سلام. ممنونم که نظرتون رو گفتید. راستش من بیشتر برام عجیبه که ایشون از اول هیچ خانمی رو فالو نداشتن الان چرا این همه خانم اونم با پوشش باز رو فالو کردن. من بهشون شک ندارم و میدونم اهل خیانت نیستن ولی خب برام عجیبه.
در مورد ارتباطات توی فضای مجازی هم قبلا صحبت کردیم و ایشون گفتن کلا فعالیت خاصی ندارن و درست هم میگفتن.
سلام. ممنونم از وقتی که گذاشتید. منم با شما موافقم ولی نمیدونم چطور بحثش رو پیش بکشم و راجبش صحبت کنم چون قبلا در مورد این موضوع صحبت کردیم و بحثش رو بستیم.
سلام .ممنونم که پاسخ دادید. راستش من تجربه یه نامزدی دارم که به هم زدم و چون ایشون همون اول کاری سوال کردن و گفتن براشون مهمه فکر کردم حق دارن قبل از اینکه احساساتشون درگیر بشه در جریان قرار بگیرن و تصمیم منطقی ای بگیرن. ایشون هم حساسیت هاشون رو پرسیدند و به نتیجه رسیدن و براشون حل شد و دیگه بسته شد موضوع .
در مورد شیطنت هم خب درسته اما اینو باید در نظر گرفت که الان زمینه شیطنت برای همه چه زن چه مرد چه مجرد چه متاهل فراهمه و چیزی که برای یکی شیطنت حساب میشه ممکنه برای یکی دیگه یه کار عادی و روزمره باشه. چیزی که اینجا اهمیت داره اینه که هر کسی برای خودش یه سری حد و حدود و قواعدی داره و در درجه اول خودش باید بهشون پایبند باشه بعد از بقیه انتظار داشته باشه. مصداق همین موضوع که هر چی برای خودت نمیپسندی برای بقیه هم نپسند. و من الان فقط تعجب میکنم که ایشون چرا قواعد خودشو نقض کرده اونم یکباره و بی دلیل! اگر اهل زیرابی بود میتونست یه کاری کنه من متوجه نشم نه اینکه یهو ده پونزده تا خانم فالو کنه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)