سلام وقت همگی بخیر ؛
واقعا به این نتیجه رسیدم هر لحظه ، هر ساعت ، هر روز و هر سالی که از عمرمون میگذره خیلی چیزا یاد میگیریم و باعث رشدمون میشه و همون بهتر که بعضی چیزارو زود یاد بگیریم .
یه زمانی خیلی اصرار داشتم که هر طور که شده حاجتام باید به اجابت برسن ....اتفاقا تو این تاپیک خیلی صحبت کردم در این باره .... چه دعاهایی که نمیخوندم و چه نذرهایی که نمیکردم .... هیچکدومشون برآورده نشدن و الآن واقعا خدارو شکر میکنم ولی اینو بدونیم که دعاهامون حداقل اگر برآورده نشن ذخیره آخرتمون میشن و یا بلایی که قراره بهمون برسه ازمون دفع میشه .
همون کتابی که گفتم برید بخونید « 4 اثر از فلورانس اسکاول شین »
خودم این کتابو تا حدی خوندم ....توش نوشته بود : وقتی خواسته ای دارید به خدا بگید که اونچه که صلاح و مصلحت منه و تو برای من در نظر داری و متعلق به منه بهم برسه و اگر این خواسته ای که دارم به صلاحم نیست هم طرازش بهم برسه ....و این را هم نوشته بود که اگر اون چیزی را که آرزو دارید متعلق به شما باشه هیچ موقع اون رو از دست نمیدید و خدا هیچ وقت دیر نمیکنه .
بعد از اینکه فهمیدم هر چی حق الهی من باشه برای من محفوظه و اون رو از دست نمیدم ،خیالم راحت شد و همیشه خیر و صلاحمو از خدا خواستم و خیلی آرامش بیشتری دارم .
حتما یه بار تاپیکی میزنم و نوشته هایی از این کتاب که واقعا به دلم نشسته رو توش مینویسم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)