به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 20 از 31 نخستنخست ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 303
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 تیر 91 [ 11:23]
    سطح
    57
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

RE: میشه کمکم کنین

از همتون ممنونم
    نازنین جان نمی دونم من همیشه تو این مدت صبر کردم همیشه منتظر شدم اوضاع درست بشه
    من نمی دونم آرش از چی می ترسه ولی مطمئنم که از یه چیزی می ترسه اینو مطمئنم می دونم خانوادش یه چیزی گفتن که آرش داره باهاشون می جنگه ولی به من نمی گه چیه
    چون برادرش یه بار تو حرفایی که به من می زد گفت اگه مامانم اینا بیان جلو تو حاضری هر شرطی رو که می گن قبول کنی منم گفتم مثلا چه شرطی گفت هیچی آرش بهت چیزی نگفته
    منم گفتم نه بعد الکی یه سری حرف واسه خودش بافت و از سرش باز کرد بعدشم من از آرش پرسیدم چیزی نگفت فقط گفت نمی خوام از الان هرچی می گن کوتاه بیام واسه توم اینجوری بهتره
    عجله فقط شرایطمونو بدتر می کنه باید آسته آسته بریم جلو

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    57
    دستاوردها:
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

از همتون ممنونم
    نازنین جان نمی دونم من همیشه تو این مدت صبر کردم همیشه منتظر شدم اوضاع درست بشه
    من نمی دونم آرش از چی می ترسه ولی مطمئنم که از یه چیزی می ترسه اینو مطمئنم می دونم خانوادش یه چیزی گفتن که آرش داره باهاشون می جنگه ولی به من نمی گه چیه
    چون برادرش یه بار تو حرفایی که به من می زد گفت اگه مامانم اینا بیان جلو تو حاضری هر شرطی رو که می گن قبول کنی منم گفتم مثلا چه شرطی گفت هیچی آرش بهت چیزی نگفته
    منم گفتم نه بعد الکی یه سری حرف واسه خودش بافت و از سرش باز کرد بعدشم من از آرش پرسیدم چیزی نگفت فقط گفت نمی خوام از الان هرچی می گن کوتاه بیام واسه توم اینجوری بهتره
    عجله فقط شرایطمونو بدتر می کنه باید آسته آسته بریم جلو

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 اردیبهشت 92 [ 12:37]
    سطح
    62
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    دستاوردها:
    تشکرها
    277

تشکرشده 281 در 126 پست

Array

خب. می دونی مشکل از کجاست ؟ نه از آرش نه خانوادش و نه خانواده شمانه شرایط و نه ...
    مشکل خودتی عزیزم. چرا تکلیفتو با خودت روشن نمی کنی ؟؟؟ چرا خودتو آزار می دی ؟؟؟ یا رومی رومی یا زنگی زنگی. از یک طرف می گی باید صبر کن از طرفی همش داری خودخوری می کنی. مشکل خودتی که با خودت کنار نیومدی.
    با خودت خلوت کن و یک تصمیم که پاش بایستی بگیر.
    اگه کنار اومدی با خودت که به حرف های آرش اعتماد کنی تا شرایط درست بشه پس صبر کن و دیگه به چیزی فکر نکن. به آرش هم بگو تا اون موقع دیگه حرفی از مشکلات نزنه و تا اون موعد فقط با هم باشید و از زندگی لذت ببرید.
    ولی اگه به این نتیجه رسیدی که تو باید بهش مهلت بدی تا فلان موعد. با خودت اول تصمیم بگیر. یعنی واقعا اگه تا اون موقع نشد کنار می ذاریش و همه چیز رو تمام می کنی و به خواستگار دیگه ای فکر می کنی .

من نمی گم چه کار کنی فقط می گم با خودت خلوت کن و به یک نتیجه برس و انقدر با اعصاب خودت و آرش بازی نکن. تا خودت تصمیم نگیری هیچ کس نمی تونه بهت کمک کنه.

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    57
    دستاوردها:
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

رو حرفای همتون فکر می کنم
    ممنون که همیشه همراهم هستین
    نازنین جان مرسی که وقت میزاری
    حرف دل عزیزم خیلی حرفات منو آروم می کنه مرسی خانومی
    نفس و هما ی عزیزم از شما هم ممنون
    نازنین راست میگی عزیزم منم دارم دقیقا همین کارو می کنم دارم سعی می کنم عادت کنم از شرایطم و زندگیم لذت ببرم تا کارا رو روال بیافته
    همای عزیز به حرفات حتما بیشتر فکر می کنم خانومی ممنون

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط nafas
    بلوم جان منم میگم شما این مدت که آرش گفته یعنی تا عیدم صبر کن بعد هر جور که به صلاحته تصمیم بگیر ولی به آرشم بگو این آخرین دفعه است که بهش وقت میدی.

امیدوارم اوضاع بر وفق مرادت بشه دوسته مهربونم .
    اون خداست؟ این که یک مرد نمی تونه مهلت دقیق مشخص کنه اینقدر باورش سخته؟اگر کار در این اوضاع وحشتناک بیکاری پیدا نکنه باید باور نکنیم؟ تکلیفت رو روشن کنه یعنی چی؟ مگه اون بین bloom و یکی دیگه داره انتخاب می کنه؟ بابا اون ن م ی ت و ن ه. مثل تمام انسانهای روی کره زمین که گاهی به استیصال می رسن. دوستانی که فکر می کنند این نشونه بزرگ منشی و منت گذاشتنشونه که برای احساس خودشون!! هم ایثار کنند خوب رفتار دیگه ای رو انجام بدن.
    عشق به طرف مقابل مگه باید فقط در مردها دیده بشه که کوه اورست رو جابه جا کنند. رمان زیاد می خونی خانوم هما ؟
    مثلا اگر عید نشد همه چیز تموم میشه؟ نمی شه که به جای احساسات یک نفر نظر داد. فقط فرض کنید که bloom رابطه رو به هم بزنه و با یکی دیگه شروع کنه. این اتفاق فقط زمانی باید بیفته که ایشون یقین کنه آرش ایشون رو نمی خواد یا ایشون آرش رو نمی خواد. بعد از 4 سال بودن با همدیگه اینقدر انرژی صرف کردن برای یک زندگی اینقدر عاشقونه و زیبا پای هم موندن این عذاب وجدان یقینا هیچ کدومو رها نمی کنه اگه از هم جدا شن.
    bloom شما نمونه کامل یک زن مهربون، صادق؛ بی ریا عاشق و بی نظیرید.چیزی که من در کمتر فردی تا حالا دیدم. من پستهاتون رو خوندم. امیدوارم مردی که با شماست لیاقت شما رو داشته باشه که طبق گفته هاتون یقینا داره.
    بانوی گرامی من چند راهکار رو براتون در نظر دارم.
    1-حرف دل عزیز درست می گن. شما لااقل تا زمانی که ایشون کار پیدا نکرده روشون فشار نیار. مگر اینکه قصدتون سریعتر ازدواج کردن باشه با خواستگاری دیگه.(که می دونم این نیست)
    2-آرشو می شناسی؟ ببین باور کردنش سخته ولی پسری که تحت فشار خونوادش تاب بیاره و رو سر شما خرابش نکنه پسر خوبیه. من ایشون رو نمی شناسم. ولی اینکه اون به جای تحت تاثیر قرار گرفتن از خونوادش در صدد کاهش فشار در نتیجه گذشت زمانه . اینکه گفته نمی خوام کوتاه بیام(دروغگو که نیست؟) نشونه خوبی نیست؟ اینکه قدر شما رو می دونه و نمی خواد باج بده و از شما مایه بذاره برای خونوادش اینکه نمی خواد شرایطی بر شما تحمیل بشه و... نشونه خوبی نیست؟
    فشار رو هر دوتونه. زندگیتون رو فرض کنید بعد از این همه سختی به هم رسیدید.زیبایی این زندگی رو می شه وصف کرد؟ زندگی ساده ای که توش تلاشی برای رسیدن به هم نکرده باشید عاری از عشقه.
    سنگ صبور سختی های هم باشید. شما هم می تونید آروم شید. من به شما توصیه می کنم اگر تحمل این فشار رو ندارید از آرش یک مقدار فاصله فیزیکی بگیرید. مگر اینکه به کمکش نیاز داشتید یا اون به شما. دل مشغولیهای دیگه ای پیدا کنید. چی رو تو زندگیتون همیشه دوست داشتید انجام بدین. الان بهترین موقعشه. گاهی اوقات با یک کلمه می تونید
    شما فرض کنید اون در جبهه ای برای شما و خودش تلاش می کنه. درسته اون باید بجنگه. وظیفه اونه. ولی ازپشت جبهه اگر ساپورت عاطفی بشه راحتتر و سریعتر تو این جنگ پیروز نمی شه؟ می شه تنهاش گذاشت و بهش گفت تو 3ماهه باید این جنگو برنده بشی. اما این در واقع فرصتی به اونه که غیر از خراب کردن روحیش هیچ کمکی رو به شما نمی کنه. نمی گم اینو نگید. ولی می گم زمانی بگید که قصدتون تعیین راه برای خودتونه و می خواید بین افراد مختلف انتخاب کنید. نه زمانی که روح زندگی و آرامش خودتون رو در حضور اون می بینید. اگر حتی برای آرش نمی خواید صبر کنید برای احساس خودتون می خواید؟

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    57
    دستاوردها:
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

ممنون سورنای عزیز از توضیحاتتون
    در مورد کار آرش باید بگم گه بی کار نیست فقط شرایط کاریش تو شرکت بهم ریخته و هنوز نامه ی جابه جاییش امضا نشده و شدیدا بار فکری روشه از این لحاظ
    منم نه به ازدواج با فرد دیگه ای فکر می کنم نه به خواستگار دیگه ای چون نمی تونم بعد از 4 سال چشمم رو ببندم و فراموشی بگیرم
    نمی دونم منو آرش داریم تاوان چیرو پس می دیم ولی هیچ کس نمی دونه ما چقدر بدبختی کشیدیم
    ازتون ممنون که نظر دادین من بعنوان یه مرد دوست دارم بدونم که آقایون تو این شزایط چه کاری آرومشون می کنه
    بازم ازتون ممنون امیدوارم بازم کمکم کنین

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

باعث افتحار من به عنوان یک مرده که می بینم یک زن تو همچین شرایطی پشت عزیزشو خالی نمی کنه و حتی می خواد کمکش کنه. اجازه بدین سر تعظیم در برابر بزرگی روح شما فرو بیارم .
    خیلی نوع صحبتهای شما به انسان آرامش می ده" هیچ کس نمی دونه ""ما"" چقدر بدبختی می کشیم. " همین ما نشونه اینه که شما می دونید روی اون هم فشار بسیار زیادیه و این رو درک می کنید. آرش خان خیلی خوشبخته که شما رو پیش خودش داره.
    bloom یک سوال؟ آیا اگر به اون در کاهش فشار کمک کنید باعث نمی شه فشار روی خودتون زیاد بشه و بعد یک مرتبه زیر همه چیز بزنید. اگر می شه که بهترین کمک برای اون اینه که مسائل مربوط به فشاری که روی خودوتون هست رو فعلا برای خودتون نگه دارید و از اون کمی به صورت فیزیکی فاصله بگیرید.
    اگر که نه این شما رو بیشتر آروم می کنه که با وجود فشار طاقت فرسایی که روتون هست برای رسیدن به همدیگه شما در پشت همین جبهه کمک روحیتون رو انجام بدین کمکهای فراوانی رو می تونید انجام بدین:
    1-در مورد شرط وشرایط صحبت نکنید. اینکه تکلیف من رو روشن کن جمله مناسبی برای شرایطی مثل شرایط شما نیست. شما با گفتن این جمله در شرایطی که کاری از دست اون برنمیاد اعلان می کنید آرش من خیلی دیگه باهات نمی مونم!!
    نمی دونم . اما خانومهایی که به شما این حرف رو زدند نمی دونند این واقعا بی انصافیه که یک نفر داره نهایت تلاش خودش رو می کنه که به یکی دیگه برسه بعد اون یکی بگه شرمنده من نمی تونم وقتمو به پات تلف کنم؟!!
    2- تماس بگیرین با اون. از دوست داشتنهاتون بگین و نه از دوریتون. یا اس ام اس بفرستید جک ، شوخی و...روحیه مبارزه رو بهش تزریق کنید.
    باور کنید تمام ما مردها تمام ما مردها تمام ما مردها حتی با نهایت درونی بودنمون نیازمند محبت شما زنها هستیم. اگر این رو نمی شنوید چون به مرد یاد داده نشده که محبت بخواد و به زن هم یاد داده نشده که مرد هم ناز کردن و محبت دیدن می خواد و فداکاری کنه. هیچ چیز مثل صادقانه محبت کردن یه مردو آروم نمی کنه.هیچ چیز. گاهی یه نوازش موی سر استرس وحشتناک روی سر اون رو نصف می کنه!!
    3-ازش بپرسید : آرش کمکی می خوای؟ چیزی احتیاج داری؟ می دونم فشار روت زیاده؟ چطوری می تونم کمکت کنم.
    4-برای کاری که داره انجام می ده قدرشناسش باشید. اون هم روزی قدردان لطفتون خواهد بود.
    ...

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    57
    دستاوردها:
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

ممنون از سورنای عزیز
    مطمئنا توضیحات شما برای من خیلی مفیده چون شما هم جنس آرش هستین و احساساست مردونه رو بهتر می دونین
    حتما سعی می کنم به حرفاتون عمل کنم
    شما درست می گین تعیین زمان و شرط و شرایط همیشه آرش رو بهم می ریزه ولی وقتی چیزی نمی گم خودش بیشتر برای این قضیه تلاش می کنه
    من بازم صبر می کنم تا آرش خودش آروم آروم کاررو درست کنه اونجوری همه چیز خود به خود درست شده نه به زوره من
    بازم ممنون از همه

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آبان 91 [ 17:29]
    سطح
    81
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 347
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 498 در 242 پست

Array

بلوم عزیزم
    سعی کن واسه خودت یه مشغولیتی درست کنی که گذر زمان زیاد روت تاثیر نذاره گلم
    می دونم این مدت خیلی اذیت میشی ودیر میگذره ولی من مطمئنم تو از عهده اش برمیای
    مواظب سلامتی خودت باش

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    57
    دستاوردها:
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

الینای عزیزم ممنون
    آره باید ذهنمو مشغول کنم تا اذیت نشم اینجوری هم خودمو اذیت می کنم هم آرشو کلافه می کنم
    اکه آروم باشم اونم آرومه
    ممنون که همیشه همراهمی گلم

صفحه 20 از 31 نخستنخست ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)