سلام دوستان عزیزم
شهادت مظلومانه امام حسین (ع) و اصحاب وفادارشون را به همتون تسلیت میگم و ان شاءالله عزاداری هاتون مورد قبول حق باشه .
بهاره جان خیلی ممنونم از پیشنهاد خیلی خوبی که دادین ... اوایل که افسردگی داشتم بهم پیشنهاد شد برم باشگاه و من رفتم و خیلی جوّش را دوست داشتم و واقعا حالم عوض میشد ولی چون زیاد از این ورزشای فیتنس و اینا خوشم نمی اومد چون کششی بود زود رها کردم ... همیشه پیاده روی را خیلی دوست داشتم ... نمیدونم ورزشای دیگه چطوری هستن ؟
ولی پیشنهاد خوبیه و یک نفر دیگر هم همین را بهم گفت ... همینکه حالم روبراه بشه برام خیلی مهمه.
ممنونم عزیزم ... ان شاءالله دوباره سرزنده و شاد باشی
سلام میشل عزیزم
آره عزیزم از حالات بی انگیزگی و بی تفاوتی که اغلبش بخاطر مصرف داروهاست ناراضی ام خیلی ... انگار آدم دیگه ای شدم..یه جوری هست که هم میخوام دیگه قطع بشه ولی ترس برگشت افسردگی و وسواس فکری را دارم...اصلا هر گاه درباره اش حرف میزنم حالم بهم میخوره و یاد قبلا می افتم خدارو شکر میکنم که دارم دارو میخورم چون استفاده اش خیلی خیلی بهتر از نبودنش هست.
اون زمان اصلا مراجعه به روانشناس بالینی کمک نمیکرد ...فقط و فقط دارو چون حالم بد بود ..همیشه هم میگن که اول باید دارو استفاده بشه و بعد مراجعه به روانشناس...من چون با دارو خیلی بهتر شدم بخاطر همین به روانشناس دیگه مراجعه نکردم .
آره میشل جان مشکل بدی بود و خدا بهم لطف کرد ... میگن اصولا درمان بیماری های روحی خیلی زمان میبره ..حتی ممکنه سال ها با ادم همراه باشه و فقط شدتش کاهش پیدا کنه.
دکترم یکی از داروهام را برنامه ای داد که به مرور کم میشه و سپس قطع میشه ... ولی بقیه را هنوز نه و گفته هر زمان که وقتش برسه برات کم میکنم ... چون حالات من را در هر جلسه زیر نظر میگیره .

علاقه مندی ها (Bookmarks)