مو برای بیشتر آقایون خیلی هم مهمه. زیبایی چهره یک خانم با موهای افشون و باز چند برابر میشه اصلا موضوع کم اهمیتی نیست اتفاقا. نشانه خیلی مهمی هم هست چون زنی که در جامعه محجبه ما به موهاش خوب میرسه و موهای زیبایی داره نشونه اینه که به سرتاپای ظاهرش اهمیت کافی میده و فقط صورتشو درست نمیکنه. من یکبار دوره دانشجویی به دختری که بهم معرفی شده بود که با هم صحبت کنیم گفتم موهات تا کجاته خیلی ناراحت شد احتمالا تصور کرد دارم بهش توهین میکنم در حالی که همچین قصدی نداشتم! از همسرم تو جلسه خواستگاری پرسیدم موهاتو از این بلندتر میکنی گفت آره و نگفت یعنی تو منو بخاطر موهام میخوای!! به نظر من دلیلی نداره از همچین چیزی ناراحت بشید یا مقاومت کنید. بهرحال باید از ظاهر هم خوشتون بیاد دیگه شما موهای سر ایشون رو میبینید ایشون که مرده و ظاهر براش خیلی مهمتره نباید ببینه؟ این به معنی کم ارزش بودن شما هم نیست مگه اینکه موی سرتون رو جزئی از خودتون حساب نکنید! مردها دختری میخوان که هم ظاهرش به دل بشینه هم اخلاق و رفتارش. این آقا هم حرف بدی نزده شما هم لازم نیست برای همچین چیزی جا بزنید الان این همه راهکار برای پرپشتی و رشد مو وجود داره که شما خانمها خودتون خیلی خوب بلد هستید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)