شما میفرمایید حرف من صحیح نیست ولی بالافاصله پشتش میگید بیست و اندی سال زحمتمو کشیدن و...!... شاید حق با شماست من زیاد احساسات خانمهارو درک نمیکنم و نمیتونم بفهمم چطوری یک نفر میگه عاشقه ولی بخاطر پدر مادرش حاضره از عشقش دست بکشه. البته من در این مورد الان دچار اختلاف با همسرم هستم و شاید نمیتونم نظر منصفانه ای بدم. ولی احساس خانمها واقعا پیچیده هست و دامنه عاشق بودنشون خیلی گسترده خانم ها به یه گربه هم گاهی چنان ابراز عشق و علاقه میکنن که برای آدم قابل درک نیست چه برسه پدر مادرشون.
راجع به پدرتون ولی چیزی که نوشتید بسیار عالیه نمیدونم چرا دارید تعلل میکنید؟ در سکوت که چیزی حل نمیشه. اینکه پدرتون اجازه دادن این پسر بیاد خواستگاری ولو اینکه خودشون بخوان قهرآمیز رفتار کنن یا اصلا جلوی پسر در برخوردهای اول ظاهر نشن بازم یک حرکت رو به جلو هست. نمیتونید انتظار داشته باشید برای این پسر فرش قرمز پهن کنن بخصوص که رابطه دوستی داشتید حتی اگر هیچ مشکل دیگه ای هم وجود نداشت همین یک مورد غرور پدر دختر رو معمولا جریحه دار میکنه. ولی لازم نیست تسلیم بشید یا بازم صبر کنید چون دلایل خانواده تون تا اینجای کار که منطقی نیستن باید اجازه بدن صحبت بشه بعد حداقل یک ایراد معقول بیارن. من در سه سال کلا سه بار تونستم برم خواستگاری اجازه نمیدادن برم صحبت کنم تا توانایی هامو نشونشون بدم. این یک فرصت برای خواستگار شماست که بتونه خودشو نشون بده و نظر خانواده تون رو تغییر بده یا حداقل متعادلش کنه. به نظر من همین اجازه ای که برای خواستگاری دادن رو بپذیرید و غنیمت بدونید از فشارهایی که یک طرفه الان دارید تحمل میکنید هم کم میشه وقتی جلسه رسمی خواستگاری در منزلتون برگزار بشه. چه پدرتون حضور داشته باشه چه نداشته باشه بهرحال در منزل ایشون و یه جورایی زیر سایه و اجازه پدرتونه و همین برای شروع کافی و امیدوار کننده ست.
قبل از خواستگاری حتما به پسر بگید پدرتون با چه چیزهایی مخالفه که بتونه در جلسه جلوی مادرتون از خودش دفاع کنه و مادرتون جواب هارو به پدرتون انتقال بده. مثلا کورد بودن واقعا ایراد محسوب نمیشه برای خود کوردها که افتخار هم هست. من اولین بار که خواستگاری رفتم و همچین برخوردی دیدم خیلی تعجب کردم و با اینکه آدم حاضرجوابی هستم چندثانیه موندم چی بگم وقتی نژادپرستیشونو دیدم. کوردها آدم های قوی و زرنگی هستن و در عین حال خیلی ساده و بدون دوز و کلکن اینا امتیازه. اگر این پسر الان بدونه خانواده تون با کورد بودنش مشکل دارن راحت تر میتونه تو جلسه از خودش دفاع کنه.
مسائلی که برای خانواده تون و بخصوص پدرتون مهم هست رو باید به پسر یاد بدید خودش در جلسه مطرح کنه. مثلا به فرض اگر پدرتون با سیگار خیلی مخالفه و این پسر سیگاری نیست تو جلسه باید خودش حتما اشاره کنه که من اهل دود و دم نیستم و تاحالا لب به سیگار نزدم یا اگر پدرتون وضع اقتصادی خیلی براش مهمه این پسر باید حتما تو جلسه از این جهت خیلی خوب ظاهر بشه و مثلا از برنامه های کاری پنج سال آینده ش مفصل حرف بزنه و سایر مسائل به همین ترتیب. به جای اینکه الان روی دلخوری هاتون با هم فوکوس کنید بشینید با هم صحبت کنید که جلسه های خواستگاری رو چطور پیش ببرید که خانواده تون مجاب بشن.
کم کم باید نظر پدرتون رو تغییر بدید ولی شرایط این تغییر رو هم باید ایجاد کنید با سکوت و دوری کردن به نظر من نمیشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)