سلام سعی میکنم خلاصه بگم البته ممکنه طولانی هم بشه ک خب مهم این ک کار خوبی کنم و نتیجه بده.
اولا بگم ن توی روانشناسی نون درمیاری ن معلمی. دلیل: وقتی دانشگاه ازاد بی کنکور دانشجو و فارغ التحصیل روانشناسی تولید میکنه یعنی مرگ رشته روانشناسی. از طرفی بری معلم بشی ک چی??? برو گوگل سرچ کن ببین معلما وضعشون چطوری هست ک دیگه جون ب لبن و اعتراض میکنن نبین دوتا معلم معروف هر روز خصوصی درس میده واسه جلسه ای 50 ت. اون حداقل بعد10 سال چوبخوری رسیده ب اینجا پس فکر اینم از کله ت بنداز دور.حالا پیشنهاد من چیه? اگر میخوای فردا پس فردا زن و بچه ت تامین باشن
- - - Updated - - -
برو حقوق ب نیت وکالت اونم ن تو دانشگاه های پولی ازاد و پیام نور برو دانشگاه دولتی ناکجااباد ک حداقل سهمی از مزایای همگانی!!! این مملکت برده باشی. الحمدالله جرم و جنایت ک تو مملکت بی داد میکنه تازه دعای خیر هم با این کار پشت سرته. اما اگر میخوای ی معلم مثل بقیه باشی و دو سه جا کار کنی و احیانا راننده تاکسیی بشی ک دانش اموزت کرایه بهت بده بفرما راه معدلت هم توی ارتقا معدل هست ک گوگل کنی جزیاتش میاد برات.
خلاصه اینکه: واسه زن و بچه ت ن روانشناسی نون میشه ن معلمی. حتی اگر ب وکالت هم علاقه نداشته باشی باید بری تا "بقا نسلت" ی جورایی تضمین بشه
پیروز باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)