به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

Threaded View

  1. #11
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    شنبه 20 دی 04 [ 11:27]
    تاریخ عضویت
    1393-6-17
    نوشته ها
    141
    امتیاز
    10,645
    سطح
    68
    Points: 10,645, Level: 68
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 205
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    597

    تشکرشده 274 در 108 پست

    Rep Power
    33
    Array
    تمام حرفاتون رو خوندم. واقعا هیچ اتفاقی یک شبه نمیفته. این اتفاقات که افتاده ریشه هایی داشته که فکر میکنم خودتون بهش واقفید و قصد ندارم زیاد در موردش صحبت کنم. تو همین انجمن مقالات آموزشی و اطلاع رسانی خیلی خوبی وجود داره که مدیران گذاشتند و اگه بخونید متوجه میشید چرا اینطوری شده و ریشه مشکلات کجاست.

    همه ما موظفیم از قبل یه برنامه ریزی داشته باشیم که زندگی و آیندمون رو طوری بچینیم و اقداماتمون طوری باشه که در مسیر مناسبی قرار بگیریم

    شخصا با دانشگاه شهر دور با توجه به بعضی شرایط کاملا مخالفم. اون مدرک تحصیلی اونقدری ارزش نداره که آدم حس تنهایی کنه و مسیر اشتباه رو طی کنه. البته هر جا در هر محیطی که آدم هست باید باعث استحکام اعتقادات و بینش بهتر بشه نه برعکس. صحبت در این مورد فراوان دارم که بگم. اما در خواست و دغدغه شما الان وضعیت موجود و راه حل اون هست. اگه قبل از همه این اتفاقات و اصلا قبل از آشنایی با ایشون و رفتن به دانشگاهتون بود میتونستم توصیه هایی بکنم که کاملا مسیر زندگی بهتری داشته باشید. شما نه تحقیقی نه دقتی و تعمقی در مسیر و انتخاب همسرتون نداشتید و از راه خوبی به انتخاب نرسیدید و هر دو هم در ادامه همچنان دقت نداشتید. وضعیت فعلی شمارو میفهمم و واقعا سخت هست. کاملا تصویرش رو در ذهنم میسازم. میدونم در چه شرایط و روحیه ای هستید.

    اگر نهایتش رو بخوایم بهش بپردازیم اینه که برای طلاق شما از طرف دادگاه به مشاوره ارجاع داده میشید و البته اون مشاوره ممکنه خیلی هم مصر نباشه برای حل مشکل و اگر محکم نباشید فقط یه امضا براتون میکنه و ارجاعتون میده برای دادگاه که جدا بشید. اما شما نظر قلبیتون رو باید بگید که میخواید زندگی کنید یا نه. همه صحبتایی که اینجا گفتید رو میتونید ظرف 10 دقیقه به هر مشاوری بگید.

    پیشنهادم اینه قبل از این خودتون یه مشاوره خوب خانواده که خانم باشه و جوون نباشه برید و اگر شد ترجیها همسرتون رو هم بیارید به مشاوره و چند جلسه وقت بزارید. راه برون رفت برای شما وجود داره و نیاز به تلاش هر دوی شماست. هر دوی شما باید مسئولیت انتخاب و مسیر زندگیتون رو بعهده بگیرید و صورت مساله رو پاک نکنید. مخصوصا همسرتون. ضمن اینکه توکل به خدا رو حتما در نظر بگیرید و یکم با خدا حرف بزنید و خودتون رو آروم کنید باید واقعا جویای حل مشکلات و مدیریت بحران باشید. هر مشکل رو تک تک حل کنید. مطمئنا همه مشکلات یک شبه حل نمیشه. باید در مسیر درست بیفتید تا یکی یکی مشکلاتتون حل بشه.

    فعلا اولین قدم ضمن توکل بر خدا سوق دادن همسرتون پیش مشاور هست که البته میدونم ممکنه همکاری نکنه. شاید لازم باشه بصورت قانونی فقدان ایشون و پیگیری ایشون رو درخواست کنید تا مجبور به ورود بشه. ایشون سعی در دوری و سوق دادن شما به سمت طلاق دارند. به نظرم بهترین راه حل برای هر دو شما اصلاح و بازسازی زندگی فعلیتون هست. سکوت رو به شیوه صحیح بشکنید و پیگیر زندگیتون باشید. انشالله هم من اگر بتونم هم دوستان دیگه سعی میکنن راهنمایی کنن. اما فراموش نکنید از یه مشاوره خانم پخته و دلسوز کمک بگیرید.

    مطمئنا وضع میتونه عوض بشه. در اقداماتتون دقت داشته باشید. به نظر من هر چیزی رو پیگیرش باشید بالاخره به نتیجه میرسید. اما بخاطر همون ریشه ها کمی کارتون سخته. ضمن احیای زندگی باید هم روی خودسازی هم روی همسرتون و شخصیت و باورهاش کار کنید. سعی کنید به خونسردی و روحیتون هم مسلط باشید.

    آرزو میکنم مشکلاتتون هر چه زودتر قدم به قدم حل بشه.

  2. کاربر روبرو از پست مفید Quality تشکرکرده است .

    راه برگشت (چهارشنبه 07 آذر 97)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 02:35 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.