آبی آرام به نظرم میاد شاید توجه شما به ایشان کم است اصولا خانمایی که این تیپی می گردند به دلایل کمبودهایی که درزندگیشان داشتند اینگونه خودراابرازمیکنند تامورد توجه دیگران باشند ویا اگرهم شما به ایشان توجه خوبی دارید احتمالا درخانواده خود اون محبتی را که نیازداشته همدلی که احتیاج داشته دریافت نکرده واینگونه نیازش را ارضا می کند شما سعی کنید به جای تذکر دادن بیشتربهش توجه کنید وازنظرظاهری تحسینش کنید بگویید زیباترین زنی هستی که دیدم هیچ زنی به پای تونمی رسد خیلی خوبی و....تا درک کند کسی هست که به نیازش توجه دارداصولا انسانها الخص خانمها خیلی دوست دارند مورد تشویق وتحسین مردشون باشندوهمسرشون ازلباس پوشیدنشون ویا آرایششون تعریف بکنه.وبعدازمدتی که باایشون اینگونه برخورد کردید بروید سر قدم بعدی که اینگونه متذکرش شوید بگو عزیزم من که خانم به این خوبی وخوشگلی دارم دوست ندارم مردای دیگه معتاد هوسباز و...توروببینند حیف اون وجود زیبات نیست که می خوای نشان هرکس وناکسی بدی اونها آیا لیاقت دیدن خانم زیبای من رودارند چرا می خوای خودت را نشان کسانی بدی که ارزش تورونمی دونند ودنبال هوس وبی بندباری هستند تا سوءاستفاده کنند..من توروخیلی دوستت دارم دلم نمی خواهد هر بی لیاقتی چشمانش به چهره زیبای توبیافتدو......
امیدوارم موفق باشی
خوشا به حال خانمت که چنین مردی را داردکمکش کنید تا به راه راست هدایت شود.
من خودم که وقتی همسرم به حجابم توجه می کند خیلی لذت می برم واین نشون میده که چقدرخانمش براش اهمیت داره که دوست نداره بقیه ازش لذت ببرند.البته خودم چادری هستم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)