به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 فروردین 98 [ 20:29]
    سطح
    13
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    - - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Ye_Doost نمایش پست ها
    سلام

نامزدتون کاملا حق دارند. ظاهرا برای شما این مسائل مهم نیستند. یا احساسات و عواطف عمیقی نسبت به ایشون ندارید (فرض) یا این مسائل رو بد نمی دونید و مسلما تبعات اخلاقی و تاثیراتش روی زندگی مشترک و اعتماد به همسر در آینده که همه چیز دیگه رنگ عشق نداره رو متوجه نیستید، یا متوجه نیستید که وقتی مردی به روابط همسرش اهمیت نده (هرچقدر هم اعتماد داشته باشه) خودبخود این سوال برای خانم پیش میاد نکنه همانطور که منو نزد دیگران می فرسته و براش مهم نیست، خودش با خانم های دیگه ای که قبلا می شناخته هم همین تعاملات رو داره، یا اصلا چطور میتونه به شما اتکا کنه؟ و خیلی نکات دیگه که عمومی نمیشه گفت.

برای این موضوع خاص وقتی دو نفر با هم قرار ازدواج گذاشته اند باید همه روابط عاطفی قبلی رو بطور کامل قطع کنند. اگر با افراد معینی از این قبیل افراد (مثلا عشاق یا خواهان های قبلی آقا/خانم) به هنوز ارتباط دارند، باید تاحد امکان این ارتباط ها رو قطع کنند (خانواده و اعتماد بین زن و شوهر بر هر چیز دیگری اولویت داره). اگر به دلایلی اصلا امکان قطع کردن روابط نیست با دقت و روشنی (برای همسر آقا/خانم) در حد همان دلایل کاری و نظایر آن محدود کنند. بطوریکه هیچ دلیل یا خلائئ که درآینده سوء ظن ایجاد کنه یا در اختلافات احتمالی آینده بهانه برای متهم شدن استفاده بشه، از ابتدا بوجود نیاد.

شما حتما با هم صحبت کنید ببینید ازنظر اعتقادات، اخلاق، تفکر، فرهنگ ها چقدر متناسب هم بوده و اشتراک نظر و یا تفاهم دارید. این کار رو به کمک بزرگترها و یا مشاور انجام بدید.

موفق باشید
    سلام روزتون بخیر و ممنون از پاسختون
    کاملا باهاتون موافقم و واقعا خوشحالم که تصمیم گرفتم از راهنمایی های این سایت استفاده کنم و بفهمم افراد هم عقیده با من کم نیستند،چون کم کم داشت باورم میشد که اشتباه از فکر و باور من هست و باید با خودم این قضیرو حل کنم!راستش من به دنبال اظهار پشیمونی بعد یک اشتباه نیستم و ترجیح میدم باور ادم ها منطقی اصلاح بشه تا دوباره همون مساله پیش نیاد.و جالبه تازه دارم متوجه میشم که حل نکردن یه موضوع چقدر میتونه بعدا مشکل ساز بشه.درسته ایشون فکر میکنند این مسایل حاشیست و مسایل دیگه مثل پول،موفقیت ، شغل و رسیدن به اهداف اینچنینی اصل زندگیه،درسته من اهمیت این مسایلو کمرنگ نمیکنم اما به نطر من تا زمانیکه اصل و پایه ی زندگی ثبات و ارامش نداشته باشه رسیدن به این اهداف هم ذچار مخاطره میشه چه بسا مانعش هم بشه پس نه تنها اینها مسایل حاشیه ای نیستن حتی میشه گفت مهم اند.
    درمورد علاقش به خودم هم بگم که بارها تو مسایل دیگه ثابت کرده که من نفر اول زندگیشم و واقعا منو دوس داره اما هربار که این مساله به نوع های مختلف پیش میاد (چه از طرف من چه از طرف خودش)،همه چیز تو ذهنم زیر سوال میره که من چه نقشی تو زندگیش دارم؟! و چون اینها هربار حل نشدن بعضی مواقع باعث میشه دیگه نتونم سکوت کنم و واکنش تند نشون بدم.
    حالا موندم اصلا این قضیه قابل حل هست یا برمیگرده به اختلاف عقیده و تفاوت ها و ممکنه حل شدنی نباشه ؟!
    ویرایش توسط Asal98 : سه شنبه 15 خرداد 97 در ساعت 09:27

2. کاربر روبرو از پست مفید Asal98 تشکرکرده است .

Ye_Doost (سه شنبه 15 خرداد 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)