تمام حرفاتون رو خوندم. واقعا هیچ اتفاقی یک شبه نمیفته. این اتفاقات که افتاده ریشه هایی داشته که فکر میکنم خودتون بهش واقفید و قصد ندارم زیاد در موردش صحبت کنم. تو همین انجمن مقالات آموزشی و اطلاع رسانی خیلی خوبی وجود داره که مدیران گذاشتند و اگه بخونید متوجه میشید چرا اینطوری شده و ریشه مشکلات کجاست.
همه ما موظفیم از قبل یه برنامه ریزی داشته باشیم که زندگی و آیندمون رو طوری بچینیم و اقداماتمون طوری باشه که در مسیر مناسبی قرار بگیریم
شخصا با دانشگاه شهر دور با توجه به بعضی شرایط کاملا مخالفم. اون مدرک تحصیلی اونقدری ارزش نداره که آدم حس تنهایی کنه و مسیر اشتباه رو طی کنه. البته هر جا در هر محیطی که آدم هست باید باعث استحکام اعتقادات و بینش بهتر بشه نه برعکس. صحبت در این مورد فراوان دارم که بگم. اما در خواست و دغدغه شما الان وضعیت موجود و راه حل اون هست. اگه قبل از همه این اتفاقات و اصلا قبل از آشنایی با ایشون و رفتن به دانشگاهتون بود میتونستم توصیه هایی بکنم که کاملا مسیر زندگی بهتری داشته باشید. شما نه تحقیقی نه دقتی و تعمقی در مسیر و انتخاب همسرتون نداشتید و از راه خوبی به انتخاب نرسیدید و هر دو هم در ادامه همچنان دقت نداشتید. وضعیت فعلی شمارو میفهمم و واقعا سخت هست. کاملا تصویرش رو در ذهنم میسازم. میدونم در چه شرایط و روحیه ای هستید.
اگر نهایتش رو بخوایم بهش بپردازیم اینه که برای طلاق شما از طرف دادگاه به مشاوره ارجاع داده میشید و البته اون مشاوره ممکنه خیلی هم مصر نباشه برای حل مشکل و اگر محکم نباشید فقط یه امضا براتون میکنه و ارجاعتون میده برای دادگاه که جدا بشید. اما شما نظر قلبیتون رو باید بگید که میخواید زندگی کنید یا نه. همه صحبتایی که اینجا گفتید رو میتونید ظرف 10 دقیقه به هر مشاوری بگید.
پیشنهادم اینه قبل از این خودتون یه مشاوره خوب خانواده که خانم باشه و جوون نباشه برید و اگر شد ترجیها همسرتون رو هم بیارید به مشاوره و چند جلسه وقت بزارید. راه برون رفت برای شما وجود داره و نیاز به تلاش هر دوی شماست. هر دوی شما باید مسئولیت انتخاب و مسیر زندگیتون رو بعهده بگیرید و صورت مساله رو پاک نکنید. مخصوصا همسرتون. ضمن اینکه توکل به خدا رو حتما در نظر بگیرید و یکم با خدا حرف بزنید و خودتون رو آروم کنید باید واقعا جویای حل مشکلات و مدیریت بحران باشید. هر مشکل رو تک تک حل کنید. مطمئنا همه مشکلات یک شبه حل نمیشه. باید در مسیر درست بیفتید تا یکی یکی مشکلاتتون حل بشه.
فعلا اولین قدم ضمن توکل بر خدا سوق دادن همسرتون پیش مشاور هست که البته میدونم ممکنه همکاری نکنه. شاید لازم باشه بصورت قانونی فقدان ایشون و پیگیری ایشون رو درخواست کنید تا مجبور به ورود بشه. ایشون سعی در دوری و سوق دادن شما به سمت طلاق دارند. به نظرم بهترین راه حل برای هر دو شما اصلاح و بازسازی زندگی فعلیتون هست. سکوت رو به شیوه صحیح بشکنید و پیگیر زندگیتون باشید. انشالله هم من اگر بتونم هم دوستان دیگه سعی میکنن راهنمایی کنن. اما فراموش نکنید از یه مشاوره خانم پخته و دلسوز کمک بگیرید.
مطمئنا وضع میتونه عوض بشه. در اقداماتتون دقت داشته باشید. به نظر من هر چیزی رو پیگیرش باشید بالاخره به نتیجه میرسید. اما بخاطر همون ریشه ها کمی کارتون سخته. ضمن احیای زندگی باید هم روی خودسازی هم روی همسرتون و شخصیت و باورهاش کار کنید. سعی کنید به خونسردی و روحیتون هم مسلط باشید.
آرزو میکنم مشکلاتتون هر چه زودتر قدم به قدم حل بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)