سلام دوستان
ممنون که پاسخ میدید...خندون جان در جواب اینکه گفتین خیلی با جزییات میگم باید بگم بله قبول دارم و اینکار رو فقط به خاطر اینکه بچه ها خواستن انجام دادم....درمورد اینکه گفتین ذهنم زیاد آنالیز میکنه هم بله همینطوره...اما درباره کنترل زیاد لطفا پیشنهادتونو بدین....اگه کابینت های مورد علاقمو بخوام چکار کنم؟ میدونم همسرم پولشو داره...درباره بقیه ی چیزا هم همینطور....شما بنظرتون چکار کنم؟ الان همسرم خودشم تصمیم قطعی نگرفته چون اگه اینطور بود حتما انجام میداد تا حالا ولی تو یه حالت موقتی بسر میبریم....
Eram عزیز ممنون از توجهت...پست هات همیشه باعث تفکر من میشن....توصیحاتم یک جانبه نبود...دقیقا همون بود که گفتم ...لحن خودم و همسرم رو تا حایی که میشه فقط گزارش کردم...اما شاید شما هم باورتون نشده و گیج شدین از اخلاقاش....مثل خودم
خواستین بطور کلی خصوصیات خودم و همسرم رو بگم ...تو پست های قبلی بیان کردم و به همین خاطر بود که دوستان ازم خواستن جزیی تر بگم....ولی بازم میگم عیبی نداره بهرحال من واقعا نیازمند کمک هستم....
همسرم متعهد به خانوادست...مسئولیت پذیره ...منظمع ...بهداشت فردی خوبی داره....خسیس نیست اصلا....خیلی به خانوادش احترام میزاره.... دلسوزه....اهل معاشرت نیست...خیلی کم حرفه و بسیار عجول ....خیلی عصبی میشه موقه کار ...اهل تفریح نیست به هیچ وجه....اگه بریم تو طبیعت سریع برمیگردیم و تو سفر فقط بفکر رسیدن به مقصده طوری که اگه بچه ها دستشوییشون بگیره هم برا توقف عصبی میشه ...تو کار خونه و بچه داری اصلا کمکی نمیکنه اونو وظیفه ی زن میدونه و کمک رو زن ذلیلی بحساب میاره....همش دستور میده ... مثل مهمان تو خونه رفتار میکنه و به معنای واقعی کلمه آب به خودش نمیده چون وظیفه ی منه....البته اون وظایف خودشو خوب انجام میده....به علایق من خیلی بی توجهه و با حقارت بهش نگا میکنه...مثلا من خیاطی میکنم بش نشون میدم نگاه چپ چپ میندازه بعد میگه باشه ببرش دیگه...از هیچ من تعریف نمیکنه....در حالی که به اعتقاد خودم کارای هنریم خیلی خلاقانه و تمیز هست...اما از کارای دخترمون تعریف میکنه و لبخند میزنه وقتی میبینشون....البته چند دفه که بافتنی و خیاطی کردم واسه بچه ها دوست داشت نشون خانوادش بده ولی به زبان نمیورد من از رفتارش متوجه شدم....حوصله ی شلوغی رو نداره حتی بچه ها فهمیدن همیشه باید ازش فاصله بگیرن...فقط اخبار و راز بقا تماشا میکنه....اگه بشینیم فیلم نگا کنیم اون قسمتای عاشقونه توی فیلم رو وقت تلفی میدونه و فقط قسمتای جدی فیلم رو دوس داره نگا کنه...همیشه هم عقیدش اینه که عشق مال تو فیلماس....فیلم به درخواست من اصلا نگا نمیکنه..اگه سریالی رو شروع کرد تا آخر نگاش میکنه اما هیچوقت به پیشنهاد من فیلمی نمیبینه...خیلی فیلما هست دوس دارم باهم نگا کنیم ...ترانه نمیزاره گوش بدم و فقط وقتی که نیست گوش میدم...فقط وقتی که نیس تلویزیون رو میتونم روشن کنم....البته من چند ساله تلویزیون روشن نکردم....توی ماشین ولی ترانه روشن میکنه ....خیلی دوس داره وقتی از چیزی ذوق کردم مسخرش کنه....
دسپختم خیلی خوبه اما هیچوقت تعریفنمیکنه ...تشکر میکنه ولی نظر نمیده....اگه از غذایی خوشش نیاد نمیگه اینو دوس ندارم میگه این مسخره بازیا چیه آدم تو این خونه همش باید گشنگی بکشه در حالی که هیر ممکنه وقتی باشه غذا نپخته باشم...
رفتارای متناقض داره...مثلا بم گفت آماده شو ببرمت استخر.... منو دخترا آماده شدیم...تو راه خیلی بد رفتار میکنه.احترام نمیزاره....اما نفس عملی که میکنه قابل تقدیره و من نمیدونم برا اینکه منو میبره استخر که بم خوش بگذره خوشحال باشم یا بخاطر بی احترامیاش ناراحت باشم و این مهمترین تعارض زندگی ماست....کار خوب میکنه ولی اخلاق خوب نداره...بخصوص وقتی هوا گرمه حوصله ی ما رو اصلا نداره و مدام پرخاش میکنه
پستم طولانی شد....درباره خودم بگم خیلی دلسوز همه شونم و نمیتونم نه بگم...همه کارا رو خودم تنهایی میکنم و اولویتم آسایش خانوادست...پرخاش میکنم سر بچه ها ...ولی منم مقل شوهرم همه کار واسشون میکم...قبلنا زود قهر میکردم الان دیگه نمیکنم....قبلنا غر میزدم الانا نمیزنم....البته فقط در قبال شوهرم همین رفتارا رو هنوز با بچه ها دارم.....
اینا هم برای روی گل Eram جان که خواستن توضیح بدم....لطفا نظرتونو و راه حل هایی که برای بهبود زندگیم به ذهنتون میرسه رو بگید ممنونم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)