علی با این تحریفات مبارزه میکرد .
    شما برای پاسخ کامل و قانع کننده نسبت به علت یا میزان معقول مهریه در اسلام یا حتی عللی که بیان کردید اون رو از کارشناسان دینی بپرسید تا به اقناع در زمینه دینی برسید و سپس پاسخ های سایت مشاوره خانواده رو در کنارش قرار بدید تا از نظر اجتماعی و فرهنگی و ... هم بتوانید جمع بندی کلی داشته باشید.

در نظر داشته باشید که پست های قبل عرض کردم شما آقایان هیچ اجباری به پذیرش مهریه های زیاد یا شرایط عجیب و سخت ندارید. :-)

ویرایش توسط سحر بهاری : چهارشنبه 13 فروردین 99 در ساعت 19:14

2. 2 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

2JZ-Engine (چهارشنبه 13 فروردین 99), Pooh (پنجشنبه 14 فروردین 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)