ممنونم از راهنمایی همه دوستان. من زیاد اهل قهر و سردی کردن با همسرم نیستم امشبم دارم سعی میکنم ولی برام سخته کلا ناراحتیش اذیتم میکنه. البته فعلا مشکلی نیست و واکنشی که صبر و تحملم رو زیر سوال ببره ازش ندیدم من سرد بودم اونم اعتراضی نکرد. این یک قدم رو خوب اومدم ممنونم از کمک همگی
خانم پاییزه من به نظرات عمل میکنم خیالتون راحت باشه. پیشنهاد صبا خانم بود که من برگردم خونه امشب نه راه خودم. اگه به خودم بود که برنمیگشتم تا وقتی خودش نمیخواست. ممنونم از نظرتون.
شما به من گفتید قدرت تاثیرگذاری رو زنت نداری ایراد از توا نه خانواده زنت منم گفتم قبول من ضعف دارم در این مورد ولی نیومدم بزنن تو سرم (منظورم این بود راهکار میخوام نه سرکوفت. تنها گفتن اینکه ضعف توا چه فایده ای داره؟) بعد شما همچین حرف نازیبایی به من میزنی که اومدم همراهی و نوازش بگیرم؟؟؟؟ دقیقا چه دردی از زندگی من دوا میکنه همراهی و نوازش چند نفر در دنیای مجازی؟ مگه من پسر مجردم که نیاز داشته باشم بیام بین یه جمع خانم دنبال نوازش و محبت؟؟؟ اون موقع که مجرد بودم در همچین جمع هایی حضور نداشتم چه برسه الان که متاهل هستم و نیازی به دلداری و نوازش کسی جز زنم ندارم. از راهنمایی هاتون متشکرم ولی لطفا دیگه در تاپیک های من مطلبی ننویسید شما هم موفق باشید.
خانمها لطفا اگر قصد راهنمایی به بنده رو داشتید جملاتی نگید خواهشا که باعث بشه برای دیگران که خواننده هستن این حس القا بشه که دارید شما از من تعریفی میکنید یا خدای نکرده طرف من هستید!! چون برای عده ای انگار سوتفاهمهایی ایجاد میشه و حاشیه پراکنی میشه. منم دنبال تعریف نیستم حتی وقتی که ناراحت باشم و واقعا هم به تقویت روحیه نیاز داشته باشم. هدفم از ابتدا مشخص بوده بارها هم اینجا گفتم دنبال عیب و ایرادهای خودم و زنم و زندگیم میگردم و میخوام رفعشون کنم ولی نقد بی غرض میخوام نه تیکه و طعنه و تهمت و نه قضاوت های نادرست که انگار من دارم هر روز زنم رو به صلابه میکشم و دست و پاشو میشکنم یا اومدم اینجا دلجویی بگیرم! یه سری حرفارو نمیتونم بپذیرم چون هم خیلی دور از واقعیته هم قرار نیست هرکی هر چی اینجا به من میگه رو بپذیرم. اگرم مشکل با طولانی بودن بحث های من یا کلا حضورم اینجا هست من مشکلی ندارم خصوصی مشاوره میگیرم میرم یه انجمن دیگه میرم با چندتا مشاور دیگه غیر از مشاور خودم همزمان مشورت میکنم من همین الانم از چندجا دارم مشاوره میگیرم و شرمی هم در این مورد ندارم از اینکه چیزی رو بلد نباشم و بخوام یاد بگیرم هیچ وقت خجالت نکشیدم از کار و راه خودم مطمئنم حتی اگه صدها بار زمین بخورم.
از کمک ها و راهنمایی های همه دوستان هم خیلی ممنونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)