به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 اردیبهشت 99 [ 05:30]
    سطح
    1
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 44.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    ممنون..
    گاهی با خودم میگم خودم بشینم براش بگم چی بوده چی شده بهتره، گاهیم میگم ولش کن هرچی شد شد، امیدوارم بهترین حالت پیش بیاد به هر حال

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط عماد1 نمایش پست ها
    با چشمام میدیم زیاد راضی نیست میدیدم شور و شوقش مثل من نیست اما همین که راضی شده بود یه دنیا خوشحال بودم.
    سلام

طبق آنچه که از نوشته ی شما متوجه شدم نظر واقعی و احساسات همسرتون در
    حاشیه ی زندگی و تفکراتتون قرار گرفته تا جایی که با مُسکن های مختلف ( افراط ) بدنبال کم کردن یا از بین بردن مقطعی دردی در زندگیتون هستید که باید از راه درست درمان بشه.

مثل احمقا میگفتم انقدر براش از احساسم خرج میکنم تا دلش نرم میشه اونم عاشقم میشه اینقدر بهش عشق و محبت نشون بدم که هیجوقت تو عمرش از طرف هیچکس اینقدر بهش توجه نشده باشه.. من سعیمو کردم.

سه بار رفتم خاستگاری به بهونه مختلف ردم کردن، بار اخر نه پدرم نه مادرم همراهیم نکردن! گفتن خودت برو! با خودشم صحبت کردم گفت شرایط فرهنگی و خانوادگیمون بهم نمیخوره.
    اوایل خیلی خوب بودیم، اونم حسش به من خوب بود اما عمر خوشی زندگی ما سه سال بیشتر نبود، مدام دعوامون میشد سر چیزای الکی و بیهوده، تا تقی به توقی میخورد میگفت من تورو نمیخواستم منو مجبور کردی منو به زور وادار کردی باهات باشم عصبیم میکرد، چند بارم تو دعوا روش دست بلند کردم چون چاره ای نداشتم اینقدر گستاخ شده بود که دیگه واقعا نمیتونستم تحملش کنم.
    چندبارم کدخدامنشی برگشت خونه ولی فاییده نداشت همون اندک پرده حرمت و احتراممون پاره شده بود، رسما هرچی از دهنمون دراومده بود گفته بودیم.

تلاش های شما قبل و بعد از زندگی مشترک در راه رسیدن به علاقه ای یکطرفه طول عمر چندانی نداشته و نخواهد داشت، دهان اطرافیان هم تا ابد بسته نخواهد ماند و طبق نظر پزشک حافظه ی ایشان بتدریج قابل بازگشت هست... پس بهتر هست برای
    گام نخست شما با واقعیت ها مواجه شده، اونها رو بپذیرید و سپس از راه صحیح با آرامش و صبر قدم بردارید. بهمین دلیل لازم هست آگاهی ها و مهارت های شما نیز افزایش پیدا کنن.

اجازه بدید همسرتون در یک فضای عادی ( که در زندگی هر زوجی جاری هست بدون تزریق پول آنچنانی و احساسات بیش از حد یا کاهش ناگهانی آنها ، بلکه به اندازه ) و بدون اجبار به خودش و آیندش فکر کنه.

نه اون مسئله ی بدهی مالی پدر و نه علاقه ی ناقص شما .... هیچکدام نباید اهرمی برای فشار به ایشون باشه، اما چون ازدواج کردید باید بعنوان یک همسر وظیفه ی خودتون رو در قبال ایشان بی کم و کاست انجام بدید.

بهتر هست در این مدت بصورت حضوری از روانشناس و مشاوره خانواده هم شما و هم همسرتون بهره ببرید و
    تا زمانی که شرایط مطلوب و مساعد نشده، از بچه دار شدن اجتناب کنید.

3. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)