به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1928

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 اردیبهشت 98 [ 23:55]
    سطح
    25
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    69

تشکرشده 94 در 49 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام دوستان خوب و عزیزم

یه سلام ویژه هم به زلال خوش قلب و مهربون و فرشته اردیبهشت عزیز و دوست داشتنی و ترنم عشق دوست خوبم.
    امیدوارم حالتون خوب و ایام به کامتون باشه

ترنم عشق عزیز ، زیارتت قبول باشه ..من خیلی دلم میخواد برم مشهد ولی متأسفانه امسال قسمت نشد .
    دوست من ،ببین همه ما بعنوان کاربری در این تالار عضو هستیم... مطالب دیگر کاربران را میخوانیم و اگر بتونیم کمک میکنیم و این ارتباط متقابل هست و یه زمانی ما نیازمند کمک میشویم و بقیه راهنماییمون میکنند.
    حالا این تاپیک حال و احوال هم برای بیان حال خودمون و همینطور دیگر اعضای همدردی هست...فقط همین ... حالا من نمیدونم چه مسائلی براتون در تالار پیش اومده که دلگیر هستین ولی این فضا دنیای واقعی نیست و هیچ کدوم از اعضای این تالار شناختی از ما ندارند ، اغلب هم هزار تا مشکلات دارند و فکر خودشان هستند ... ما نباید توقع محبت و همدلی از اینگونه فضا ها را داشته باشیم ...یه عالمه آدم با طرز فکر و رفتار های گوناگون عضو این تالار هستند...خانواده یا دوستان ما نیستند که مرتب بخواهیم بهشون بفهمونیم آخه چرا به حرف من توجهی نمیکنین ؟ ... یا اینکه میگی وجود من در تالار موجب آزار بقیه هست و خداحافظ!!
    چرا باید این را بگی ؟ برای چی باید وجودت برای تالار آزار دهنده باشه ؟ مگه اینجا همه از افراد فامیل و نزدیکان ما هستند ؟
    حتی از نزدیکترین ها هم نباید اینقدر توقع داشت چون نا امید میکنند.
    باید بیشتر تحقیق کنی عزیزم و بتونی خودت را شخصیت شناسی کنی و منبع آرامش واقعی را پیدا کنی تا به اینگونه فضا ها وابسته نشی.

ببین ترنم جان امیدوارم از صحبت هام دلخور نشده باشی چون دوست خوب من هستی و برات احترام زیادی قائلم ولی این چیزی هست که من فکر میکنم باید بدونی تا بتونی آرامش بیشتری داشته باشی .
    در پناه حق سلامت و موفق باشی
    هفت عزیز
    من هفتادتا جوشن کبیر رو چند روز پیش تمومشون‌ کردم و انشاالله از فردا میخوام دوباره استارت کنم
    پیشنهاد عالی شماست عزیزم

هشیاریش فعلا همون پنج هس و بعد از ایست قلبی فوق خطرناک چهار روز پیش ، اکو گرفتن گفتن برون دهی خیلی ضعیفه و مشکلات دوتا از دریچه ها هم وخیم تر شده و..

اما تنها اتفاق واقعا خوبی که افتاد رفع شدن مشکل ریه هاشون بود که خیلیم ریسکی بود و سر عود دومش طوری تو دلمونو خالی کرده بودن که ما سرحد جنون رسیده بودیم

این اتفاق خوب رو مدیون پیشنهاد بسیار خوب تو هستم و خیلی خیلی ازت ممنونم هفت جانم‌

امیدوارم خدا لطف کنه و هشیاریشم برگرده که اصلی ترین و بغرنج ترین مشکل الان همینه و هرکار درمانی که بخوان واسه ایشون انجام بدن تا وقتی هشیار نشه امکانش نیس

خیلی دلمون واسه حضورش تنگ شده
    به حتم میگم هر هزارسال شاید یه نفر مث ایشون تولد بشه از بس شان انسانیش بالاست
    انسانیت حقیقتا در ایشون معنا میشه و نظیرش تو کل دنیا نیس هرگز نیس

نیاز ویژه دارم به دعای ادمای پاک مث تو که خدا اون اعجوبه بی مانند رو بما برگردونه

2. کاربر روبرو از پست مفید bahareh09 تشکرکرده است .

miss seven (پنجشنبه 15 شهریور 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)