به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آذر 98 [ 10:00]
    سطح
    48
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 70.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    426

تشکرشده 287 در 117 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lman نمایش پست ها
    سلام .
    به نظر من نه ، خیلی دلایل دیگه ای می تونه داشته باشه و لازم نیست شما حساس بشی و حساسش کنی . می تونی اصلا امتحانش کنی با اکانت یکی از دوستات اگه خیلی فکر شما رو درگیر کرده . ولی به نظرم لازم نیست این کارو بکنی و شاید بعد ها تو یه بحثی اینو وسط بکشی که شما تو محیط مجازی خیلی حواست هست و هرکسی رو فالو نمی کنی یا درخواستشو قبول نمی کنی و بگی نظر تو چیه و ببینی چی می گه .
    سلام. ممنونم که نظرتون رو گفتید. راستش من بیشتر برام عجیبه که ایشون از اول هیچ خانمی رو فالو نداشتن الان چرا این همه خانم اونم با پوشش باز رو فالو کردن. من بهشون شک ندارم و میدونم اهل خیانت نیستن ولی خب برام عجیبه.
    در مورد ارتباطات توی فضای مجازی هم قبلا صحبت کردیم و ایشون گفتن کلا فعالیت خاصی ندارن و درست هم میگفتن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکیا نمایش پست ها
    سلام
    اتفاقا حتما باید این موضوع روشن بشه
    مردی که سر موی زنش( که از لحاظ جذابیت درجه ی خیلی کمی داره) حساسه نباید خودش خانومهایی با پوشش باز اونم از نوع غریبه و غیر فامیل رو فالو کنه.
    مشخصا ازش بپرس که اگر یه خانوم برای حفظ خودش باید حجاب کنه( کاربران بی اعتقاد به حجاب تو رو خدا نیاید بحث درست کنید نظر متفاوت شما محترمه من از دید اون آقا دارم میگم) یه آقا هم نباید خانومهایی با پوشش باز و بی حجاب رو فالو کنه و عکساشون رو تماشا کنه! نری دعوا درست کنیا آروم بهش بگو و نظرش رو بپرس.
    سلام. ممنونم از وقتی که گذاشتید. منم با شما موافقم ولی نمیدونم چطور بحثش رو پیش بکشم و راجبش صحبت کنم چون قبلا در مورد این موضوع صحبت کردیم و بحثش رو بستیم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوشیانت2 نمایش پست ها
    سلام.
    شما دو اشتباه داشتید
    اول این که همه چیز در مورد گذشته تون رو صادقانه گفتید و این قطعا در آینده مشکل درست میکنه. زندگی شما پیش از ازدواج به خودتون مربوطه و بازکردن مسائل خصوصی میتونه باعث حساسیت بشه (کتاب شخصیت شناسی به زبان ساده رو مطالعه کنید حتما به دردتون میخوره)
    اما در مورد ماجرای فالوو کردن خانومها و.... زیاد حساس نباشید. اکثر آقایون از این شیطنت های ریز میکنن. مهم نیس و اگه فقط در همین حدی که گفتید باشه اصلا جای نگرانی نیست. اگه خواستید این مورد رو گوشزد کنید به نظر من از طریق یه واسطه (ترجیحا آقا باشه) بهشون بگید و خودتون مستقیم نگید تا حجب و حیای بینتون خدشه دار نشه.
    سلام .ممنونم که پاسخ دادید. راستش من تجربه یه نامزدی دارم که به هم زدم و چون ایشون همون اول کاری سوال کردن و گفتن براشون مهمه فکر کردم حق دارن قبل از اینکه احساساتشون درگیر بشه در جریان قرار بگیرن و تصمیم منطقی ای بگیرن. ایشون هم حساسیت هاشون رو پرسیدند و به نتیجه رسیدن و براشون حل شد و دیگه بسته شد موضوع .
    در مورد شیطنت هم خب درسته اما اینو باید در نظر گرفت که الان زمینه شیطنت برای همه چه زن چه مرد چه مجرد چه متاهل فراهمه و چیزی که برای یکی شیطنت حساب میشه ممکنه برای یکی دیگه یه کار عادی و روزمره باشه. چیزی که اینجا اهمیت داره اینه که هر کسی برای خودش یه سری حد و حدود و قواعدی داره و در درجه اول خودش باید بهشون پایبند باشه بعد از بقیه انتظار داشته باشه. مصداق همین موضوع که هر چی برای خودت نمیپسندی برای بقیه هم نپسند. و من الان فقط تعجب می‌کنم که ایشون چرا قواعد خودشو نقض کرده اونم یکباره و بی دلیل! اگر اهل زیرابی بود میتونست یه کاری کنه من متوجه نشم نه اینکه یهو ده پونزده تا خانم فالو کنه!

2. 2 کاربر از پست مفید خانم مهندس تشکرکرده اند .

نیکیا (پنجشنبه 15 آذر 97), بهاره جون (پنجشنبه 15 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)