به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 05 [ 19:34]
    سطح
    96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    سلام

اقا پارسا امکانش هست منم نظرم رو بدم؟

خوب مثل اینکه اجازه هست.

آقا پارسا بابت اتفاقی که برای عزیز سفر کردتون پیش اومده قویا باهاتون احساس همدردی میکنم. خدا بیامرزدشون.

کاربر سحر بهاری خیلی خوب راهنمایی ات کردند. من که به جای شما کلی استفاده بردم.

آقا پارسا تا حالا شده بری تو یه استادیوم ورزشی، از بالا که زمین رو نگاه میکنی متوجه میشی انتخاب درست بازیکن برای پاس دادن چیه، چون همه جای زمین رو میتونی در یک لحظه نگاه کنی، ولی خود اون بازیکن نمیتونه همه جا رو نگاه کنه و از طرفی اینقدر وابستگی پیدا کرده با زمین و بازیکنان، نمیتونه بهترین تصمیم رو بگیره.

الان هم زندگی شما به این صورته، از بالا به زندگی خودت نگاه کن. بعد ببین جایگاه شما در این نظام هستی و زندگی کجاست! ببین جریان واقعی زندگی به کدوم سمت میره و شما کجای اون جریان ایستادی؟

ما وقتی دنبال یه مقصد میگردیم، هر چی نشانه و ادرس بیشتری ازش داشته باشیم و تعقل بهتری کنیم، سریعتر به اون ادرس و مقصد میرسیم. این نشانه ها و ادرس ها، در زندگی ما میشه " شناخت" . شناخت از خودمون و از هستی.
    وقتی خودمون رو بشناسیم یعنی میدونیم اگر بخوایم به ادرسی بریم به چه چیز هایی نیاز داریم.
    حالا میریم سر وقت ادرس و مقصد.
    اینکه بدونیم کجا باید بریم و چه مقصدی رو باید انتخاب کنیم،
    میشه شناخت از زندگی، میشه شناخت از هدفمون.

حالا تو مسیر درستی که انتخاب کردی مشکلات و موانع برات جذابیت پیدا میکنه. برات ساده تر میشه. مثلا همین قضیه دختر خانم مورد علاقه ات. من شخصا اینطوری باهاش برخورد می کنم:

الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ ﴿۱۵۶﴾ [همان] كسانى كه چون مصيبتى به آنان برسد مى‏ گويند ما از آن خدا هستيم و به سوى او باز مى‏ گرديم (۱۵۶)

بعد از اینکه از ناراحتی و سوگواری اون خانون دراومدم، میگم خدا اون دختر از تو بود و به تو باز گشت، ممنون که نگذاشتی بیشتر از سختی بکشه، ممنون که قراره بهترین مکان رو براش در نظر بگیری. من تلاشم رو میکنم بر این مصیبت صبر کنم، چون میدونم کار تو بی حکمت نیست، تو هم هوای منو داشته باش، هر چند که میدونم نگفته هوامو داری.

گفتنش به زبون راحته، برای منم سخته ولی چون میدونم در مسیر اون زندگی اصلی و هدف اصلی هست باهاش کنار میام

2. کاربر روبرو از پست مفید Mvaz تشکرکرده است .

سحر بهاری (چهارشنبه 20 شهریور 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)