آقای ابی ارام نگاه های هرزه چه بخواهید چه نخواهید هست. حتی اگه خانمتون چادر سرش کنه. خواهشا موضوعات رو قاطی نکنید.
یک چیز دیگه هم بگم. هر چقدر مته به خشخاش بذارید بدتره. در ابتدای زندگی مشترک یکسری حساسیت ها وجود داره که شاید خیلی مهم نباشه ولی هست. مثلا من خودم همیشه می خواستم همسرم آدمی باشه که اصلا کاری به کار پوشش من نداشته باشه ( البته من خودم خیلی مراعات می کنم) . اون اوایل اگه امین حرفی می زد می خواستم کلشو بکنم و هی می گفتم گیر می دی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی بعد گذشت مدتی همسرم به این نتیجه رسید من دقیقا خودم می دونم کجا چی بپوشم. و حتی این موضوع رو عنوان کرد. من اون موقع خیلی حس خوبی بهش پیدا کردم و ناخوداگه خودم بیشتر رعایت کردم. الانم که طوری شده گاهی خودش می گه : چرا ارایش نمی کنی- چرا همش گشاد می پوشی ( البته محل کارم 99% تاثیر داشته . ساعات بیشتری اینجام و دیکه عادت کردم)
در کل برادر خوبم الکی حساس نشو. الان تازه عقد کردین. تازه عروسه. دوست داره زیبا باشه. جذاب باشه و ...
مطمئن باش وقتی درگیر مشکلات و مسائل زندگی بشین تا حد زیادی روی این موضوع تاثیر داره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)