نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
سلام
تلاش هاتون ستودنیه. مخصوصی برای شما که خودتون حامی خودتون بودین.

من به نظرم بجای اینکه رشته تحصیل خودتون رو تغییر بدین. کمی به شناخت بیشتر از رشته کامپیوتر برسید. اگر نشد تغییر رشته بدین.
مهندسین کامپیوتر الان یکی از بیشترین حقوق ها رو دارند. شبکه ( حرفه ای) امنیت. سئو. برنامه نویسی و ....
من فکر میکنم شما به کامپیوتر به عنوان یک رشته عمومی نگاه کردین و وارد تخصص هاش نشدین.

به طور مثال یه نفر که زبان برنامه نویسی پایتون بلد باشه نه تنها حقوق خوبی داره، بلکه میتونه کلی ایده هم خودش اجرا کنه.

نظر من اینه به سمت تازه های رشته کامپیوتر گرایش پیدا کنید، زودتر به نتیجه میرسید.

از طرفی آینده به سمت هوش مصنوعی می ره.
دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط آویژه نمایش پست ها
سلام
اولش بگم که پاسخ من هیچ ارتباطی با سنت نداره، حتی اگر می‌نوشتی 22 سالته، باز هم همینو می‌گفتم و شما هم لطفا از فکر کردن به این عدد بیا بیرون و زندگی‌ت رو بدون این ملاحظات پیش ببر.

من هم با ام-وز ( چی صدات کنیم آخه؟ :) موافقم، قائدتا برنامه‌نویس در هیچ شرایطی بیکار نمی‌مونه، اتفاقا رشته شما این حسن بزرگ رو داره که می‌تونی فریلنسر باشی.
سایت جابینجا سر بزن و موقعیت‌های برنامه‌نویسی رو رصد کن، حتی به نظرم یک‌سال یادگرفتن برنامه‌نویسی شما رو زودتر به بازار کار نزدیک می‌کنه تا یک سال کنکور+چهار سال دانشگاه+یک سال امتحان وکالت و غیره.
موفق باشی دختر مستقل خودساخته
ممنونم از بابت پاسخگوییتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010 نمایش پست ها
برا درس خوندن که هیچوقت دیر نیس

ولی سعی کن در کنار درس خوندن حتما شغلی داشته باشی و منبع درامدی حتما داشته باشی درس خوندن باعث نشه که نتونی شغلی داشته باشی

اگه دانشگاه دولتی قبول شی دیگه نباید شهریه بدی ولی در نظر بگیر که وکالت و روانشناسی الان رقابت خیلی شدید دارن و قبول شدن تو این رشته ها اونم دولتی یه مقدار سخت تر هست ولی اگه خوب بخونی حتما قبول میشی
از پاسخگویی شما هم تشکر میکنم و سپاس از وقتی که گذاشتید و نوشته منو خوندید.
واقعیتش من هیچ علاقه ای به کامپیوتر ندارم ولی با این وجود قبلا چندتا کار در زمینه رشتم انجام دادم مثل زدن وب سایت و ساخت سی دی های آموزشی و فروش آنها اما متاسفانه بخاطر عدم علاقه نتونستم موفق بشم و ادامه ندادم. تا حدود زیادی توی تصمیمم برای تغییر رشته مصمم هستم و فعلا در حال تحقیق هستم که کدوم رشته برام بهتره. فقط یه سوال که برام پیش اومده اینه که اگه دانشگاه دولتی قبول بشم آیا واحدهای درسی که قبلا پاس کردم توی دانشگاه آزاد یا غیرانتفایی رو برام تطبیق میدن یا نه؟
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی های ارزشمندتون