به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 23 دی 01 [ 08:40]
    سطح
    42
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    36

تشکرشده 71 در 23 پست

Array
    سلام دل آرام عزیز
    .‌دوستان خیلی خوب راهنماییت کردند و من هم فقط میخوام چند تا نکته بهت بگم که کاملا تست شده‌است و مطمئنم شاید خیلی ظاهر ساده ای داشته باشه اما اگر انجام بدی کمک خیلی خیلی زیادی بهت می کنه.

۱. هر وقت تحریک شدی حتی خیلی کم. مثلا حتی اگر فیلم عاشقانه ایرانی دیدی همون لحظه برو دستشویی. می دونی چرا با وجود این همه مشغله بازم به یه نقطه می رسی که نمی تونی تحمل کنی؟چون به صورت کاملا نامحسوس هر دفعه یه تفکر کوچک و یا یه حس جنسی یا احساسی حتی خیلی کوچک در تو شکل میگیره در بدنت هورمون جنسی ترشح میشه و اگر اون لحظه دستشویی نری در بدنت جذب و جمع میشه و درنهایت به یک نقطه ای می رسی که نمی تونی تحمل کنی. پس باید پیشگیری کنی اگر فکر جنسی بهت رسید سریع برو دستشویی. و یه چیز دیگه حتی اگر یه هو دیدی وسط فیلم هستی ولی نمی تونی خودت را از فیلم جدا کنی به خودت بگو من یه دقیقه بدم دستشویی و برگردم بعد برو دستشویی و با آب سرد خودت را بشور ( اگه تو آفتابه کمی سرکه هم ریخته باشی خیلی موثره) و بعدش دیگه حست کامل پایین اومده و بعد خودت را به یک جمع برسون و نذار تنها باشی.

۲. سوره لقمان بخون. شاید باورت نشه چقدر آدمو از گناه حفظ می کنه. روایت داریم اگر کسی صبح بخونه تا شب و شب بخونه تا صبح از گناه حفظ میشه. به نظرم یه بار بعد نماز صبح بخون یه بارش هم دانلود کن و توی راه تو مسیر برگشت گوش کن یا کلا هر وقت دوست داشتی هندز فری بذار گوش بده. بعد مدتی می بینی خودت تمایل به گناه نداری.

۳. این مشکل تو یه کم اعتیاد هم محسوب میشه.پس ترکش یه کم مثل ترک اعتیاده. ببین باید اول یه چیز جایگزین براش داشته باشی.مثلا اگر خدای نکرده باز هم خطا کردی ولی این دفعه یه کم بهتر بودی مثلا تونستی وسطش کامپیوتر و خاموش کنی یا بری دستشویی.بعدش استغفار کن ولی خودت را هم تشویق کن.مثلا بگو خدایا شکرت که این دفعه یه کم بهتر شدم و کمکم کن که باز هم بهتر بشم. یا خدایا می دونم این بارم گناه کردم و منو ببخش ولی شکرت که این دفعه فاصله بین فیلم دیدنام بیشتر شده و من سعی می کنم بازم خیلی فاصله را بیشتر کنم و اگر بهم کمک کنی تا اونجا که بتونم خدایا قول می دم با فاصله خیلی بیشتر تر و حتی دیگه انجام ندم. خود گفتن این کلمات خیلی کمکت می کنه و باعث میشه هیچ وقت ناامید نشی.اگر بتونی هم برای خودت یه سیستم تنبیه و تشویق خوب بچینی عالی میشه مثلا تفریحی که دوست داری ازش محروم بشی یا بیشتر انجامش بدی.

۴. مساله ازدواج. ببین دل آرام من می دونم ازدواج خیلی کمک کننده است اما زیاد هم نمیشه مطمئن بود و به عنوان راه مطمئن دنبالش نرو و نستقل از ازدواج به فکر درمانت باش. تجربه من این طوره که من خودم قبل ازدواج اصلا درگیر چنین چیزی نبودم اما بعد ازدواج مدتی درگیر شدم که نمی تونم الان برات تعریف کنم که چرا چون هم محدویت گفتن دارم و هم عمیقا گریه ام میگیره( البته خلاصه اش اینه بخشیش دلیلش خود همسر من و روشن شدن میل جنسی من بعد ازدواج ولی ارضا نشدن روحی بود و البته دلایل متعدد دیگه مثل بی کار بودن اون اوایلم و...) خلاصه بهت بگم من بعد ازدواج کلی زجر کشیدم یک سال بنا به دلایلی واژینیسموس شده بودم و من نمی تونستم دردم را به هیچ کس بگم. و هیچ کس هم در کم نمی کرد و من دیگه از سرزنش می ترسیدم و به کسی دردم را نگفتم. الان که می نویسم گریه ام می گیره ولی در نهایت وقتی از خود خود خدا کمک خواستم خدا دستم را گرفت و من متوجه اشتباهم شدم چون قبل ازدواج متعهد به همسر آیندم بودم و به خاطر اون فرد فرضی دست از پا خطا نکردم ولی نمیفهمیدم باید متعهد به یه نیروی بالاتر و والاتر بود.و نمی دونستم اون فردی که بهش متعهدم..... خلاصه بگم که من وقتی تعهدم شد به خدا و توکل کردم و تعهدم صرف نظر از ازدواج و همسرم شد خدا نجاتم داد و راه های خوبی جلوی پام گذاشت و من زندگی ام را ساختم.و الان به لطف خدای مهربون زندگی خیلی خوبی دارم و همچنان توکلم به خداست

امیدوارم حرفام بهت کمک کرده باشه عزیزم.

برای منم دعا کن.منم برات دعا می کنم

2. 4 کاربر از پست مفید ستاره آشنا تشکرکرده اند .

Mvaz (دوشنبه 04 فروردین 99), گیسو کمند (جمعه 08 فروردین 99), دل آرام من (سه شنبه 05 فروردین 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)