به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 07 شهریور 05 [ 21:47]
    سطح
    96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    سلام خانم

در مورد پست زیر چه کار هایی انجام دادین؟ نتایج اش چی بود؟

http://www.hamdardi.net/showthread.p...l=1#post407487

من احساس میکنم شما به همسرت خیلی وابسته شدی! از طرفی احساسم میگه کمی مهرطلب ( مقاله مهرطلبی و آفت هاش رو حتما بخونید) هم هستین.
    نگاه کنید محبت هایی که به موقع نباشه و همیشه در دسترس باشه، دل زننده میشه. انسان ها به جز محبت، دلشون شور، هیجان، شادی و غیره میخوان.

به نظر من اصلا وقت مناسبی نه برای حرف زدن با ایشونه، نه محبت کردن بیش از حد که من بهش میگم توجه خریدن تو این مقوله. الان وقت تغییر شما است. در درجه اول شما باید برای خودتون زندگی داشته باشید و بد بتونید مادر و همسر زندگی سازی باشید. اگر زندگی شخصی و خودی شما لذت بخش برای خودتون نباشه، چه طوری قرار برای اطرافیان باشه؟

به نظرم کار های اصلی یک همسر نمونه رو شما انجام بدین، محبت زیاد نکنید، کمی دور بایستید از همسرتون، منظورم قهر نیستا، منظورم اینه که همسرتون فکر نکنه شما همیشه در دسترس هستین و محبت هاتون سرریز میشه. همزمان برای شاد بودن خودتون برنامه بریزین. نم نم این شادی و هیجان رو به زندگی تون تزریق کنید، جوری که همسرتون براش جذاب باشه با شما باشه. تو این موارد اگر همسرتون اومد سمتتون، عقب نرید، باهاش حرف بزنید، ولی نه از موضع ضعف !!!!!! از موضع مادر و همسر یک خانواده!!!!!

راستی میدونید بهترین راهی که میشه توجه مخاطبان رو از یک برنامه پرمخاطب تو شبکه های ماهواره ای تغییر داد چیه؟ شما هم احتمالا میگید، پارازیت، جمع کردن دیش یا غیره؟!!! ولی بهترین راهش ساختن برنامه ای جذاب تر در شبکه های داخلی هست. همونطور که میبینید تو دو سال گذشته توجه مردم خیلی کمتر شده نسبت به ماهواره، چون برنامه های جذاب تری تلویزون داره میسازه!!!! حتی اینقدر زیاد شده که برای پخشش آنها دارن نوبتی بهشون زمان پخش میدن!

2. 3 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

elisa jan (جمعه 23 فروردین 98), Happy.girl.69 (پنجشنبه 22 فروردین 98), نازنین2010 (پنجشنبه 22 فروردین 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)