سلام دوست عزیز
یک مساله جدی این وسط هست. ایشون یک بار تجربه ناموفق داشته و این باعث میشه خیلی محتاطانه عمل کنه.
در مورد مسائلی که گفتن من خیلی بهشون حق میدم. معمولا تحقیق چیزی به ادم اضافه نمیکنه. کمتر کسی رک و پوست کنده خوب و بد شخصیت یه نفر رو به ادم میگه.
و اینکه این دوره اشنایی شما البته کوتاه نبوده اما اینطور که شما میگید بیشتر احساسات توش رد و بدل شده و خیلی عجیب نیست که اتفاق ناخوشایندی بین شما و ایشان در این مدت نیفتاده باشه.
پیشنهاد من اینه که حتما دو نفری به یه مشاور خبره مراجعه کنید (تاکید میکنم خبره و البته بگم من خودم کسی رو سراغ ندارم! ولی دوستان کسانی رو معرفی کرده بودن در همین سایت) تا شخصیت شما و ایشون رو تحلیل کنن.
من همینجا یه چیزی راجع به مشاور بگم. به نظر من توانایی تحلیل شخصیت اشخاص بیشتر از اینکه صرفا با خوندن درس دانشگاهی بدست بیاد یه مهارته. میخوام بگم اگر کسی رو میشناسید که چنین قابلیتی داره دو نفری برید پیش ایشون.
بعد از این مرحله اگر کماکان مصر بودید با ایشون جدی تر صحبت کنید.
هر چند به نظر میرسه شما تا حدی دلبسته ایشون شدید و همین باعث میشه چشمتون رو روی واقعیت هایی ببندید.
و چند سوال که اگر دوست داشتید پاسخ بدید شاید کمک کنه. اگر هم اینجا جواب ندادید خودتون بهشون فکر کنید.
شما چقدر از ازدواج قبلی ایشون میدونید؟
چه دلایلی برای جدایی عنوان میکنن؟
ایا با همسر قبلی ایشون صحبت کردید؟
توی این مدت اشنایی چه خصلتهای بدی از ایشون دیدید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)