سلام
تو دوران نامزدی و آشنایی همه چیز ساده و آسونه و مشکلات با توجه به این که دو نفر در گیر و دار و چالش های زندگی مشترک نیستند، به نظر ساده و قابل حل هستند. هر وقت شما با این آقا زیر یک سقف زندگی کردید معنی حرف های دوستان رو متوجه می شید . چه طور ممکنه که این آقا با وجود داشتن همسر ، اینطور به شما ابراز علاقه می کنه و از اون طرف وقتی شما خواستگار دارید شما رو راحت می ذاره تا بتونید فکر کنید !!!آیا به نظر خودتون این موضوع عجیب نیست؟ این چه طور دوست داشتن و عشقیه ؟ این آقا ظاهرا شما رو برای اوقات فراغت و بیکاری هاش می خواد ...واضحه که تو دوران دوستی و نامزدی و گاهی همدیگر رو دیدن ، چالشی بروز پیدا نمی کنه ....اما از خوندن جمله شما هم خیلی تعجب کردم« من حاضرم ازدواج کنم ایشونم مشکلی با این قضیه نداره که عاقلانه کنار بکشه برای خوشبختی من» ، !عزیزم ....پس دوست داشتنی در کار نیست . ایشون چه طور مشکلی نداره که شما ازدواج کنید ....اینا حرف ها و استدلالات پسر های دبیرستانیه ...که من برای خوشبختی تو خودم رو کنار می کشم و ....و فقط یک پیام واضح داره : این آقا اصلا برنامه ای برای ازدواج با شما نداره و بدتر از اون علاقه ای هم در کار نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)