مطمئن باشيد جدايي بهترين راه هستش و اين فرصت رو از دست نديد كه در آينده مثل من پشيمان نشيد.
داستان زندگي شما شبيه داستان زندگي من هستش با اين تفاوت كه من كوتاه اومدم و ادامه دادم ازدواج كرديم و بچه دار شديم و حالا با يك بچه و هزار تا مشكل و روحيه كاملا داغون به بن بست خوردم.
تاپيك قبلي ميگه دوست دارم ولي خيانت ميكنه رو من ايجاد كردم
يه توضيحاتي دادم ولي متاسفانه راهنمايي نشد
به نظر من زني كه به هرزگي عادت كنه نميتونه اين اخلاقش رو كنار بذاره و اگه براي يك مدت كوتاهي كه حالا هر دليل داشته باشه كارشو كنار بذاره مطمئنا مجددا به اين كار گرايش پيدا ميكنه و مجددا خيانت ميكنه و شما هر بار كوتاه بياين مطمئن باشيد كه سري بعد اون پر رو تر كارشو ادامه ميده و ديگه انجام اين كار عادي ميشه و هيچ ترسي از شما هم نخواهد داشت.
من خانمم رو خيلي دوست داشتم و خيلي كارها انجام دادم تا اين عادت رو كنار بذاره ولي نشد. يه مدت كنار ميذاشت ولي تا تو خونه مشكلي پيش ميومد و يا زندگي يه مقدار كسل كننده براش ميشد مجددا با پسرهاي ديگه ارتباط ميگرفت. خلاصه كه الان حدود 2 ماهي ميشه كه از خونه رفته بيرون و ساز جدايي ميزنه و ميدونم كه سرش جاي ديگه گرمه.
داغونم و همش افسوس اين رو ميخورم كه اي كاش اول اين رابطه رو تموم ميكردم.
گول مهريه رسيد كردن و اينارو هم نخوريد من هم اين كار رو كردم ولي اينا هيچ كدوم باعث نشد كه از كارش دست بكشه.
دوست داشتين خصوصي پيغام بذاريد تا شماره تلفن بدم بيشتر با روحيات اينجور خانم ها آشناتون كنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)