به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 68

موضوع: ایده کار

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 04 [ 21:28]
    سطح
    71
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط زن ایرانی نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز و با کسب اجازه از صاحب تاپیک، سوالی داشتم خدمت دوست گرامی امیر آقا.. ایده های جالبی بود و با توجه به اینکه من هم ارشد مکانیک تبدیل انرژی دارم پیشنهاد کاری برای من دارید؟ کار طراحی تاسیسات ساختمان انجام میدادم که فعلا در این قسمت با توجه به پروانه پایه ۳ کمی بازار راکده و شرکت مشاور ما تعطیل شد.. پیشنهاد خاصی دارید برای من که شهرستان کوچکی هستم؟ یا اینکه چه نرم افزارهایی یاد بگیرم که اگه مهاجرت کردم به دردم بخوره برای کار مرتبط با رشته م.. ممنون از پاسختون و عذرخواهی مجدد از صاحب تاپیک
    سلام. واقعیت اینه که فضای کاری برای مهندس ها تو ایران زیاد خوب نیست هیچ وقت خوب نبوده نه اینکه الان اینجوری شده باشه الان فقط بدتر شده همه چی. ولی من کلا آدمی نیستم دیگران رو به غصه خوردن تشویق کنم و با این جوی هم که تو جامعه ما حاکم شده که میشینن دور هم کاسه چه کنم دستشون میگیرن ناله میکنن دلار اینجوری شد، فلان جا تعطیل شد، کار دیگه پیدا نمیشه، اصلا نمیتونم کنار بیام ناله فقط دعوت مرگه فایده دیگه ای نداره تو هر موقعیتی که هستیم باید فکر کنیم با همین شرایط چی کار میشه کرد.... شما خانم هستید یه سری محدودیت ها براتون در مکانیک هست این واقعیته. اگر پسر بودید بهتون توصیه میکردم مثلا بزنید تو خط طراحی سیستم های تهویه کنارشم برید تو کار واردات مثلا چیلر. البته الانم میتونید اینکارو بکنید مثلا کارتون رو منحصرا سیستم های تهویه غیرصنعتی قرار بدید طراحی سیستم های خانگی مثلا. ولی برای همچین چیزی باید برید شرکت ثبت کنید دفتر بزنید نظام مهندسی پروانه اشتغال بکار بگیرید دوندگی خیلی زیادی داره کاش فقط دوندگی بود سنگم سر راهتون خیلی زیاد میندازن سر ما که مرد بودیم مینداختن دیگه شما که خانم هستید جای خود دارید. نصف موهای آدم سفید میشه و قطعا در تمام مدت با محدودیت و موانع جنسیت هم روبرو خواهید شد میتونید با چند تا مرد شریک بشید ولی بازم یه سری اذیت ها و محدودیت ها براتون به عنوان یک خانم سهامدار و جوان احتمالا پیش بیاد و اذیت بشید.... من خودم قبل از شرکت زدن، کارگاهی کارمو شروع کردم اونم کارگاه از خودم نبود و من دوندگی زیاد میکردم تا مثلا برای یه جا بتونم یه دستگاه شامپو پرکن درست کنم برای فلان کارخونه چندتا قالب بزنم و... به زحمت و عرق ریزی فراوون تونستم مشتری و اعتبار بگیرم. باید یه اطمینان خاطری قبل از شرکت زدن بتونید بدست بیارید که مشتری میتونید پیدا کنید تا متحمل ضرر نشید.

کارخونه ها و نیروگاه ها کار هست که بازم بیشتر مرد میگیرن که البته بهتره بگیم الان مرد هم نمیگیرن دیگه همونا هم. ذوب آهن رو مثال میزنم قسمت کارخونه دو سه هزار نیرو داره دقیقا و فقط یک نفر خانم داره اونم دفتردار مدیریته. البته قسمت اداریش خانم نسبتا زیاده. من خودم قسمت اداری هم نیروی زن نمیگیرم به دلایل امنیتی نه چیز دیگه. فضا اکثر جاها مردونه ست و البته الان دولتی ها که اکثرا دیگه نیرو نمیگیرن نیروهای خودشونم بتونن تعدیل میکنن. ولی خصوصی ها که پیمانکاری هم نباشن، بگردین هنوز کار پیدا میشه. پیشنهاد خیلی آسون تر و بی دردسرتر از شرکت زدن اینه قدرت طراحی و برنامه نویسی و مدلسازیتون رو در هر حدی که هستید زیاد کنید و بازم استخدام شرکت های خصوصی مهندسین مشاور بشید. و البته اگر شهرتون کار نیست حتما مهاجرت کنید. اراک، اصفهان، تهران، البرز یا...

نرم افزار هم حتما با اتوکد و سالیدورک و متلب و کتیا که آشنایی دارید برای سیالاتی ها مهارت بالا در کریر و انسیس و فورترن بلد بودن کافیه. جای سی پلاس پلاس مثلا فورترن خیلی تو رزومه بیشتر به چشم میاد. البته سی پلاس پلاس رو هرچی مسلط تر باشید فورترن رو هم زودتر یاد میگیرید. انسیس هم که بر پایه فورترن نوشته شده اصلا بهتره این زبان رو بلد باشید جای سی. زبان قوی هم چیزیه که من خودم خیلی تو رزومه برام مهمه و اعتبار میدم کسی بتونه روون صحبت کنه تقریبا همه جا براشون مهمه و اعتبار میده به رزومه تون. سابقه کاری هم که طراحی تاسیسات کار کردید خوبه.

جدای از رصد آگهی ها که معمولا افرادی که دنبال کار هستن میرن سراغش یه رزومه قوی درست کنید تو سایت هایی مثل حامی کار و وطن جاب و امثالهم بذارید یه چند وقت ممکنه طول بکشه ولی اگه این برنامه هایی که نوشتمو مسلط باشید و تو رزومه تون بیارید کارفرماها خودشون پیداتون میکنن. (تو رزومه تون هیچ وقت ننویسید آشنایی دارم با فلان برنامه بنویسید کاملا مسلطم) من خودم تاحالا چند بار از این دو جا نیرو گرفتم و سالی چندبار سر میزنم آدم های خاصو گلچین میکنم هرچند واقعا آدم با مهارت و کار بلد کم هست بخاطر دانشگاه های بی اعتباری که مدرک میدن و البته تنبلی و راحت طلبی شدید مردم بخصوص تو مسائلی که قرار باشه یه چیزی یاد بگیرن، کار ما هم برای استخدام سخت شده. همونقدر که شما به کار خوب نیاز دارید کارفرما هم به کارمند خوب نیاز داره و دنبالشه شما خودتون رو از نظر نرم افزاری خیلی قوی کنید چون سابقه کار هم دارید در یک کلان شهر یا شهر صنعتی بیکار نمیمونید. کسانی بیکار میمونن که جای تطبیق خودشون با شرایط فعلی و رقابت و تلاش بیشتر فقط میشینن از شرایط فعلی شکایت میکنن.
    ویرایش توسط Amir A : دوشنبه 07 خرداد 97 در ساعت 07:53

2. 2 کاربر از پست مفید Amir A تشکرکرده اند .

بهاره جون (دوشنبه 07 خرداد 97), زن ایرانی (دوشنبه 07 خرداد 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)