نوشته اصلی توسط
Amir A
این مقاله داره میگه موج دوم فمینیسم با نهاد خانواده در تضاد قرار گرفته میگه 65 درصد طلاق هارو زنان دارن شروع میکنن چون فکر میکنن که مردها به اندازه کافی انرژی تو ازدواج نمیذارن همین. هیچ قسمتیش نگفته اگه زن علنا و مکررا خیانت دید صداش در نیاد بشینه خونه بچه داری کنه! چرا از عنوان و منابع علمی در جهت تبلیغ و ترویج فساد و بی بند و باری در جامعه میخواید استفاده کنید؟
انتقاد از مضرات فمینیسم در این مطلب به منزله اجازه اجحاف و ظلم در حق زن و برگشت به روش های نادرست قدیم نیست. کلا دو تا نگرش و دو نوع سبک زندگی وجود نداره که یا حتما فمینستی باشه یا حتما مردسالاری! درواقع بین این دو طیف هست که زندگی میتونه برای هر دو طرف مساعد و شیرین بشه. لازم به افراط و تفریط نیست که حالا چون مضراتی در جنبش زنان دیده میشه و خود غربی هارو نگران کرده پس مردان به سبک قدیم حق داشته باشن حرمسرا بزنن! هر دو سبک غلطه.
تفاوت زن و مرد اثبات شده هست و همه هم ازش اطلاع دارن چیزی نیست از چشم کسی دور بمونه ولی این تفاوت ها مجوز خیانت مرد یا به مفهوم بالاتر بودن مردان نسبت به زنان نیست. همزیستی مسالمت آمیز باید با همین تفاوت ها و در جهت برد هر دو طرف برقرار بشه نه قربانی شدن یک طرف بخاطر طرف دیگه!
خودخواهانه ست که اینطور فکر کنیم. زنان هم مثل ما حسادت و میشه حتی گفت غیرت دارن. و به دلیل احساسات لطیف ترشون خیلی هم آسیب میبینن که مورد بی وفایی از طرف مرد قرار بگیرن. واکنش های زن و مرد در مواجهه با خیانت متفاوت هست ولی من فکر نمیکنم زن ها با این همه عواطف و احساس درد کمتری بکشن! اگر عصر مادرشاه ادامه پیدا میکرد احتمال داشت امروز زنها بعد از دیدن خیانت همسرشون دنبال گرفتن انتقام و خونریزی راه بیفتن نه مردها!
زن ها مخصوصا در جوامع سنتی یاد گرفتن که در برابر دیدن خیانت بیشتر سکوت کنن قوانین کشورهایی مثل ایران هم این سکوت رو تشویق میکنن و مزید بر علت شدن که این باورهای واقعا پوشالی تو ذهن ما جا خوش کنه که مرد کمتر اشکال داره خیانت کنه! عملی که بده همیشه و در برابر همه بده و چه زن و چه مرد هردو تعهد و وفاداری از طرف مقابلشون انتظار دارن و جز پیش افتاده ترین تعهدات ازدواجه که خیانت نکنن.
میل جنسی مردها درسته از زن ها بیشتره چون مردها به طور متوسط هر سه تا پنج ثانیه یکبار ایمپالس جنسی دریافت میکنن و تا اینجای کار دست خودشون نیست فعالیت مغزیشونه. ولی این هم در همه مردان اتفاق می افته چه وفادار باشن چه خائن. اینکه مرد با میل جنسیش چطور رفتار میکنه دیگه دست خودشه! و هیچ توجیهی نداره که چون مرد میلش بیشتره حق خیانت داشته باشه! اخلاق، اراده، تربیت و سبکی که به مرد یاد داده شده و میزان عشق و تعهدش به زن و بچه میتونه کاملا وفادار نگهش داره حتی با تنوع طلبی شدیدتر از حد نرمال.
.................................................. ..............
مردی که مکررا و با اشخاص متعدد در حال خیانته و همسرش هم اینو میدونه و بازم ابایی از کارش نداره، حرمت عشق و خانواده رو شکسته. سکوت و مدارا تنها جری ترش میکنه. اگر همسر این خانم خبر نداشتن که ایشون از خیانت هاشون اطلاع دارن سکوت و استفاده از ترفندهای زنانه "ممکن بود" از اشتباه برشون گردونه ولی وقتی دارن هر دو طرف کاملا رو بازی میکنن مدارا و سر به زیری زن تنها مرد رو حق به جانب تر میکنه و زن رو هر روز غمگین تر و خوردتر.
از دید اجتماعی هم نگاه میشه کرد که چقدر آسیب زا هست سکوت زن در برابر خیانت همسر و کمک به ترویج فساد در جامعه.
زن ها هم نیازهایی دارن نمیشه ما مردها بگیم نیاز جنسیمون زیاده و دیگه پس هرکاری خواستیم بکنیم. زن ها هم نیاز به وفاداری، حمایت و عشق دارن اگر این هارو در زندگی دریافت نکنن هم از نظر روحی مشکل پیدا میکنن هم کم کم از نظر جسمی اون شادابی و طراوت اولیه شون رو از دست میدن و همون مردی که خیانت رو حق خودش میدونه در آخر این زن رو محکوم هم خواهد کرد. هیچ فکر نکنید عاشق زنش میمونه چون داره زن کارهاشو انجام میده و بچه هم براش میاره!!! این تفکر بخصوص در جامعه فعلی ما صحیح نیست.
مردها هم احساسات زن ها و سرد شدنشون رو در همچین شرایطی متوجه میشن فقط فرقش اینه مردی که احساس تعهد و وفا به خانواده ش نداشته باشه این براش مهم نیست و در برابر این مشکل هم بازم زنش رو مقصر میدونه و بدتر از همه این ها در چنین شرایطی بیشتر هم به سمت زن های دیگه تمایل پیدا میکنه! چون کلا هم کسی در برابر افکار نادرستش نایستاده که بهش بگه این خط قرمز رابطه بوده و باید از کار اشتباهت برگردی. این رو حق خودش میدونه و پیش خودش میگه زن خودش دیگه جذابیت قبل رو نداره یا شاد نیست و میتونه پس هر کاری در هر مقیاسی انجام بده!
خانم آنه ماری شما اگر به همسرتون اجازه و اختیار بدین همسرتون معشوقه هاشو به منزل شما هم میاره. به همین سادگی مردها هرچقدر بهشون اختیار بدین جولان میدن بخصوص مردی که سال ها به این اعمال عادت کرده و قبح مسئله براش ریخته شده و خیانت رو حق طبیعی خودش میدونه.
پیشنهاد من به شما برادرانه اینه که برید پیش یک روانشناس یا مشاور مجرب و اول ببینید چرا تا این اندازه نسبت به خودتون بی مهر شدید؟ ریشه این مسئله بخاطر خیانت های جنسی همسرتونه که اعتماد به نفستونو انقدر گرفته یا از قبل تر مشکلی بوده. من تاجایی که بخاطر دارم از نوشته های قبلی شما از همون اوایل زندگی، همسرتون این مشکل بی وفایی رو داشتن ولی الان نوشتید تا زمان بارداریتون خوب بوده زندگیتون. من فکر میکنم این مسئله داره روحیه شمارو ضعیف و ضعیف تر میکنه و جور دیگه ای به مسائل و ارزشمندی خودتون نگاه کنید و دارید سعی میکنید خودتون رو به هر طریقی مجاب کنید که شرایط رو تحمل کنید! و این خیلی بده که اجازه بدین بیشتر از این آسیب ها جلو بره. تفاوت شما با اون خانمی که چند ماه پیش اینجا تاپیک زده بود چطوری همسرم رو راضی به جدایی کنم خیلی زیاد شده. جای نگرانی داره که خدای نکرده زیر این ناراحتی ها در آینده نشکنید.
من هم نمیگم حتما از همسرتون جدا بشید کاملا مشخصه که در این شرایط روحی نمیتونید همچین تصمیمی بگیرید. ولی به نظرم باید اول روحیه تون رو ترمیم کنید حرمتی که ازتون گرفته شده رو برگردونید، مشکلات ریشه ای احتمالی رو به کمک یک تحلیلگر روانی متوجه بشید بعد تصمیم بگیرید که چه عکس العملی صحیحه نشون بدید.
سکوت و هیچ کاری نکردن هم به مرور و ظرف چندسال آینده زندگی و شرایط روحی شمارو بدتر خواهد کرد. سرکوب خشم و ناراحتی هم هیچ وقت تا ابد ادامه پیدا نمیکنه.
و فراموش هم نکنید که شما تنها مسئول خودتون نیستید مسئولیت اجتماعیتون رو هم ندید بگیریم شما مسئول دخترتون هستید که چه الگو و آموزشی دارید از زندگی و تصمیماتتون بهش میدین. دخترتون در آینده متوجه خیانت های همسرتون قطعا میشه و اون زمان یا شمارو مقصر میدونه و ازتون عصبانی میشه یا از پدرش متنفر میشه یا در منفعل ترین شرایط راه شمارو انتخاب میکنه و اونم ناخوداگاه با مردی جوین میشه که خائنه و سال ها زجر میکشه. مسلما هیچ کدوم این شرایط انتخاب شما برای فرزندتون هم نیست.
من تا جایی که به خاطر دارم شما تحصیل کرده بودید قطعا اگر بخواید میتونید انتخاب ها و حرکات خیلی بهتر و عزت مندانه تری از یک زن کم سواد مثلا دهه چهل پنجاه داشته باشید.
زندگی شاد و در آرامش و عشق حق شماست.
براتون آرزوی موفقیت و شادی دارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)