با احترام با نظر شما تا حدود زیادی مخالف هستم. این میزان ناامیدی برای هیچ کسب و کاری مفید نیست با این طرز فکر قطعا هر کاری شروع بشه به شکست میخوره.
من خودم آدم استخدام میکنم جناب یه دوست اگر کسی در رزومه ش نرم افزارهای کنترل پروژه یا اکسل باشه تو سیستمم میتونم یه جوری جاش بدم ولو در حد همون مسئول دفتر باشه چه اشکالی داره برای کسی که هیچ فن خاصی نداره؟ از هیچی که بهتره. ولی انیمیشن سازی مثلا خیر هر سیستمی واقعا کاربرد نداره هرچند به خودی خود باارزشه ولی برای استخدام همه گیر نیست مسلما. بچه های صنایع متاسفانه یک مشکلی که دارن در جریان کار نیستن و از این جهت خیلی جاها برای کنترل پروژه نیروی مناسبی محسوب نمیشن هرچند استاد این نرم افزارهای ساده هم باشن این به این معنی نیست که خود کنترل پروژه فاقد ارزشه! در پروژه های بزرگ شدیدا نیازه و الزاما هم صنایعی نمیخواد. مدرک صنایع برتری ای برای استخدام کنترل پروژه کار محسوب نمیشه اگر تسلط به این برنامه های ساده وجود نداشته باشه.
راجع به سایت درسته حقیقتا خرج زیادی داره من چهار سال پیش با پنجاه تومن سایتم رو آوردم صفحه اول هنوزم سه تا گزینه اول سرچه ولی این به این معنی نیست که کسی با ده تومن نتونه به مرور بیاد صفحه اول گوگل. با کمتر از این ها هم میشه فقط زمان بیشتری طول میکشه.
استخدام، تولید سرمایه نمیکنه ولی باهاش میشه مخارجی مثل تبلیغ سایت رو راحت شخصی که مجرد هست و دغدغه خاصی نداره بده چون این هزینه ها ماهیانه هستن. بهرحال سایت و فروش اینترنتی فعالیت زمان بری هست و اگر همه مثل شما دوست عزیز ناامیدانه نگاه میکردن که هیچ کس الان فروشگاه مجازی نداشت.
تلاش و استمرار خیلی مهمه آقا امید عزیز. ممکنه در کار چندبارم به شکست بخوری و اصلا همون سرمایه اندکتم پوچ بشه تنها چیزی که شمارو دوباره سر پا میکنه اینه که امید داشته باشی و دست از تلاش برنداری. وگرنه به قول جناب یه دوست باید به زندگی کارمندی بسنده کنی.
به نظر من مهم اینه که شروع کنید و از سودهای کم هم خوشحال باشید. رفته رفته کار میگیره و هیچ کس هم یه شبه پولدار نمیشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)