به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 خرداد 99 [ 18:46]
    سطح
    31
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    8

تشکرشده 130 در 77 پست

Array
    سلام،
    29 سالم هست انگار همه حرفای من زدین، بقول خودت جواب دوست دارم ها مرسی بود...
    من سعی دارم کمکت کنم پس توضییح بده شاغلی ؟ سعی داری شاغل بشی یا نه؟ و اینکه در حال حاظر چطور میتونی یه مدتی تلاشت بیشتر کنی بدون اینکه این قضیه نادیده بگیری؟
    اگه بتونی 1-2 سال بری سرکار و تلاشت بیشتر کنی بنظرم با پول بتونی یکارایی با فکر صحیح بکنی
    اگه شرایط باشه ازدواج کنی یعنی مسکن و... تامین باشه.
    اگه تامین نبود فدای سرت ازدواج نکن بدون پول ولی با همین سرکار رفتنت عملا چند اتفاق می افته یکیش این هست حداقل دیگه کمتر خونه هستی و دومیش این هست با پولت میتونی با جنس مخالف یا همجنس خودت ارتباط بهتر تری بگیری...
    متاسفانه من خیلی از ظاهرم اسیب خوردم تو زندگی و از ابتدا هم میدونستم مشکل چیه از کجاست و برای چیه...
    متاسفانه من هم تو جبری که شما توش دست و پا میزنی زدم و اسیب های خیلی شدیدی خوردم
    الان تنها کاری که از من ساخته هست این هست یا خودکشی کنم یا فشار رو بیارم به خودم
    خودکشی هم حل کردن مساله و راه حل نیست ،
    من میگم بخاطر هدف مادرت عشق مادرت و عشق معجزه ایی که از مادر به فرزند میرسه پاشو واستا رو پاهات با سلامتی جسمی که داری تلاشت بکن بری سرکار و درامد کسب کنی به عشق مادرت سعی کنی حداقل به هدف هایی برسی
    متاسفانه هرچقدر سعی کنی بگی ظاهر من خوبه یا انشالا دختر بدی جواب دوست دارمش مرسی نیست بدتر میشه وضعیت و افسرده تر میشی...
    این روزا دخترا براشون پول و ظاهر طرف بقدری مهم هست که نگو و نپرس حالا شما هم حساسی 2-3 تا جواب رد بشنوی شوک میشی و بدتر میشه حالت
    من برادرانه میگم به توصیه که کردم عمل کن

2. کاربر روبرو از پست مفید Telegramid_TrueMotion تشکرکرده است .

Alireza8902 (چهارشنبه 19 اردیبهشت 97)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 اردیبهشت 97 [ 18:43]
    سطح
    1
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 14.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    2
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Telegramid_TrueMotion نمایش پست ها
    سلام،
    29 سالم هست انگار همه حرفای من زدین، بقول خودت جواب دوست دارم ها مرسی بود...
    من سعی دارم کمکت کنم پس توضییح بده شاغلی ؟ سعی داری شاغل بشی یا نه؟ و اینکه در حال حاظر چطور میتونی یه مدتی تلاشت بیشتر کنی بدون اینکه این قضیه نادیده بگیری؟
    اگه بتونی 1-2 سال بری سرکار و تلاشت بیشتر کنی بنظرم با پول بتونی یکارایی با فکر صحیح بکنی
    اگه شرایط باشه ازدواج کنی یعنی مسکن و... تامین باشه.
    اگه تامین نبود فدای سرت ازدواج نکن بدون پول ولی با همین سرکار رفتنت عملا چند اتفاق می افته یکیش این هست حداقل دیگه کمتر خونه هستی و دومیش این هست با پولت میتونی با جنس مخالف یا همجنس خودت ارتباط بهتر تری بگیری...
    متاسفانه من خیلی از ظاهرم اسیب خوردم تو زندگی و از ابتدا هم میدونستم مشکل چیه از کجاست و برای چیه...
    متاسفانه من هم تو جبری که شما توش دست و پا میزنی زدم و اسیب های خیلی شدیدی خوردم
    الان تنها کاری که از من ساخته هست این هست یا خودکشی کنم یا فشار رو بیارم به خودم
    خودکشی هم حل کردن مساله و راه حل نیست ،
    من میگم بخاطر هدف مادرت عشق مادرت و عشق معجزه ایی که از مادر به فرزند میرسه پاشو واستا رو پاهات با سلامتی جسمی که داری تلاشت بکن بری سرکار و درامد کسب کنی به عشق مادرت سعی کنی حداقل به هدف هایی برسی
    متاسفانه هرچقدر سعی کنی بگی ظاهر من خوبه یا انشالا دختر بدی جواب دوست دارمش مرسی نیست بدتر میشه وضعیت و افسرده تر میشی...
    این روزا دخترا براشون پول و ظاهر طرف بقدری مهم هست که نگو و نپرس حالا شما هم حساسی 2-3 تا جواب رد بشنوی شوک میشی و بدتر میشه حالت
    من برادرانه میگم به توصیه که کردم عمل کن
    سلام دوست عزیز ممنون که تاپیک بنده رو خوندید

بنده حدود یک سال هست شاغل هستم ، شغلم به شکلی هست که هر روز با تعداد زیادی مشتری در ارتباط هستم ، ولی برای ادمی مثل من اگه ماهی ۱۰ میلیون هم حقوق داشته باشه فایده ای نداره وقتی نتونی استفاده کنی ، تعطیات اخر هفته بدترین ساعات منه ، عین مرده می افتم تو خونه ،
    محیط کار اصلا خوبی ندارم ، چون اصلا انگیزه ای برای کار ندارم و اینکه تو محیط کار هم اذیت میشم ، به طور مثال یه همکار خوشتیپ دارم که همه فقط بخاطر ظاهرش واسش دست و پا میشکونن ، ولی همونا به من بی دلیل توهین میکنن ،
    از ازدواج خیلی میترسم ، چون اگه کسی هم پیدا بشه و حاظر باشه باهام زندگی کنه میترسم که اون هم بعدا ولم کنه بره ،

واقعا بالاجبار زندگی میکنم ، چیز زیادی نخواستم از زندگی اینکه بتونم وقت زندگیمو بگذرونم .

ان شالله خدا از عمر من بگیره به مادرم بده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)