جلسه یا جلسات اول کاملا طبیعیه چون هنوز از شما هیچ اطلاعاتی ندارن بعدا ولی این مسئله کمتر میشه. اگر نت برندارن که نشانه بی توجهیه و مسلما تا جلسه بعدی هم فراموش میشه صحبت های شما. من یکساعت یا شده حتی یکساعت و نیم با روانشناس صحبت میکنم معمولا تمام مدت در حال نت برداری و پرسشه بعد نوشته هارو به دکتر میده و زمان صحبت با روانپزشک دیگه این نت برداری انجام نمیشه. من استرس نمیگیرم ولی اعصابم خورد میشه حتی گاهی از صدای کاغذ ولی مسلما لازمه بنویسن. اگر بتونید فقط به سوالات و حال و شرایطی که در زندگی و بیرون از اون اتاق دارید تمرکز کنید و سوالات رو جواب بدید خیلی خوبه کاری به اینکه چی داره نوشته میشه هم نداشته باشید. ممکنه پس ذهنتون نگران این هستید که دارن اطلاعات درست وارد میکنن یا خیر.
نمیدونم مرسوم هست در ایران یا خیر ولی اگر خیلی اذیتتون میکنه و احتمالا خود این مسئله بهتون اضطراب میده بپرسید میتونن مطالب رو ضبط کنن و بعدا نت بردارن؟ بهرحال این نت برداری کاملا لازمه و به نفع شماست همه مطالب یادداشت بشه و جلسات بعدی دوباره مجبور به تعریف نباشید.
اگر هم صرفا به علت سرعت بالای پرسش و پاسخ ها اذیت میشید باید حتما این مسئله رو اعلام کنید چون بهرحال لازمه موقع مشاوره کاملا آرامش داشته باشید. ازشون بخواید سرعت رو کم کنن.
یه راهشم اینه که ازشون بخواید سوالات رو براتون بنویسن شما ببرید منزل در فرصت مناسب جواب هارو براشون بنویسید (اگر حضورا خیلی استرس میگیرید و نمیتونید تمرکز کنید)
یه مطلب دیگه هم شما دست خالی سعی کنید پیش روانشناس نرید. همیشه رو کاغذ عناوین یا کلمات کلیدی مورد بحث یا سوالتون رو یا حتی جملاتی که فکر میکنید خیلی مهم هستن رو یادداشت کنید ببرید. این باعث میشه صحبت هایی که براتون مهم هست رو حتما انتقال بدید به مشاور و حواستون طی پرسش و پاسخ ها از دغدغه هایی که میخواید حتما در اون جلسه مطرح کنید پرت نشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)