تجربه مو به عنوان آدمی که ناک اوت شده میتونم بهتون بگم نه آدمی که برنده ست. من همه سعیمو کردم نظر خانواده همسرم رو عوض کنم. هرچی گفتن گوش کردم هرچی خواستن بیشترم انجام دادم خودمو کشیدم بالا که دیگه از نظرشون بی فرهنگ نباشم تحقیرهاشونو تا جایی که تونستم بی جواب گذاشتم مسافرت خارج از ایران بردمشون تماما با خرج خودم تا مشعل موتورخونه شونم میرفتم درست میکردم الان فهمیدم هیچ کدوم این کارا فایده ای نداشته و فقط بخاطر حمایت خانمم منو "تحمل" میکردن و به محضی هم که دیدن من و خانمم یک مشکل خیلی کوچیک پیدا کردیم از فرصت استفاده کردن و دارن سعی میکنن از آب گل آلود ماهی بگیرن بین ما جدایی بندازن. اگر میخواید با این پسر ازدواج کنید باید ازش در برابر رفتارهای غیرمنطقی خانواده تون حمایت کنید. باید مسائل و اختلافاتتون رو بین خودتون نگه دارید و نذارید خانواده تون متوجه بشن. باید در برابر بی احترامی ها و تحقیرهایی که خانواده تون بخوان به خاطر قومیت و خانواده یا وضع مالی این پسر بهش بکنن بایستید. وگرنه شاید این پسر هم مثل من براش مهم نباشه پدر و مادر زنش چی راجع بهش فکر میکنن یا حتی چه تیکه هایی بهش میندازن ولی اگر حمایت شما قطع بشه هر لحظه ممکنه با ورودشون به زندگیتون رابطه شما دو نفر رو بتونن بهم بزنن. خانم من از شما خیلی احساسی تر رفتار میکرد و من فکر میکردم دوستم داره ولی انگار خانم ها پدر و مادرشون رو به هر حال به همسرشون ترجیح میدن. اگر نمیتونید حامی این پسر باشید بذارید بره.
وارد اون انجمنی که مربوط به مشکلتون هست بشید. مثلا انجمن اختلاف با خانواده در انتخاب همسر بالای صفحه سمت راست نوشته ارسال موضوع جدید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)