سلام
چند بار بخونید...
هدیه ای که در قرآن کریم روی اون تمرکز شده و خداوند بصراحت درباره اون سخن گفتن بنظر میاد علل دیگری پشت این هدیه باشد. اگر صرفا یک هدیه ی معمولی بود هرگز تأکیدی روی اون آنهم در کتاب آسمانی نمیشد و از طرفی افکار عمومی این مسئله رو مورد توجه قرار نمیدادند .
پس این یک هدیه ی خاص و مهم هست.
برای همین خدمتتون عرض کردم چند بار نوشته ی بنفش رنگ رو بخوانید چرا که تدبیر خداوند در بیان چنین مسئله ی نشان از اهمیت اون داره و اهمیت اون یعنی منفعت هایی که دربارش مطرح هست.
ببینید مردان بدلیل شرایط بدنی و جنسیتشون، نیاز متفاوت جنسی نسبت به زن، قوانین ، حضور در مشاغل مختلف و نفوذ در آنها، آزادی عمل بیشتر، اختیار نسبت به ازدواج مجدد، نابرابری شرایط احساسی و عاطفی نسبت به زن، تغییرات بسیار کم نسبت به جایگاه در خانواده و جامعه و ... پس از طلاق در مقایسه با زنان آسیب های کمتری میبنن.
بازدارندگی در این قسمت بمعنای جلوگیری از تصمیمات نادرست و نابجای مرد در زندگی مشترک هست نه بمعنی که شما در زیر نوشتید ↓↓↓
زمانی هم هست که خانم ها مقصر بروز تنش در زندگی مشترک هستن که در اینصورت مرد هم حقوقی داره و هیچ اجباری به پذیرش شرایط سخت نخواهد داشت.
من هم تأکید کردم مهریه معقول، شما اگر با آرامش و تأمل بخوانید قطعا متوجه میشین.
شما برای پاسخ کامل و قانع کننده نسبت به علت یا میزان معقول مهریه در اسلام یا حتی عللی که بیان کردید اون رو از کارشناسان دینی بپرسید تا به اقناع در زمینه دینی برسید و سپس پاسخ های سایت مشاوره خانواده رو در کنارش قرار بدید تا از نظر اجتماعی و فرهنگی و ... هم بتوانید جمع بندی کلی داشته باشید.
در نظر داشته باشید که پست های قبل عرض کردم شما آقایان هیچ اجباری به پذیرش مهریه های زیاد یا شرایط عجیب و سخت ندارید. :-)

علاقه مندی ها (Bookmarks)