به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 115

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 بهمن 97 [ 02:18]
    سطح
    17
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    60

تشکرشده 50 در 32 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Quality نمایش پست ها

مشاور با حدود سنی که شما گفتید کار شمارو راه نمیندازه.. برای تشخیص مشاور میتونید به بهزیستی شهرتون مراجعه کنید و ازشون بپرسید مشاور خانواده که مورد تایید دادگاه ها و بهزیستی هست رو لیستشو به شما بدن.
    سلام بازم ممنونم راهنمایی خیلی خوبی بود نمیدونستم از بهزیستی میتونم اقدام کنم .. پس با این حساب قرار 11ام رو کنسل کنم.. البته حیف شد چون تو اون دو جلسه اونقد مسائلو برای ایشون گفتم که تازه بهشون عادت کردم و یجورایی نای اینکه دوباره همه ی اینارو برای یکی دیگه بگم رو ندارم خیلی اما خب حق با شماس باید با دقت عمل کنم .. منم از همین میترسم که یکم دست دست میکنم تو تصمیم به عمل به هر روشی.. چون حس میکنم هر روشی رو فقط یکبار میتونم استفاده کنم تو این برهه حساس و اگه اون یبار به نحو احسنت نباشه اون روشو فرصت میسوزه.. مثه همین زنگ زدن مشاور..

فارغ از رفتار اطرافیان مشکل اصلی بین شما دو نفر هست. خطاهای شناختی. بی تجربگی. عدم مهارت کنترل بحران. بدبینی. عدم بکار بردن شیوه صحیح در اعتماد سازی. عدم مهارت در برقراری ارتباط ، مواردی هست که به نظر میاد در رابطه شما وجود داره.

کار شما باید بصورت اعتماد سازی باشه و طوری باشه که ایشون پیگیری کنند. ...البته صحبتهای ردو بدل شده خیلی مهم بوده که ضمن واسطه و پیگیری چه صحبتی ردو بدل شده باشه.
    اوهوم خیلی ممنونم رو مواردی که به عنوان مشکل بین ما دو نفر گفتید بیشتر اطلاعات کسب میکنم. فقط یچیزی رو خیلی خوب متوجه نشدم اعتماد در چه مسئله ای یا در چه زمینه ای دقیقا منظورتونه و اینکه اون پیگیری کنه به چه صورت؟

راستش صحبت خاصی رد و بدل نشده ، دو بار پدرم که همسرمو دید همش حرفا به بعد موکول شد مخصوصا بار دوم که فقط سه چهار دقیقه با همسرم حرف زد و ازش خواست قراری بزاره تا مفصلا صحبت کنن که ظاهرا همسرم قبول کرد اما هیچوقت خبری نشد ازش ..

حرفی از تقصیرات به میون نیارید تا ذهن طرف مقابل رو به این سمت سوق ندید. اگر طرف مقابل سعی در اتهام تقصیر و صحبت در مورد طلاق یا بخشش مهریه داشت شما سعی کنید موضوع رو به سمت دیگه ای هدایت کنید و..
    ینی حتی اشاره ای به این نکنم که ناراحتیشو درک میکنم و بهش حق میدم از دست برادرم ناراحت شده باشه خیلی و اصلا کار برادرمو تایید نمی کنم در حدی که چندماهه با برادرم اصلا حرف نمیزنم و برادرمم از کارش پشیمونه ؟.. میخواستم با این حرفا آرومش کنم..

راستی توکل به خدا کردید؟
    راستش چند ماه اول بشدت مشغول دعا و ارتباط بیشتر با خدا بودم اما یه ماهی هست خیلی حالت سستی و کرختی و ناامیدی دارم بس که بازخورد منفی از خودشو خانوادش گرفتم .. اینو پرسیدید یاده عقدم افتادم.. یادمه حتی بله ی سر عقدمم با این جمله گفتم با توکل به خدا واجازه بزرگترا..
    میخوام دست به هر کاری بزنم برای حل مشکل میترسم .. روحیه ام دیگه کشش توهین و رفتار بد خودشو خانوادشو نداره ..

مشکل شما از سو ظن میاد. تمام مواردی که باعث ابهام و شبهه در ایشون میشه رو رعایت کنید و دوری کنید ... یعنی ممکنه شما ماهیت خودتون رو خوب ببینید اما بخاطر عدم شیوه برقراری ارتباط صحیح یا خطای شناختی یا دوری ممکنه ایشون جور دیگه ای شمارو بشناسند و از شما نا امید بشند.
    متوجه ام بله.. البته این یه سال دوم عقدمون که دیگه برگشتم شهرمون حساسیت خاصی نداشت.. و بیشترین گله ای که ازم داشت بیشتر از سوظن فقط این بود که گیر میدی کلید میکنی ..

2. کاربر روبرو از پست مفید راه برگشت تشکرکرده است .

Quality (چهارشنبه 07 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)