به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 تیر 05 [ 02:22]
    سطح
    68
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 205
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    597

تشکرشده 274 در 108 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط پسر جوان نمایش پست ها
    سلام جناب Quality، خیلی ممنون از نظرتون. چه خوب شد در ابتدای تاپیک به این نکته اشاره کردید و در واقع منتظر چنین بازخوردی بودم. چون به این بهونه میخواستم بگم من راجع به این قضیه مطالعه و تحقیق کردم و پای تمام خوب و بدش هم ایستادم. بنابراین برای اینکه موضوع تاپیک در مسیر خودش باقی بمونه، از تمام دوستان عزیز خواهش داشتم متناسب با سوالم به من پاسخ بدن و به اساس موضوع که آیا اصلا این مسئله درسته یا نه کاری نداشته باشند. چون من میخوام راهنمایی کاربردی بگیرم، نمیتونم همه جوانب این موضع رو کامل باز کنم و اصل موضوعی که من دنبالشم ممکنه گم بشه این وسط. یعنی راه کارهای عملی برای ایجاد یک رابطه سالم با یک دختر خارجی و همچنین تقویت مهارت های ارتباطی خودم. بیشتر منظورم اون استارت قضیست چون اینجا از خیلی جهات با ایران فرق داره و نمیخوام همون اول کار سوتی بدم :-)

خدا هیچ تاپیکی رو بی کامنت نذاره. خیلی حس بدیه روزی ده بار بیای تاپیکت چک کنی ببینی خبری نیست. شبیه حس غروب جمعست، پکر و حیرون

دوست خوبم متوجه منظورتون بودم از ابتدا . بنظرم کمی سوالتون ناقصه و اطلاعات بیشتری لازمه. مثلا سن. ملیت ایشون. نوع محیط و .... نکته ای که گفتم از این بابت مهمه که قبل از هر چیز شرط اول شما کمی دشوار خواهد بود و احتمال آسیب وجود داره. نمیشه ما در مورد چگونگی کاری جویا باشیم که میدونیم اساسا پایانش ممکنه اونطوری که دوست داریم نباشه .

آیا شما هدفتون ازدواج هست و یا اینکه فقط نزدیک بشین و ارتباطی داشته باشین فارغ از نتیجه و دنبال فقط شیوه برقراری ارتباط هستید؟ اگر مقصودتون این باشه باید بگم موضوعی که بیان کردم میتونه شروع رابطه و خود رابطه و نتیجه شمارو هر چی که باشه تحت شعاع قرار بده و این روح و روان انسانه که دخیل میشه. حالا یه همکاری ساده باشه یا زندگی یا رابطه کاری.

اما در مورد شیوه برقراری به نظرم یک قانون کلی وجود داره فارغ از ملیت و نوع شخصیت و فرهنگ. اونم اشتراکات و منافع و اهداف مشترک طرفینه که میتونه باعث شروع رابطه باشه. اما نکته مهمتر اینه که اگه به هر نحوی یکی از طرفین منافع و اشتراکاتش و هدفش تغییر کنه یا موقتی باشه یا یکی از طرفین فقط به منافع خودش فکر کنه یا فریبی در کار باشه رابطه دووم نمیاره و تموم میشه. حالا هر رابطه ای. اینجاست که همون سه چیزی که قبلا گفتم نقش بازی میکنه. پس بکل خود شروع کردن رابطه نمیتونه چیز سختی باشه. چون بهرحال ممکنه اشتراکاتی باشه و بشه ارتباطی شکل بگیره. اما چیزی که مهمه همون کیفیت و دوام رابطست که مستلزم مواردیه که بهتون گفتم. حتی شروعشم با همون شکل میگیره.

2. 2 کاربر از پست مفید Quality تشکرکرده اند .

گیسو کمند (شنبه 03 آذر 97), پسر جوان (شنبه 26 آبان 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)