سلام دوست عزیز
من تاپیکتون رو تقریبا خوندم...بنظرم همسرتون قصد طلاق ندارن...اما واقعا افسرده و بی انگیزن...دلش خیلی به حالتون میسوزه اما نمیتونه کاری کنه. بیایید روش های جدیدی رو امتحان کنید...اینقدر نگید من خودمو عوض کردم تو هم بیا عوض شو...نه از عوض شدن خودتون بگید که فکر نکنه آدم متغیری هستید و نمیشه بهتون اعتماد کرد و نه اینکه ازش بخواید تغیر کنه...نه اینکه توقع نداشته باشید...نه...فقط بهش نگید اینو....همینجوریه که فک میکنه هنوز اونو در اختیار دارین و کنترل میکنید...
همسرتون حس مردانگیشو تو زندگی از دست داده....در طول زمان سرخورده شده و الان به حالت فوران رسیده....شما اگه واقعا زندگبتو دوس داری یه فرصت به همسرت بده یه مرد کامل باشه....منظورم اینه که بش اجازه ی اشتباه کردن تو هر مسئله ای رو بده...چون شما تو تاپیکت گفتی همه ی کارا رو خراب میکنه و اگه خودتون نبودید تا حالا هم بدبخت شده بودید...البته فک کنم منظورتون از لحاظ مسائل مالی بود...اما تا حدودی هم میشه گفت به خاطر اینکه همی رو به دست گرفتین از لحاظ عاطفی الان وضعیت خوبی ندارین....این به اون در....بنظرم به همسرتون فرصت بدید ...اولش سخته ...واقعا هم کارا رو درست انجام نمیده اما شما تشویقش کنید .... من یادمه وقتی اولش اینجا تاپیک زدم دوستان همی توصیه رو بهم کردن. اون موقه بار اولم بود این چیزا رو میشنیدم...بکار بردم و واقعا اثرشو تو زندگیم دیدم....
ضمنا بنظر من برخلاف توصیه ی همیشگی دوستان جلسات صحبت بین زن و شوهر مشکلات رو فقط موقتی حل میکنه و گاهی دقیقا نتیجه عکس میده...یعنی آدم یجورایی بعد از یه مدت که خسته میشه از تعهدی که تو صحبتاش با همسرش داده یهو تغیر جهت میده و بدتر از قبل میشه تا به خودش (نه به همسرش) ثابت کنه که رها هست .... بنظرم آدم نباید حجم زیادی از اطلاعات رو تو یه جلسه بده ...تو یه جمله حتی وقتی طرف انتظارشو نداره آدم میتونه انتظارشو بگه...حالا به روش خودش...اما نه اینکه مذاکره کنه....مذاکره تو روابط عاطفی جواب نمیده....آخه روابط احساسی تحت کنترل حتی خود آدم نیست و هیچ قراردادی نمیتونه بسته بشه...اینا همش حسه...پس روی قلب و احساس باید اثر گذاشت نه اینکه بشینیم صحبت کنیم....
همین دو مورد بالا یه دنیا حرف توش هست و میتونه دقیق تر شکافته بشه اما مجالش اینجا نیست....یعنی کلا من این قاعده رو متوجه شدم که اگه بیشتر از این موارد بخوام بگم دیگه شما تمرکزت رو از دست میدی...خودت دررابطه به هر کدومشون بشین دقیق فکر کن
موارد دیگه ایی هم هست که میتونه کمکت کنه اما کم کم بهت میگم

علاقه مندی ها (Bookmarks)