هرچند که گفتم پاسخی دیگه در این تا پیک ارسال نمیکنم ولی لازم دونستم نکته ای رو ذکر کنم شاید راهگشا باشه:
هک سه گوشی اون هم با سه خط و با توجه به توضیحی که خواهرمون دادن در خصوص استراق سمع و مخابره به همکارانشون که در محل کار اتفاق افتاده محتملا در صورتی امکان داره که رم مشترک در بین گوشی ها و آلوده به بدافزار استفاده شده باشه.
ولی در خصوص شماره ها علاوه بر این مورد میتونه بر اثر دسترسی غیر مجاز به حساب ایمیلی که مشترکا در گوشی ها تعریف شده باشه و قابلیت سینک هم فعال بوده باشه رخ داده باشه.
حالا بر فرض صحت هک گوشی کمی ساده اندیشی محسوب میشه که فردی بیاد و لحظه به لحظه استراق سمع بکنه و یا بعد از رکورد کردن بشینه مدت زمان زیادی رو به گوش دادن صدای ضبط شده محیطی بگذرونه؛ چراکه این کار بسیار زمان بر هست و زمانی کسی این کار رو میکنه که یا بیکار باشه و یا منافع زیادی داشته باشه و یا اینکه کینه زیادی داشته باشه.
حالا اگر فرض رو بر صحت این مرحله هم بگذاریم باید جمعیت کثیری از اطرافیان این خانم مریض باشن که با یک فرد ناشناس هم راه بشن و هکر هم هر روز به این ها راپورت بده و اونها هم مرتبا این خواهرمون رو آزار و اذیت کرده و با بازگو کردن صحبت های ایشون با خواهرشون و یا نجواهای شخصیشون سعی در تحقیر ایشون داشته باشن!
ضمنا چه لزومی به شهادت فردی برای هک هست و یا مردم باید از کجا بدونن گوشی این خانم هک شده؟ به نظر شما هر میاد و داد میزنه که من گوشی ایشون رو هک کردم و این حرفها رو از طریق شنود غیر قانونی بدست آوردم؟
قدر مسلم محتملا هک شدنی اتفاق افتاده و ایشون شدیدا آسیب دیدن و اون اتفاق ماشه چکان وضعیت فعلی ایشون بوده....

علاقه مندی ها (Bookmarks)