سلام دوست عزیز وقتتون بخیر ؛
دیدن این فیلم ها درسته اعتیاد درست میکنه و بعضی اوقات در لحظه هایی که ممکنه نشسته باشین و بهچیز دیگ ای فکر میکنین وسوسه میشین که برید این فیلم هارو ببینید و باید بگم خیلی آدم پاک و مومن و درستکاری رو میخواد که جلوی خودشو بگیره و این کارو نکنه ولی اینو بدون که دختر بدی نیستی ...همین احساس بد و عذاب وجدانی که بعد از دیدن این فیلم ها میگیری خودش نشون میده دلت پاکه ولی باید اراده ات رو قوی تر کنی ...این تا اینجا
من میخوام خودمو برات مثال بزنم که نتیجه ی عواقب کارها چطور میتونه باشه .
من کاهل نماز بودم ....خدارو باور داشتم و دارم (یعنی میخوام بگم از نظر اعتقادی مشکلی نداشتم )
ولی تنبلی میکردم بسیار ...مثلا هفته ها و ماه ها نمازمو نمیخوندم ....یکی از اطرافیان نزدیکم بهم میگفت : نمازتو بخون تا خدا خودش گوشمالیت نداده .... بهم گفت بخون تا صبر خدا لبریز نشده ...اینو هممون میدونیم که خدا نسبت به گناهان بندگانش صبوره ...صبرشم زیاده ولی وقتی بنده ای رو دوس داشته باشه برای اینکه به راه راست بیاردش اون شخص رو دچار مشکل و گرفتاری میکنه تا بنده خودش بفهمه کجا گوش به حرف خدا نداده ...
منم همینطور تنبلی کردم توی خوندن نماز و حرف گوش ندادم تا اینکه به طرز بدی گرفتار مشکل و سختی شدم و اون موقع فقط خدا بود که کمکم میکرد ...و الآن هم اگر لحظه ای دوباره نماز نخونم اون مشکلات شروع میشن ...البته مشکل من هنوز ادامه داره ولی شدتش کم شده و میدونم چرا ریشه ای حل نشده ...بخاطر اینکه احساس خطر کنم و نمازامو مرتب بخونم .
حالا همه ی این حرفا رو زدم که بهتون بگم : به راه بیا ...قبل از اینکه خود خدا به راه بیارتت اون هم با هزینه ای سنگین که بدی ...
تو آدم بدی نیستی ...من هم نبودم ولی خب ....
فعلا
امیدوارم حرفام کمکی بهت کرده باشه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)