ببینید یکی از مسائلی که من همیشه تأکید میکنم شیوه ی صحیح انتقال ناراحتی به همسر هست. یعنی شما احساسات خودتون رو بیان میکنین اما در یک فضای محترمانه و دوستانه. اما با بیان خوب و مؤثر.
دقت کنین هیچ وقت در مقابل همسرتون از خانوادش بدگویی یا شکایت نکنین.
برای مورد شما طبق پست قبل یکسری برنامه ها هست که خودتون انجام میدید و در نتیجه این موضوع براتون کمرنگ و بی اهمیت خواهد شد. نباید اجازه بدید رفتارها و گفتارهای دیگران روی زندگی مشترک شما تأثیر منفی بگذاره و باعث تنش بین شما و همسرتون بشه.
در واقع همسرتون رو بین نقش های مختلف اسیر و گرفتار نکنید که مجبور باشن برای خشنودی و راضی نگه داشتن همه تلاش کنن و در نتیجه انرژی و تمرکزشون رو از دست بدند. ( همسری_ فرزندی_ برادری )
شما با تمرکز بر زندگی مشترکتون و مسائلی که پست قبل مطرح کردم به آنچه که براتون مهم هست خواهید رسید یعنی آرامش و رضایت.
الان که این موضوع رو همسرتون انتقال دادن و از طرفی واکنش خانوادشون چنین هست پس اینبار دنبال سوژه جدید نباشین!
یعنی اینکه شما قبلا از بی احترامی و شوخی و تمسخر سخن میگفتید و حالا از برخوردهای سرد و بی محلی.
این نشون میده شما تمام حواستون رو صرف رفتارهای دیگران میکنین و بدنبال این هستید که انسانهایی مطابق با روحیات خودتون بوجود بیارید و باید دقت کنید اونها تفاوت هایی دارند و شما نمیتونید اونها رو تغییر بدید.
پس حالا که شرایطی پیش آمده و اونها متوجه شدن شما هم مثل همیشه با رعایت احترام حاضر بشید و رفتارها و گفتارها براتون کم اهمیت باشه و سعی کنین از فضای مهمانی لذت ببرید و این وقت رو بیشتر در کنار همسر و والدین همسرتون در مهمانی بگذرونید.
بله گذشت زمان اگر با اراده ی افراد همراه باشه قطعا تغییراتی رو حاصل خواهد کرد و اگر نکرد باز هم تأکید میکنم شما زندگی جداگانه ای دارید که باید تمرکزتون بر خانواده کوچک خودتون باشه نه بر تغییرات دیگران.
موفق باشید
متوجه شدم
من و همسرم مطالب شما رو خوندیم خیلی خیلی ممنون از راهنمایی های سازندتون سپاسگزارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)