به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Hybrid View

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 00:16]
    سطح
    30
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 35 در 22 پست

Array
    سلام به همه ی دوستان گلم
    واقعا ممنون از تک تکتون که کمکم میکنید. نمیدونید دیدن پاسخ هاتون چقدر بهم انرژی و انگیزه میده و منو دلگرم میکنه....همون رور اول مطالعه کردم و تو این مدت داشتم به همه ی حرفاتون فکر میکردم. دوستان ازم خواستن جزیی تر توضیح بدم. چشم. فقط الان چون حالم خوبه و رابطمون در حد نرمالیه ذهنم کمکم نمیکنه برا جزییات....اما احتمالا از این مرحله ی چرخه که رد شدم که ایندفه امیدوارم رد نشم و همینجا متوقف بشه، اون موقه توضیح دقیق تر میدم....فقط اینگه از مطالعه توی تاپیک ها و پست ها متوجه شدم که من دچار نوع حاد مهار مهم نباش بودم....الان دارم این مهار رو مهار میکنم......دارم کنترلش میکنم...و باورتون نمیشه چقدر روی روابطم تاثیر داشت....من قبلا هر رفتار همسرم رو جوری علیه خودم تعبیر میکردم و شروع میکردم به دفاع از خودم....انگار تصویر مرد ظالم و زن قربانی همیشه جلوم بود و همیشه من برای نجات خودم از این صحنه ی نمایش عصبانی بودم و تلاش میکردم....الن میفهمن اساسا همچین چیزی نیست و شوهرم اون مرد ظالم نیست...و الان حتی دارم برعکسشو میبینم....دارم میبینم که چقدر مهربانه و چقدر دوسم داره....

راستش الانم زیاد مطمئن نیستم شایدم چون رابطمون الان خوبه و حالم خوبه دارم هذیون میگم....

جمله ی بالا رو میخواستم پاک کنم....چون حس کردم اینم یه نمونه از مهار مهم نباش بوده تو ذهنم که بعد از هر سرخوشی میاد اینجوری میزنه تو ذوقم ...اما پاک نکردم تا ببینید درگیری ذهنیم رو....حلاصه دارم سعی میکنم عوض بشم و خوبیهای شوهرم رو ببینم و لذت ببرم....دارم سعی میکنم اگه کار ناخوشایندی کرد تعبیر علیه خودم نکنم....حتی دارم میبینم خودشم به این حال خوشم بازخورد مثبت میده...چون قبلا همیشه درحال دفاع از خودم هرچی میگفت انگار به قهر و ناراحتی تبدیل میشد اما الان من جنگی ندارم..‌.
    یه مشکل دیگه ایی دارم درمورد پرخاشگریه دخترمه که بعدا واسش تاپیک میزنم و دوست دارم کمکم کنید

فقط خواستم از همتون تشکر کنم...لطفا در ارتباط باشید ..تو این تالار من خیلی از کمک دوستان استفاده کردم...دوست دارم ادامه داشته باشه....ممنون از همتون....حتما اگه حسی حرفی حدیثی درباره حرفام دارین منتقل کنید ...فقط میخوام بدونم اینجا کسی هست و من شنیده شدم....

2. 2 کاربر از پست مفید توانا تشکرکرده اند .

Eram (جمعه 29 تیر 97), tavalode arezoo (جمعه 29 تیر 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 31 مرداد 04 [ 19:12]
    سطح
    96
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 817
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First ClassOverdriveSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    2,336

تشکرشده 1,642 در 598 پست

Array
    توانای عزیز

من کوتاه چنتا مطلب که به ذهنم رسیده بهت میگم.

در مسیر اصلاح خودت کمالگرا نباش ، یعنی هیجانات منفی قراره به تدریج و در طی مدت ها و شاید سالها تعدیل بشه پس فکر نکن اگر فردا حالت بدتر شد خدای ناکرده ، پس اتفاق عجیبی

افتاده.

الان که در زمان آرامش هستی بهترین زمان برای بررسی و تحلیل مشکلات با همسر و مرور نقاط ضعف و قوت هست . اینکه میگی مشکلی به ذهنم نمی رسه شاید به این علت

هست که عادت کردی مشکلات رو به خودت نسبت بدی و ریشه ی تمام مشکلات رو خودت بدونی ، پس وقتی حالت خوبه مشکلی وجود نداره که بخوای حلش کنی. آیا درست متوجه

شدم؟

به نظر می رسه باید از ابتدا و با گام های کوچیک حرکت کنی .

آیا شما وقتی که حالت خوبه و سرحالی به خودت اجازه ی درخواست کردن از همسر و بیان احساساتت رو میدی؟ یا ترجیح میدی چیزی نخوای تا مبادا که اوضاع متشنج بشه؟

موفق باشی
    اندکی صبر، سحر نزدیک است.

4. کاربر روبرو از پست مفید Eram تشکرکرده است .

tavalode arezoo (جمعه 29 تیر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)