نازی خانم، حریم زندگی یعنی مسائلی که در رابطه با زندگی شما و شوهرت باشه.
در رابطه با جاری و غیبت این مسئله ربطی به شما یا همسرتون نداره. بهترین راه برای مقابله با غیبت عوض کردن بحث هست. تذکر دادن هم بی فایده هست و هم حساسیت برانگیز.
در رابطه با فیلم عروسی حق با شما هست. بهتر بود همسرتون خودش با خواهرش این بحث رو مطرح می کرد و شما دخالتی نمی کردین. البته این روزا همه گوشی های همراه دورببن دار هست و متاسفانه فرهنگ حریم شخصی هم اصلا رعایت نمیشه. برای همین باید از قبل از عروسی انتظار این چیزا رو داشته باشین.
همونطور که دوستان راهنمایی کردن، باید حساسیت هاتون رو نسبت به رفتارها و حرف های خانواده شوهر کم کنین. مخصوصا که اونا با همه عروس و دامادهاشون اینجوری هستن.
مادرهمسر من هم وقتی خونه شون مهمون هستیم فقط همسرم رو مخاطب قرار میده و از اون نظر میپرسه. مثلا غذا چی درست کنم؟ میوه میخوری الان؟ .... اوایل برام خیلی سخت بود ولی کم کم رفتارش رو پذیرفتم. همسرم هم اوایل درک نمی کرد و از شکایت من ناراحت میشد. اما بعد از گذشت چند سال متوجه تفاوت رفتار مادرم با مادر خودش شده و سعی میکنه یه جوری نظر من هم پرسیده بشه. اما فایده ای نداره. آدم ها رو نمیشه عوض کرد.
همین که زندگیت با همسرت خوب باشه و بتونی از پس مشکلات زندگی بربیای کافیه. اونا هم خودشون ضرر میکنن که با عروس و داماداشون اینجوری رفتار میکنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)